Gode tips til din hunds legetøj - Hvornår kasseres legetøj

Hund

Jekas Hund og Kat

Godt Tips til din Hunds Legetøj!

Gode Tips til din Hunds legetøj er noget alle hundeejere kan bruge. Du kender det sikkert godt,  din hunds favorit bamse kan hurtigt komme til at se beskidt og snasket ud. Vi glemmer ofte at flere plys bamser rent faktisk kan tåle at blive vasket. Og at du på den måde kan få legetøjet til at se ud som helt nyt legetøj. 

Hvad kan jeg gøre ved snasket legetøj? 

Det første du må undersøge er om din hunds legetøj kan vaskes i vaskemaskine eller om det kan vaske i hånden med vand og sæbe!  Når du ved hvordan legetøjet kan vaskes er du klar og for det meste skal legetøjet tørre naturligt, fordi det ikke tåler tørretumbler, det vil kunne krympe og tage skade i tørretumbleren.

Hvornår fjerner jeg legetøjet

Dagens store spørgsmål

Som hunde ejer ved vi godt at alt hundelegetøj kan gå i stykker eller det kan ødelægges. Det kan ske når eller hvis din hund er for stærk, for voldsom eller du har en hund der er aktiv tygger.
Det er ofte hvalpe med sylespidse tænder der kan få hul på legetøjet. Og derfor er vigtigt at du holder den lille hvalp eller den voksne hund under opsyn,  når den leger og er uheldet ude, fjern legetøjet og erstat det af noget nyt legetøj.

Hvornår skal jeg udskifte hundens legetøj?

Får din hund hul af en plysbamse bør det fjernes øjeblikkeligt.  Team jekas anbefaler plys dyr uden fyld til hvalpe på grund af de små sylespidse tænder, let kan få hul på bamsen og  få fat i fyldet.  Et er sikkert fyldet fra bamsen  gavner ikke nede i hundens tarm. 

Er det legetøj af hård gummi eller plastik og er uheldet ude og der kommer et brud på legetøjet.  Eller bliver der skarpe kanter på det hundelegetøj din hund har hul af.  Anbefaler vi at det bør fjernes og at det erstattes af et nyt stykke legetøj. 

Hvad nu hvis det er hundens favorit legetøj?

Har din hund et favorit legetøj den er meget knyttet til, kan det være en fordel at købe et ekstra i tilfælde af favorit legetøjet går i stykker. Du kan dermed hurtigt bytte det du fjerner og hunden vil ikke opdage det. Det kan nemlig godt stresse din hund, hvis favorit legetøjet fjernes og ikke erstattes af et nyt der ligner, det der bliver taget væk.

Hvornår skal jeg fjerne min hunds legetøj

Hvorfor elsker hunde plysbamser?

Fra Hvalp til Voksen hund elsker flertallet at hunde plysbamser også kaldet plys dyr. De findes i utallige design og farver. Fælles er at hvalpe og voksne hunde får  hygge og tryghed ved at have en plysbamse, eller et plys dyr.

Vi anbefaler at den første plysbamse er  plys legetøj uden fyld også kaldet low stuff. Og det at der ikke er fyld i gør, den er let for en hund at have i munden, den bevæger og slasker når hunden stolt henter og bringer  den til sin ejer. 

Vil du læse mere?

Læs flere artikler her

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen