Arion Senior Small Breed Kylling & Ris

Hundefoder tilpasset til ældre hunde 

 • Alder fra 7 år
 • Glutenfrit fuldfoder
 • Designet til senior hunde
På lager
Kun %1 tilbage
 • Fri fragt pakkeshop v/køb over 500,-
 • Fragt til Pakkeshop 39,-
 • 1-3 dages levering.
 • Gratis afhentning i butik

Arion Senior Small Breed Kylling & Ris

Du får hundemad der er designet til ældre hunde. Med alderen kommer der en nedbrydning af leddene, hvilket kan forårsage ubehag for din hund under de sædvanlige, daglige gåture. Overvægt lægger ekstra pres på leddene, så det er vigtigt at holde din hund i god form. Med flere korte ture i snor i stedet for lange gåture eller frit løb vil din hund være mere fit i længere tid.

Arion Senior Small Breed Kylling & Ris er beriget med naturlige, vegetabilske fibre for at stille sulten og nedbringe appetitten mellem måltiderne.  Arion Senior

Small Breed er en del af Arion Original, som er en fantastisk foderserie og desuden vores bestseller. Denne variant er speciallavet til at understøtte hjertefunktionen hos ældre hunde.

Det er en fantastisk foder til en fantastisk pris – intet mindre. Fodervejledning, ernæringsinformationer osv. findes i nedenstående menuer, således du er sikret, at din hund får det, som den har brug for. Optimal Omega3 og  Omega 6 balance.

Arion Senior Small Breed Kylling & Ris

  Beriget med taurin og L-carnitin for at understøtte hjertefunktionen hos ældre hunde.
 • En fiberrig sammensætning med lavt kalorieindhold og beriget med L-carnitin for stimulering af fedtstofskiftet og for at kontrollere vægten på en sund måde.
 • Indeholder glucosamin og chondroitin for at beskytte ledbrusken. Beriget med omega 3-fedtsyrerne, EPA og DHA, for at slå

INGREDIENSER: Ris 50%, kylling 40% (tørvejet), kyllingefedt, roemasse, hydroliseret kyllingeprotein, træstof, ærter, kaliumchlorid, lakseolie, chondroitin sulfat, glucosamin, F.O.S., M.O.S., vindruekerner, curcuma.

Næringsindhold: Råprotein 26%, Råfedt 11%, Råaske 6,5%, Råfibre 3,5%, Calcium 1,4%, Fosfor 0,9%.

Ernæring/kg: A-Vitaminer 20.000, D3-Vitaminer 1.700, Jern (mg/kg) 130, Kobber (mg/kg) 16, Zink (mg/kg) 180, Mangan (mg/kg) 9, Jod (mg/kg) 3,5, Selen (mg/kg) 0,25, L-carnitin (mg/kg) 300, Taurin (mg/kg) 1.000, Metabolisk Energi (mg/kg) 3.419

Elsker du også Team Jekas?
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram.dk  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbag

Specifikationer
DyregruppeHund
MærkeArion
Alder7 år +
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en kundekonto her