Arion Active Adult All Breeds 12kg

Hundefoder til hunde i alle racer og størrelser

  • Højt indhold af protein
  • Beriget med L-carnitin
  • Øget energibehov
På lager
  • Fri fragt pakkeshop v/køb over 499,-
  • Fragt til Pakkeshop 39,-
  • 1-3 dages levering.
  • Gratis afhentning i butik

Arion Active Adult All Breeds - Arion Original

Du får et smagsfuld og  kornfrit hundefoder til en fantastisk pris – intet mindre. Arion hundefoder er et fuldfoder i høj kvalitet.

Fodervejledning, ernærings informationer osv. findes i nedenstående menuer, således du er sikret, at din hund får det, som den har brug for. Fuld af energi .

Arion Active Adult All Breeds er en del af foderserien Arion Original, som er en fantastisk foderserie og desuden vores bestseller. Active-varianten er det perfekte valg til din brugshund.

Produktet har et højt indhold af animalsk protein og kalorie, og er specielt sammensat til at give din arbejds- eller sports hund det ekstra brændstof, den har brug for. Arion Original Active beriget med L-carnitin, der sikrer en sikker og hurtig energifrigivelse uden, at hunden mister muskel vægt.

Hvorfor vælge Arion Active Adult All Breeds ?

  • Muskel beskyttelse: Indeholder et højt indhold af animalsk protein og beriget med L-carnitin for at opretholde hundens  muskelmasse under intens aktivitet
  • Høj udholdenhed: Speciel tilpasset sammensætning med højt indhold af animalsk protein og fedt for at understøtte iltmetabolismen under aktivitet og for at forbedre energiforsyningen til optimal præstation.
  • Immunitets boost: Øget indhold af de naturlige antioxidanter, vitamin E, C, betacaroten og rosmarin for at beskytte kroppen med skader fra de frie radikaler under aktivitet.

INGREDIENSER: Kylling 44% (tørvejet),  ris 33%, kyllingefedt,  hydroliseret kyllingprotein,  ærter, roemasse, tørgær, kartoffel, raffineret cellulose, mineralsalt, F.O.S,  M.O.S., vindruekerner, rosmarin.

Ernæring/kg:  A-Vitaminer 20.000,  D3-Vitaminer 1.700,  Jern (mg/kg) 160,  Kobber (mg/kg) 19, Zink (mg/kg) 220, Mangan (mg/kg) 10, Jod (mg/kg) 4, Selen (mg/kg) 0,3, L-carnitin (mg/kg) 300, Metabolisk Energi (mg/kg) 3.919

Næringsindhold:  Råprotein 31%,  Råfedt 21%,  Råaske 7,5%,  Råfibre 2,5%,  Calcium 1,5%, , Fosfor 0,9%

Elsker du også Team Jekas?
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram.dk  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Specifikationer
DyregruppeHund
MærkeArion
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en kundekonto her