Arion Adult small Breed Laks & Ris

Fuldfoder til Small Breed  voksne hunde

 • Vægt fra  0 - 10 kg
 • Laks og fiskeolie omega-3 støtter
 • Glutenfri Hvalpefoder
 • Fri fragt pakkeshop v/køb over 499,-
 • Fragt til Pakkeshop 39,-
 • 1-3 dages levering.
 • Gratis afhentning i butik

Arion Adult small Breed Laks & Ris

Laks og Ris Small er en del af Arion Original, som er en fantastisk foderserie og desuden vores bestseller. Denne variant, som indeholder laks og ris, er specielt god til huden og leddene. En fantastisk foder til en fantastisk pris – intet mindre. 

Fodervejledning, ernæringsinformationer osv. findes i nedenstående menuer, således du er sikret, at din hund får det, som den har brug for.

 • Indeholder de naturlige, fermenterbare fibre FOS og MOS for at skabe en afbalanceret tarmflora og en optimal fordøjelse.
 • Rig på laks og fiskeolie for at sikre en optimal Omega 3 og 6-balance. Sammen med tilstrækkeligt zink og biotin skabes det perfekte grundlag for at fremme optimal hud  og blank pels
  Beriget med naturlig, grøn te-ekstrakt og citrus for at beskytte kroppens celler mod betændelse og skader, som opstår, når frie radikaler er i omløb i kroppen.

Laks & Ris Small Breed Adult

Lider din hund af overfølsomhed for gluten kan det ofte ses i hundens afføring der lugter og er tynd. Huden kan blive tør og følsom og det ses der er noget galt. Sund kost kan afhjælpe og mange hunde kan ikke nedbryde og bearbejde kornets frøhvide, på længere sigt kan det afstedkomme at der er nedsat optagelse af mineraler, vitaminer og energi.

Arion Original har tilsat ris til deres hundefoder, hvilket  er et langt sundere alternativ.  Hunden undgår med dette foder korn fra havre, byg, hvede og  rug som du finder i de traditionelle fodertyper der er på markedet.  Arion Original hundefoder dækker hele hundens ernæringsbehov hos små voksne hunde. Køb fuldfoder fra Arion, hvis du ønsker nærende egenskaber, en  god fordøjelighed og en  optimal smags oplevelse til din hund.

Små foderpiller til små munde og maver

De små hundes Energibehov varierer meget afhængig af hvilken racen det er. Rent Faktisk har de mindste hunde den højeste forbrænding, i forhold til store hunde. Med dén viden, har små hunde altså behov for flere kalorier og proteiner  pr. kilo kropsvægt.
Selve foderpillen i en pose Arion Original Small Breed, er specialdesignet til små hundes munde og deres maver.  Foderet er tilsat en koncentreret mængde af næringsstoffer, som opfylder det høje energibehov hos den små hunde.

Laks & Ris Small Breed Adult

 • Fuldfoder til Small Breed  voksne hunde
 • Vægt fra  0 - 10 kg kg
 • Laks og fiskeolie omega-3 støtter
 • Glutenfri Hvalpefoder
 • Indeholder Glucosamin, chondroitin, calsium,fosfor og kobber
 • Indeholder Naturlige fibre Fos og MOS
 • 100 % naturligt uden farve og tilsætnings stoffer
Rabatordning vi giver den 7. pose gratis.

Vi tilbyder den 7. pose gratis. Det vil sige, at når du bestiller foder hos os – så indgår du i et specielt kundekartotek – og når du har købt d. 6, så får du den 7. gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af med sendes eller kan udleveres i butikken uden beregning. Rabat ordning kan ikke blandes med tilbud og speciel priser.

INGREDIENSER: Kylling 43% (tørvejet), ris 32%, kyllingefedt, hydroliseret kyllingprotein, ærter, tørgær, kartoffel, roemasse, lakseolie, mineralsalt, raffineret cellulose, calciumcarbonat, F.O.S., M.O.S., vindruekerner, citrusfrugt.

Næringsindhold: Råprotein 31%, Råfedt 21%, Råaske 6,5%, Råfibre 2%, Calcium 1,4%, Fosfor 0,9%, DHA 0,1%

Ernæring/kg: A-Vitaminer 22.000, D3-Vitaminer 1.900, Jern (mg/kg) 140, Kobber (mg/kg) 18, Zink (mg/kg) 200, Mangan (mg/kg) 10, Jod (mg/kg) 4, Selen (mg/kg) 0,3, Metabolisk Energi (mg/kg) 3.972

Elsker du også Team Jekas?
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram.dk  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Specifikationer
DyregruppeHund
MærkeArion
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en kundekonto her