ActiveCats kradsetræer til store katte - Bæredygtige - Dansk

ActiveCats kradsetræer til store katte!

ActiveCats kradsetræer til store katte og alle katteracer. De er unikke, innovative, moderne og bæredygtige kradsetræer. Her er der klatrevægge og katte univers med aftagelige betræk på alle hylder og huler.  Kradsetræ er uden undtagelse med antiskid og alle Gulv til Loft kradsetræer og kradsemiljøer er med trykfordeler. ActiveCats er førende indenfor væghængt kradsetræer og i denne tid hvor den Nordiske stil er in, skræddersyr vi gerne din  klatrevæg.
 
Derudover tilbyder de nanno-tekstil der er et møbel stof, materialet er både vandafvisende og smudsafvisende. Det er perfekt til katterier og store katte hold, det bliver brugt på internater i Europa. Der er kælet for alle detaljer og der bliver løbende opdateret på eksisterende produkter. Således brugerfunktionalitet og materiale er noget af det bedste i top kvalitet på markedets.  Kig vores inspirations video og  Husk vi skræddersyr til dine ønsker, her kan du   – Bliv inspireret  ved at se denne video.

ActiveCats kradsetræer til store katte

Bæredygtige Kradsetræer til store og små katte alle Produceret i Danmark.  ActiveCats går meget op i at alle materialer bæredygtige og at de er produceret i Danmark. Det er vigtig i den tid der er nu at der tænkes på at alle materialer er bæredygtige. Det at der produceres Kradsetræer til store katte er hos ActiveCats.  Således at alle katteracer uanset størrelse kan bruge deres kradsetræer. Det anbefales dog at kradsetræer til store katte er gulv til loft. Alle hylder og huler er store Ø50 cm og Hænge hylder er Ø45 cm så alle katte kan anvende dem og de kan holde til det og der er plads til katten.

Aftagelige betræk på Hylder og Huler

Katte folket ved hvor besværligt det har været at skulle have et betræk af en hængehylde, fordi kradsetræet først skulle skilles af. For at kunne komme til at tage betrækket af. Det er du fri for når du vælger at købe et kradsetræ fra ActiveCats. De har gennemskuet hvor besværligt det er og nu kan du skifte betræk på alle hylder og huler fra ActiveCats. Vil du gerne inspireres kan du kigge med på ActiveCats  og du kan se alle de løsdele der kan købes til vores kradsetræer
 

Det at der er aftagelige betræk på alle hylder og huler er fantastisk.  Et er du sparer tid når du bare lige kan lyne dit betræk af hylderne. Men at du nu også kan lyne dit betræk af på alle huler, er simpelthen mere end fantastisk. Fordi det giver nye og spændende muligheder, for at der kan købes et nyt betræk og er der lyst til at få en ny farve.  Køber du bare et betræk i den farve du ønsker at få.  Samtidig er der tænkt på den slitage der automatisk følger med når katten går ind og ud af hule ind- og udgang. Her er der kommet et gummikant der skånet betrækket i hulens ind- og udgang.

Hvad kan du vælge i materiale type til hylder

Plys  Betræk Farver: Creme,  Sort:   Kort hårs plys  der forbliver pæn som betrækket var inden vask.
Nanno Betræk Lys nanno ( lysegrå , Mørk nanno (antrasit),  møbel Tekstil  lig med flot møbelstof. Der er Nanno behandlet det er både  vand- og smudsafvisende.
Imiteret læder i Sort (  Læderet er let at holde ren for pels og det er let at tørre af).

Skræddersy en klatrevæg med moduler fra ActiveCat 
Har du en væg eller en plads ved terrassedøren og hen over vinduet. Så kan du med fordel designe en klatrevæg med de super lækre moduler fra ActiveCats. De er designet enkle og de er lette at montere, så her er det kun fantasien der sætter grænser. Jekas Hund og Kat, kan roligt sige det er oppe i tidens trend at bruge vægplads, således der ikke står et kradsetræ midt i stuen og tager udsynet. Der kan kombineres med en galop på gulvet og moduler på væggen. Jekashundogkat.dk hjælper dig med at designe den klatrevæg du måtte ønske. Kan du kontakte os Her.
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen