Jekashundogkat.dk Blog Artikler Til alle Hund og alle Katte
Hundetaske Hvilke overvejelser er der

Hundetaske Hvilke overvejelser er der?

Se de gode grunde til at købe en hundetaske og de ting du skal have med i dine overvejelser! Som regel er der mange valgmuligheder, nr du køber en Hundetaske, og det gælder også når du køber Transport tasker til hunde. Hvad er dit behov? Er det hver dag morgen og aften du skal bruge tasken!

Hvordan-vælger-jeg Hundeseng

Hvordan vælger jeg Hundeseng?

Hvordan vælger jeg Hundeseng. Er du ny hundeejer og er i gang med at købe ind til den lille ny, eller om du er på udkig efter en ny hundeseng. Så er der mange ting du kan overveje, når du skal vælge en rigtig hundekurv. Eller er Babyshower blevet til Hvalpe shower?

Hvorfor bruge en Hundeble?

Hvorfor bruge en Hundeble?

Det er med hunde som med børn der kan ske uheld, og nogle har et enkelt uheld og andre har mange uheld. Der er statistikker der viser der er flere og flere der køber hundebleer. Og i takt med der er flere der køber Hundebleer, kommer der flere løsninger. Dermed udvikles der flere muligheder, du kan vælge imellem.

Hvordan flytter jeg med Kat?

Hvordan flytter jeg med Kat?

Når man skal flytte med kat, er spørgsmålet ofte, hvad gør jeg og hvordan gør jeg det i? Vi giver her en lille guide, hvordan vi selv har flyttet med kat og hvordan vi har gjort det uden problemer. Men det gjaldt om at alt var gjort klart, så katten ikke ville mærke blive stresset.

Hvorfor Aktivitetslegetøj? Hundebloggen

Hvorfor Aktivitetslegetøj?

Hvorfor Aktivitetslegetøj redskaber til fysisk og mental underholdning til hunde. Det er vigtigt vi som hundeejer sikre vores hunde bliver stimuleret og aktiveret i hverdagen. Det kan være svært at finde på nye lege og give din hund aktivering.

Tjekliste-til-Hund-på-Ferie

Tjekliste – Til Ferie med Hund

Vi har tjeklister og pakkelister når familien skal på ferie og vi ved af egen erfaring, at det kan være svært, at huske hvad der skal pakkes.  Her har vi prøvet at lave en tjekliste til ferie med Hund. Hvis du er med fly eller i bil og det den guide kan du bruge og undgå at glemme ting

retningslinjer-for-hunde-paa-flyrejser

Retningslinjer for Hund på Flyrejse

Læs mere om fakta om hund på flyrejse. Når vi rejser med fly skal vi have en transporttaske, Transportkasse / transportbur der er godkendt til brug til fly, er der generelt to sæt retningslinjer, du skal være opmærksom på. Ud over at hunden skal have sit eget pas og sin egen flybillet.

Hvor gammel kan katte blive

Hvor gammel kan katte blive?

Som udgangs punkt lever katte i gennemsnit til de er omkring 10-15 år gammel. Nogle katte opnår en høj alder og kan blive helt op til 20-21 år. Alt efter hvilke faktorer som
levestand og race, der spiller ind. Se hvor mange år din kat er, Se hvor mange mennesker år er i katte år!

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen