Chuckit Ultra Ball

Ultra Ball Stærk og Holdbar

 • Udviklet til aktivering
 • Sjov leg med din hund
 • Bold kan flyde
På lager
Kun %1 tilbage
 • Fri fragt pakkeshop v/køb over 499,-
 • Fragt til Pakkeshop 39,-
 • 1-3 dages levering.
 • Gratis afhentning i butik

Sommer og sol invitere til leg.

Chuckit Ultra Ball er et fantastisk valg af hundelegetøj til leg både på land og i vandet! Ballen er slidstærk og kan tåle mange timers leg med din hund, uanset om I leger hente og bring eller kaster bolden langt væk.

Den kan også flyde, så I kan lege med den i vandet, og den kommer i 4 forskellige størrelser, så du kan vælge den størrelse, der passer bedst til din hunds mund og størrelse.

Chuckit Ultra Ball er perfekt til sommer og sol, hvor I kan nyde fælles leg og sjov i solen. Det er en fantastisk måde at styrke jeres bånd på og give din hund motion og stimulering. Så hvis du leder efter en sjov og slidstærk bold til din hund, er Chuckit Ultra Ball et godt valg!

Ultra Ball med stærk nylon håndtag er støbt med integreret stolpe indeni, hvor nylon håndtaget går rundt om og man kan derfor ikke trække håndtaget igennem bolden.

Bolden er desuden velegnet til træning og til Cjuckit Ball launcher. Bolden er udviklet til aktivering og leg med din hund. Bolden er lavet i holdbart og slidstærkt naturgummi og indeholder 100 % godkendte komponenter.

Der er ingen pthalater og  nitrosamine.

Med den ekstra tykke kerne af naturgummi er Chuckit Tennisboldene yderst velegnede til langtidsbrug og er derfor meget holdbare. Takket være den høje hoppekapacitet og selve størrelsen - gør det muligt for boldene at passe ind i Chuckit Ball Launchers - kastearm som er til glæde for både dig og din hund. Derudover flyder Chuckit Tennisboldene, så du selv kan hente dem op af vandet uden frygt for at miste bolden!

Chuckit Bolde fås i følgende størrelser 

 • Chuckit Ultra Ball kan købes i forskellige str.
 • Small: 5 cm. i diameter / 2 stk. pr. pakning
 • Medium: 6 cm. i diameter / 2 stk. pr. pakning
 • Large:  7,6 cm i diameter / 1 stk i pakning

Bemærk: Som ved alle andre produkter skal du holde øje med din hund, når den leger med legetøj. Kontroller legetøj  og opdager du der skader eller defekter skift det ud med nyt.  Ellers kan der være risiko for at din hund kommer til skade.

Elsker du også Team Jekas?
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram.dk  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Specifikationer
DyregruppeHund
MærkeChuckit
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en kundekonto her