Brit Care Fillets in Gravy

Smagsfuld vådfoder til katte

 • Opbevares i køleskab efter åbning.
 • Et lødigt vådfoder der er perfekt
 • Til småt spisende eller kræsne katte
 • Køb 12 for 10,80 DKK pr styk og spar 10%
På lager
 • Gratis fragt til pakkeshop v/køb over 500,-
 • Fragt til Pakkeshop 39,-
 • 1-3 dages levering.
 • Gratis afhentning i butik

Smagsfuld vådfoder til kat

Brit Care Fillets in Gravy  et smagsfuld og kornfri blanding i vådfoder voksne katte.  Har du en småt spisende kat eller en kræsen kat kan vi anbefale Brit Care der kan være et fuldfoder eller et supplement til den daglige tørkost. Her er der 85 % kød en smag der er tilsat, friske grøntsager og urter  for et nærende vådfoder.Fillets in Jelly - Brit Care Cat Små poser STERILISERET. Fileter i gelé med sundt og nærende frisk and & mør kalkun beriget med gulerødder og rosmarin. Komplet Super Premium vådfoder til voksne, steriliserede katte.

Fileter i sovs med sundt kaninkød beriget med havtorn og blomsterkarse. Førsteklasses kornfrit fuldfoder til voksne steriliserede katte. Kattens kost bør være varieret, velsmagende og frem for alt sund. Velsmagende Brit Care poser kan enten gives som fuldfoder eller som et lækkert supplement til tørfoder for ekstra variation og smag. De er specielt egnede til meget kræsne katte eller katte med et problematisk foderindtag.

På grund af tilsat havtorn og blomsterkarse hjælper de med at forhindre urinvejssygdomme.  Blomsterkarse er en naturlig form for antibiotika. Den virker ved at forhindre dannelsen af urinvejssten hos steriliserede og ældre katte. Den har en stærk antibakteriel og antiseptisk virkning, og derfor har den en positiv virkning på fordøjelsen og fremmer derved immunitet.  

Havtorn er en exceptionel plante med en bred vifte af positive virkninger på kroppens sundhed, især på immun- og fordøjelses systemet. Derudover hjælper den med at holde huden sund og har en gavnlig indflydelse på hjertets funktioner, øjnenes og mundens slimhinder og hårets glans

Brit Care Fillets in Gravy

 • Du slipper for alt det vi vil undgå til vore kæledyr
 • UDEN GMO – UDEN soja – UDEN tilsat sukker

Fodringsvejledning: Den anbefalede daglige mængde er angivet i fodringstabellen, men kan variere afhængigt af din kats alder, aktivitetsniveau og miljø. Sørg for der altid er en skål med frisk vand. Serveres ved stuetemperatur. Når foderet gives for øget variation og smag, så sørg for at reducere den anbefalede daglige portionsstørrelse af din kats sædvanlige foder tilsvarende.

 • Opbevares i køleskab efter åbning.
 • Fodringstabel: Kattens vægt (kg) 3 4-6 6-8
 • Små poser  pr. dag 2 3-4 4-6
 • Pakning: 85 g

Sammensætning: fileter med 85 % kød (70% kylling, 15% lever), bouillon, 1% havtorn, 0,5% blomsterkarse, mineraler, ærtestivelse.

Analytiske bestanddele: råprotein 8,5%, råfedt 4,0%, træstof 0,5%, råaske 2,0%, vand 82,0%, calcium 0,25%, fosfor 0,2%, natrium 0,3%.

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber pr. 1 kg: vitamin D3  (E671) 250 IU, vitamin E (3a700) 150 mg, biotin (3a880) 0,5 mg, zink (3b606) 12 mg, mangan (3b502) 3 mg, jern (3b103) 10 mg, kobber (3b405) 0,4 mg, iod (3b201) 0,7 mg, taurin (3a370) 500 mg, L-methionin (3c305) 2000 mg. Indeholder naturlige antioxidanter: tokoferolekstrakter af vegetabilsk olie (1b306), ascorbylpalmitat (1b304) og ekstrakt af rosmarin.

Omsættelig energi: 815 kcal/kg   Fodringsvejledning:
Den anbefalede daglige ration er vist i fodringstabellen, men kan variere afhængigt af din kats alder, aktivitetsniveau og miljø. Lad altid katten have en skål med frisk vand. Servér ved stuetemperatur. Når det serveres for at give øget variation og smag, så sørg for at reducere den anbefalede daglige portionsstørrelse af din kats sædvanlige foder derefter. Opbevares i køleskab efter åbning.   Fodringstabel: Kattens vægt (kg) 3 4-6 6-8 Poser pr. dag 2 3-4 4-6

Har du spørgsmål kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Specifikationer
DyregruppeKat
MærkeBrit
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en kundekonto her