Find det rigtige hundefoder til din hund, Jekashundogkat.dk

Ideelt hundefoder til alle hunderacer fra Jekas’  hundefodermærker

Hunden er menneskets bedste ven. Derfor er hundefoder af høj kvalitet og med rigt nærings indhold alfa omega . For man passer naturligvis rigtigt godt på sin bedste ven. Ved at købe det rette hundefoder bliver din hund ikke blot glad, den bliver også mæt på en god måde – og dens krop styrkes.

Godt hunde foder er med til at understøtte din hunds sundhed, og det skal gerne have et højt kødindhold. Det betyder dog ikke, at du skal købe dig fattig i hundefoder, for du kan sagtens få hundefoder i høj kvalitet til en god pris – billig og god er nemlig ikke modsætninger, når det kommer til din hunds nye livret.

Hos Jekashundogkat.dk sparrer vi gerne med dig omkring, hvad det bedste hundefoder til din firbenede ven er, og vores råd er ofte at vælge Arion,  Carnilove ,  BRIT  eller Lily´s Kitchen. Alle producerer fantastisk hundefoder til alle hunderacer og størrelser – oven i købet til gode priser! Du gør klogt i at vælge din leverandør af hundefoder med omtanke, inden du hælder op i foderskålen. Hundefoder, der er dårlig discount, er nemlig  ikke med til at understøtte, at din pelsede ven trives. Tænk bare på, hvor vigtigt et godt måltid mad er for dig.

BRIT er specialister i foder til små hunde.

BRIT laver mange typer hundefoder, der hver især er tilpasset til bestemte typer hunde. Det gør det nemt for dig at vælge den helt rigtige blanding. Har du for eksempel en lille hund med en lang pels, finder du produkter, hvor den nærings rige sammensætning er lavet på en sådan måde, at den understøtter vedligeholdelsen af en glat og blank pels. Hos Jekas.dk kan du få et indblik i, hvad hundefoder fra BRIT indeholder. Du vil hurtigt opdage, at det hovedsageligt er laks og anden fisk eller lam og kyllingefedt, der giver et fremragende vitaminindhold og en ideel ernæringsmæssig sammensætning for netop din hund.

Eminent foder til store hunde fra Arion

Hos Arion finder du ligeledes hundefoder i høj kvalitet. Hundefoderet er inddelt efter vægtklasser, og har du en hund på 12 kilo eller derover, så er Arion et godt mærke at kigge efter i Jekas’ sortiment af hundefoder. Her får du hundefoder i god kvalitet, der passer til alle hunderacer. Din hund vil opleve en forbedret livskvalitet, da foderets næringsindhold er sammensat på en sådan måde, at både led og tarme får det godt. Det er tilmed en billig mulighed – uden at være discount, for med Arion får du hos Jekas hver syvende pose gratis – ikke dårligt! Store hunde vejer naturligvis mere end små hunde, og deres foder skal understøtte udvikling af muskler, knogler og led, så hundenes størrelse ikke går ud over deres fysiske velvære.

Carnilove: få luksuriøst kvalitets foder til formidabel pris

Er det Carnilove, der bliver din hunds foretrukne mærke, er der mulighed for at få både lam, vildsvin og laks på menuen. Carnilove producerer nemlig hundefoder i premium kvalitet uden kartoffel og korn, hvilket giver plads til et højt kødindhold, der gavner din firbenede bedste ven. Du får virkelig et luksusprodukt, hvilket afspejler sig i høje procentsatser på kød i blandingen. Trænger din hund til lidt ekstra forkælelse finder du tilmed lækre godbidder, der ligeledes har et højt proteinindhold.

Lily´s Kitchen er Kornfri og allegivenligt hundefoder

Lily´s Kitchen er et hundefoder, der er baseret på brugen af frisklavet kød samt nærings rige ingredienser, grøntsager og frugt i en sund og nærende opskrift. Velsmagende og blid mod mave og let at fordøje. Der er inkluderet en række botaniske og nærings rige urter. Fantastisk god ernæring hvor alt er gennemtænkt og hunde nyder daglig godt af dette kvalitets foder. Det opbygger et sunde immunsystem for din hvalp og for at give hvalpen et langt liv uden sygdom.

Lilys kitchen bruger ganske enkelt kun ordentligt kød i opskrift: intet kødmåltid, intet knoglemel eller intet kød. Deres unikke opskrifter indeholder ikke billige fyldstoffer – som hvede, majs eller soja – og de indeholder ikke nogen af de usunde ingredienser.

Ved Lily´s Kitchen Proper Food

Et fuldfoder til hvalpe og hunde. Afhængig af størrelse og race, du kan forsætte med at foder til din hundehvalp til den bliver senior. Du tager et valg og servere et sundt og kornfrit foder eller snack, uden tilsætningsstoffer. Det fås i tørkost, vådkost og hundesnack, tasty og super lækker. Din hund vil elske det...

Hvilket mærke og variant passer bedst til din hund?

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen