Er din hund Extreme Tyggere? - Se mulighederne til din Hund

Hund

Jekas Hund og Kat

Bidelegetøj til Extreme Tyggere

Hvad skal du købe til en hund der er aktiv tygger?

Du kender det din hund bider alt i stykker.
Og du har prøvet mange ting uden at nå i mål. Vi kommer med nogle tips til hvilke produkter der er til den hund der er aktiv tygger. Og der vil altid være for og imod, og derfor er det dejligt der er flere muligheder til den hund der aktivt tygger. 

Benebone Tyggeben fremstillet i USA

De fleste hunde er glade for noget der er tilsat smag, og det er en selvfølge det er en ægte smag af bl.a. kylling, fisk, bacon, peanut og ahorntræ. Nylonbenene kommer i mange forskellige størrelser og varianter. De henvender sig til hunde der elsker at gnave og tygge. Med et Benebone kan din hund få styret sin tyggelyst og du undgår den gnaver i dine møbler m.m. 

Benebone-Wishbone-Bacon
Benebone-Wishbone-med smag

Det naturlige Tyggeben Snackit Lammehorn!

Til Den aktive tygger der skal have sin gnave lyst styret. Vores erfaring er at de fleste hunde elsker de naturlige og tyggestærke lammehorn. De fås i forskellige størrelser og pas på at du vælge den rigtige størrelse. Fordi bliver hornet for stort. Kan din hund afvise at gnave i det, fordi det bliver for voldsomt for den.

Snack-It-Lammehorn-hundesnacks-til extreme tyggere
Snack´It Lammehorn til extreme tyggere

 

Canophera Kaffetræ Tyggepind

CANOPHERA Kaffetræ – det bedste til at understøtte det naturlige tyggebehov hos hunde. Vi kender alle til tyggeadfærden hos hvalpe, når de eksempelvis stjæler sko, strømper eller værre endnu møbler.  Det er der en særlig grund til, at tygge er nemlig en naturlig vej til at mindske stressfaktoren hos hunde. Når hunden tygger, frigives hormoner som f.eks.  dopamin og serotonin i hundens hjerne – disse to neurotransmittere arbejder for at lindre stress.

Det betyder, at tygning er en nem og naturlig måde for hunden at regulere agitation og stress på individuelt. For at gøre den nemmere for vores hundevenner (og bevare alle vores ejendele) tilbyder vi den perfekte naturlige tyggepind i kaffetræ.

I en verden med fuld fart sker der dagligt ændring og vi lever mere hektisk, det gælder ikke kun os mennesker, men i den grad også vores dyr – de følger vores tempo og vores flugt til byerne hvor der hele tiden er nye indtryk, høje lyde mm. – For at berolige og gøre din firbenede ven mere tryg, er denne tyggepind fremstillet.

Canophera Kaffetræ Tyggepind
Canophera Kaffetræ Tyggepind

Olivi Stick Tyggeben 

Olivi Stick Tyggeben og Legetøj  i en genial løsning, hvis du har en hund som gerne vil lege, tygge og gnave, vores erfaring  og de tilbagemeldinger vi får på dette  legetøj er ganske enkelt er fantastiske og de af vore kunder,  der har hunde der tygger alt i stykker, kan slet ikke få armene ned.

Endelig noget der virker og endelig en tyggepind hundene  elsker. Tyggebenet er et naturprodukt, som er helt ubehandlet, er meget robust, trevler ikke  og splintrer ikke.  Olivi Stick  indeholder naturlig oliven og det dufter indbydende og det er en af grundene til hunde elsker det.

Olivi Stick Hundelegetøj er lavet ud af de gamle og smukke oliventræer. Der fældes når det er gammelt og udtjent. hvorefter det forarbejdes til naturlig, smukt og slidstærkt legetøj til vores hunde. Når hunde bider i kødbenet, vil du se de bløde og fineste små trevler, men du vil ikke se farlige splinter.
Her er træet hårdt og ikke så blødt som en naturlig pind fra skoven eller som Tyggepind af Kaffetræ. Derfor vil Olivi henvende sig til store hunde, som labrador, Golden Retriever og Sankt Bernard f.l.

Tikki Hjorte Gevir

Et Tikki gevir Hel langtidstyg er en (kastestang) og tyggeben der giver lang tyggetid for hunde uanset størrelse

Langtidstyg  er 100% naturligt, det er rigt på kalk og naturlige mineraler. Det er sundt for tænder og tandkøb og en naturlig tandbørste til tænderne. 

Tikki Gevir er fra de hjorte der skifter gevir og ops malet i naturen uden at skade dyret. 
Mister din hund interessen for geviret. Tips til at du kan holde geviret friskt.

  1. kog vand
  2. Hæld det op i en skål og opløs lidt bouillon
  3. Læg geviret i og lad det trække
  4. Vupti du har et gevir med frisk smag

Tikki Gevir Hel Langtidstyg 4 størresler jekashundogkat.dk

Vi gør opmærksom på

Som alt andet legetøj og tyggeben skal du aldrig give din hund et tygge ben eller tyggepinde, når den er alene hjemme. Hold din hund under opsyn.

 

Vil du læse mere?

Læs flere artikler her

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen