Handelsbetingelser

Jekas Aps
Vestergade 30
9460 Brovst – DK
CVR: 40989781
Email: salg@jekas.dk

Butiks:               +  45  31155423
Kundeservice:  +  45  22209410

Telefontider kunde service : som udgangs punkt - Hverdage : 9.00 – 16.00

Du har mulighed for at kontakte vores fysiske Butik - Mandag-Fredag  kl. 09 - 16.00

Bestilling
Du kan altid bestille varer via vores hjemmeside, vælg de ønskede produkter og klik på tilføj kurv. Kurven er i øverste højre hjørne. Har du spørgsmål til os eller forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. Når vi afsender din pakke, vil du modtage en e-mail om, at varen er afsendt, samt et Track and Trace nummer, så du kan følge din pakke med Post Nord  eller GLS.  Du kan altid finde de gældende handesbetingelser på denne side. Når du handler med www.Jekashundogkat.dk indgås aftaler på følgende sprog Dansk.

Ansvar
www.Jekashundogkat.dk  og påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand.

Produktbeskriverlser og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Jekashundogkat.dk  Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Vores garanti
Vi garanterer for, at man altid vil få den bedste behandling, når man handler i vores butik. Vi ønsker tilfreds kunder det er en grundsten hos Jekashundogkat.dk. Vi sender ikke e-mails med tilbud eller om vores produkter, som kunderne ikke har vist interesse for og tilmeldt sig via et nyhedsbrev eller lignende.  Alle oplysninger vi får om vore kunder vil blive behandlet fortroligt. Du kan altid komme i kontakt med os via alm. post, e-mail eller telefon. Vi vender altid tilbage så hurtigt, som det er os muligt.

Betaling
www.jekashundogkat.dk kan betaling ske via betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel (forudbetaling). Ved betaling med bankoverførsel er du ikke omfattet af indsigelsesordningen.

Der kan betales med følgende kort : Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron og Forbrugsforeningskort. Der tages ikke gebyr ved betaling med kort på jekashundogkat.dk NB ved køb med dansk kreditkort (ikke Dankort) anvender vi 3D secure, du kan læse mere om 3D secure

Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem.  Hverken wwww.jekashundogkat.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra  Jekashundogkat.dk . Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Hvis du vælger at betale via bankoverførsel, fremsender vi varerne, så snart vi har registreret din indbetaling.
Sparekassen Wendsyssel. Reg. 9070, kontonummer: 1630624424

Abonnementsbetingelser
Ved køb af abonnement aftaler – f.eks. medlemskaber og andre løbende ydelser – godkender kunden, at Jekas Hund og Kat er berettiget til løbende at gennemføre transaktioner på kundens betalingskort.

Kunden giver med aftalens indgåelse tilladelse til, at Jekas Hund og Kat må gennemføre én betalingstransaktion for hver betalingsperiode (måned eller kvartal eller år), så længe abonnementet løber. Betalingstransaktionen gennemføres på sidste bankdag før en ny betalingsperiode begynder. Jekas Hund og Kat er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på abonnementsbeløbet for den kommende abonnementsperiode. Eventuelle yderligere beløb skal særskilt godkendes af kunden.

Efter hver enkelt gennemført betalingstransaktion fremsendes kvittering til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.

Indgåede abonnementsaftaler er gældende, indtil de opsiges af Jekas Hund og Kat eller kunden. Opsigelse kan ske med 1 måneds varsel til udgangen af en måned, når der er gået 3 måneder efter aftalens indgåelse. Opsigelse af abonnementsaftaler, fornyelse og sletning af kortoplysninger foretages via telefonisk eller skriftlig kontakt til Jekas Hund og Kat eller via kundesiden.

Den månedlige abonnementspris er oplyst ved aftalens indgåelse og kan fra Jekas Hund og Kat ændres med et varsel på 45 dage til udgangen af en måned. Varsel fremsendes til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.

Abonnementet kan være underlagt særskilte vilkår/reglement, som oplyses ved opstart/køb af abonnementet.

ViaBill, Køb nu, betal når du vil
ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online og dele betalingen op i små bidder. Du kan få lånerammer på enten 2.000 kr. og/eller 10.000 kr. Hver måned betaler du et minimums beløb, men du kan til enhver tid vælge at betale mere eller hele restbeløbet. Dit månedlige minimums beløb afhænger af, hvilke varer du køber, men du kan se beløbet i web-shoppen, når du vælger ViaBill. Hvis du har tidligere køb beregnes disse automatisk med i din månedlige betaling. Bemærk, der tilkommer et gebyr på 49,- kr. om måneden, såfremt du allerede er kunde hos Viabill.

Yderligere information omkring viabill betaling og gebyrer findes på følgende link: www.viabill.dk

Anyday 

Vi modtager følgende betalinger: Dankort, Visa, MasterCard, Anyday, MobilePay og Apple Pay. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.

Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb eller del returnere dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk. Vær opmærksom på det koster Jekas 5% du kan betale via Anyday. Og når du returnere eller del returnere dit køb vil Jekas trække de 5 % fra  returnerings beløbet. Grundet Anyday beholder de 5 % det koster Jekas når du returnere eller del returnere dit køb. 

Alle priser på websiteter er angivet i danske kroner og inkl. moms og alle danske afgifter, told mv. Priserne er dagspriser.

Hvis varerne leveres til Grønland, Færøerne eller et ikke-EU land, skal du ikke betale dansk moms af købet. Vær opmærksom på, at du kan blive opkrævet for told og moms af de lokale toldmyndigheder i forbindelse med udlevering af pakken.

Levering og fragt
Normal forsendelse : leveres 1-3 hverdage efter, at vi har modtaget ordren.
( Grundet Covid 19 er  verden udfordret og vores leverandører og vi gør vores bedste )

Bemærk: alle graverede hundetegn fra Red Dingo sendes dirkte fra gravøren med Post Nord uanset valgt leveringsform, forventet leveringstid er 7-10 hverdage.

Vi er lagerførende i alle de varer du finder på shoppen. Dog kan det forekomme, at enkelt varer er udsolgt, og der kan være ekstra leveingstid. I så fald vil vi kontakte dig. OBS! Ordren sendes samlet, når den er komplet, med mindre andet er aftalt.

Af hensyn til miljøet forsøger vi at genbruge al emballage, vi modtager fra vores leverandører o. lig. Så tilgiv os for de pakker , som er sendt i en emballage, som tidligere har været brugt. Vi regner med jeres forståelse. I håbet om at gøre en forske på miljøet.

Fragtpriser Danmark:
For køb over kr. 599,- er det fragtfrit leveret til Post Nord collekt shop eller GLS pakkeshop

Hundetegn med Red Dingo sendes fragtfrit med Post Nord til hjemmeadresse

For at gøre det så fleksibelt for dig som muligt, kan du vælge imellem flere forskellige forsendelses muligheder.

GLS Pakkeshop fra kr. 32,-
Gratis forsendelse til pakkeshop ved køb over kr. 599,-
Erhverv Pakke fra kr. 59,-
Gratis forsendelse til pakkeshop ved køb over kr. 599,-
GLS (med omdeling) fra kr. 54,- ( OBS: skriv hvor pakken må sættes for at undgå pakken går i pakkeshop, hvis ingen åbner for GLS

GLS Pakkshop eller Post Nord Collect Shop
Bestemmer du selv, hvilken Pakke Shop eller Collect shop du ønsker at hente din pakke i - f.eks. i nørheden af din arbejdsplads eller i nærheden af din hjemmeadresse. Vælg imellem utallige pakke shops 700-1200 over hele Danmark.
Du skal medbringe pakke nummer og gyldig ID, når du henter pakken.

GLS Erhverv / Post Nord Få sendt pakken til dit arbejde eller anden erhvervsadresse - spar turen i Pakke Shop, hvis du ikke er hjemme til at modtage varne. Der kan ikke leveres på Lørdage, Søndage og helligdage.

GLS og Post Nord med omdeling:  Levering til Privatadresse,  GLS og Post Nord stiller IKKE pakken - Du skal være hjemme til at modtage pakken.

GLS og Post Nord Depositservice: Pakken stilles på din privat adresse, ved bestilling skal du i bemærkninger til ordren, præsicere hvor pakken må sættes eller om du har Flex levering med GLS/Post Nord.

Afhentning: Spar turen til post hustet og hent pakken hos Jekashundogkat.dk. når varene er klar til afhentning - kontakter vi dig for at aftale nærmere omkring tidspunktet for afhentning.

Afhentnings adressen er:
Jekashundogkat.dk, Vestergade 30, 9460 Brovst

Fragtpriser udland
Afhænger af ordre regnes ud efter vægt og destination for levering og regnes ud ved ordre. Forsendelser til udlandet sendes med Fragtmand, GLS eller Post Nord. Vi vælger de billigst shipping for kunden. Prisen for fragt er efter vægt og regnes ud når du ønsker sendt til udlandet. Du lægger varene i indkøbskurven - sender et billede af kurven til os med dit navn, adresse, mail og  mobil nummer. Så sender vi prise til med fragt til dig og du overfører via bank overførsel på
Udenlansk Bankoverførsel (  Iban- DK8990701630624424, Bic-Kode VRAADK21 )

Vi sender som udgangs punkt World wide
Og shipping tid er derfor forskelligt.
Grønland, Færøerne eller ikke Eu land er uden dansk moms af købet. Vær opmærksom på, der kan blive lagt told og moms på varere sendt til et land uden for EU, når de behandles af de lokale tolddmyndigheder.

OBS: Vi sender ikke foder til udlandet

Leveringstidspunkt: 
Levering af varer fra Jekashundogkat.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Risikoen for varer købt hos jekashundogkat.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

a) Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerns speifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
b) Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
c) Levering af varer, af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelse- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive retuneret, hvor forselingen er blevet brudt efter leveringen.
d) Levering af Loppemidler der ikke i følge lægemiddelstyrelsen kan retuneres,

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedstyrelsen, læemiddelstyerlsen- eller hygiejene mæssige årsager ikke er egnet til at blive retuneret.

Ingen fortrydelsesret på graverede Hunde- og kattetegn
Hos jekashundogkat.dk har du efter købeloven 14 dages fuld returret. Dette frudsætter dog, at du henvender dig til os inden vi påbegynder graveringen af hunde- eller kattetegnet. Er graveringen udført bortfalder fortrydelsesretten, da hundetegnet nu er en specielet fremstillet vare.

Loppemidler
Vi sælger ikke loppemidler til personer under 15 år. Køber du loppemidler til hund og kat, skal du være opmærksom på at emballagen ikke er brudt ved modtagelsen. Kontakt jekas Hund & Kat på 31155423 såfremt dette er tilfældet. Du bedes også være opmærksom på at vi kontrollere,, du ikke er under 15 år ved køb af Loppemidler.

Obligatorisk oplysning for salg af loppemidler på webshop: Lægemiddelstyrelsen. Axel Heides Gade 1. 2300 København S. dkma@dkma.dk. Tlf. 4488 9595. link

Send retur uden unødig forsinkelse
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 7 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbageleveringen af varen. Ved retunering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspuntet for varens levering.

Visse varer kan ikke sendes retur med alm. pakke post , det kan forventes at nogle retuneringer skal i flere pakker grundet vægt.

Varens stand, når du sender retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for  at fastslå svarens art, egenskaber og den måde den fungere på. med andre ord - du kan prøve varen spå samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betrager vi varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelses af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den egentlig i brug. Orginalemballagen udgør i mange tilfælde en væsentlig del af varens værdi. Manglende originalemballage kan resultere i at, varen ikke kan anses for at være retuneret i væsentlig samme satand og mængde. Husk derfor altid at gemme emballagen, hængere, til du er sikker på, at du vil beholde varen.

Du skal selv betale fragten for at kunne sende varen retur til os.

Hvis du fortryder dit køb, får du beløbet indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet, Hvis du benytter din forrydelsesret, refundere vi købsbeløbet  for varen retur til dig. Ekstra omkostninger ved tilvalgt leverings omkostning refunderes ikke. Vi refundere varens købsbeløb retur inden for  8 dage efter vi har modtaget varen retur.

Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved transaktionen, med mindre du har indviliget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen retur.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Kop af ordrebekræftelsen/Faktura. Ellers kan vi ikke tilbageføre beløbet for dine returvarer. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale for fragten til at sende varene retur. Bemærk: vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav eller til pakkeshop.

Ved bytte/reklamation/fortrydelsesret sendes varen til:
Jekashundogkat.dk
Vestergade 30
9460 Brovst

Bytte
Ønsker du at bytte et produkt til en anden størrelse. Sender du den du vil bytte retur og laver en ny bestilling på den vare du ønsker i stedet for den du vil bytte.

Du kontakter os på 31155423 eller på 22209410 - der kan købes en returlabel  - som vi kan sende på mail eller i din pakke med ny bestilling

Reklamation / Reklamationsret
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på www.jekashundogkat.dk har du selvfølelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at du enten kan få varen repereret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

For varer med begrænset holdbahed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, jekshundogkat har stillet dig i udsigt. Eller når det gælder udløb af dato varer. Der skal reklameres indenfor rimelig tid, efter du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to månder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være berettiget. Reklamationsretten løber fra modtagelsen af varen. Reklamatins varer sendes retur for købers regning.

Ved bytte/reklamation/fortrydelsesret sendes varen til:
Jekashundogkat.dk
Vestergade 30
9460 Brovst

Varen skal så vidt muligt sendes tilbage i original emballage med hængemærker, prismærker, bøjle, pap etc. og uden hundehår,  kattehår og savl. Er varen ikke intaks er der en værdiforringelse.

Husk altid at sende varen i forsvarlig embalage. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Sender du din pakke retur med Post Nord pakkepost, GlS eller DAO skal du vælge MED Omdeling - send aldrig kun med porto - det er ikke altid de kommer frem og du har ingen track and trace - så ingen garanti for den kommer frem til os.

Bemærk: går en ordre tabt i forbindelse med retunering til www.jekashundogkat.dk, påhviler risikoen køber, og når du retunere med postkvitteing med tracking kode. Er du sikret den kan spores hvis den bliver væk.

Persondatabeskyttelsespolitik
Når du besøger og handler på www.jekashundogkat.dk er dine personlige oplysninger i sikre hænder. Alle dine personlige oplysninger bliver opbevaret med stor sikkerhed og er i overensstemmelse med EU's persondataforordningen.

Formålet med jekashundogkat.dk persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter personoplysninger. Denne politik fastsætter regler om behandling af personoplysninger med henblik på beskyttelse af individets rettigheder og i overensstemmelse med databeskyttelses lovgivningen.

For at kunne levere vores ydelser til kunderne indsamler vi en række personoplysninger og derfor anser vi os for dataansvarlige, hvilket betyder, at vi er forpligtet til at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af vores kunders, medarbejderes, leverandørens og samarbejdspartneres oplysninger, herunder personoplysninger.

Typer af informationer, som vi indsamler
Vi samler oplysninger om vores medarbejdere, leverandører, kunder og samarbejdspartnere. Vi har udarbejdet fortegnelse i henhold til EU-persondataforordningen samt vejledning fra Datatilsynet. Fortegnelsen indeholder alle behandlinger, som vi er ansvarlige for. På jekashundogkat.dk indsamler vi personligt identificerbare informationer samt aggregerede informationer.

Vi indsamler kun personligt identificerbare oplysninger fra brugere, som giver os disse frivilligt og med vilje, ved registrering på vores hjemmeside. Oplysningerne indsamles i forbindelse med at kunden ønsker at bestille et produkt, tilmelde sig nyhedsbrev eller produkt overvågning. Oplysningerne indsamles altid kun direkte fra dig og med dit kendskab.

Derudover indsamles løbende aggregeret, ikke-personlig information, mens du besøger vores hjemmeside. Indsamlingen af disse oplysninger foretages vha. cookies, som forklaret nedenfor. Det kan være tale om antal besøg på hjemmesiden, hvilke sider der bliver besøgt, typen af webbrowser mm. Vi indsamler også automatisk oplysninger om dig. Vi indsamler automatisk oplysninger om, hvordan du bruger vores websteder og mobile applikationer, hvilke områder på vores websteder du besøger samt oplysninger om din computer eller mobile enhed, herunder din IP-adresse, enheds-id, fysiske placering, browser- og operativsystemtype og henvisende URL-adresser. Disse oplysninger er nødvendige for at kunne levere individualiseret og lokationsbaseret indhold og analysere webtrafik, løse problemer, forhindre svindel og forbedre vores tjenester. Vi kombinerer muligvis disse oplysninger med oplysninger på din konto for at forhindre svindel.

Formål af lovlighed af vores behandling af personoplysninger
Personoplysningerne behandles og arkiveres i forbindelse med:

 • Personaleadministration, herunder rekruttering, ansættelse, fratrædelse og udbetaling af løn og andre ansættelsesrelaterede opgaver.
 • Stamdata for kunder i forbindelse med levering af varer. Oplysningerne indsamles enten med det formål at kunne levere den bestilte ordre, eller til brug for interne markedsundersøgelser og statistik, eller at kunne tilsende nyhedsbreve, såfremt du har anmodet om dette. Oplysningerne kan også blive brugt med det formål at forbedre din oplevelse på webshoppen.
 • Stamdata for leverandører samt rekvisitioner og køb.
 • Kontrakter

Vi har udarbejdet en fortegnelse hvor alle personoplysninger er noteret, deres formål og lovhjemmel. Personoplysningerne bruger aldrig til andre formål end de listede. Vi indsamler ikke flere personoplysninger end nødvendigt i forhold til opfyldelse af formålet.

Videregivelse
De oplysninger som du har afgivet til os, bliver behandlet koncerninternt i jekashundogkat.dk  eller af eksterne data behandlere. Disse er altid undergivet jekashundogkat.dk instruktion. Personoplysningerne gives ikke videre uden dit samtykke. Vi hverken videregiver eller sælger på ingen måder oplysningerne videre til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Opbevaring og sletning
jekashundogkat.dk har truffet alle de nødvendige organisatoriske og tekniske foranstaltninger for at beskytte personoplysningerne som vi er ansvarlige for. For at leve op til forordningens princip om rimelighed har vi indført følgende overordnede retningslinjer for opbevaring og sletning af personoplysninger:

 • Personoplysninger opbevares i fysiske mapper.
 • Personoplysninger opbevares i it-systemer.
 • Personoplysninger opbevares ikke længere, end hvad der er nødvendigt for formålet med behandlingen.
 • Personoplysninger for medarbejdere slettes fem år efter end ansættelse og personoplysninger om ansøgere slettes efter seks måneder.

Datasikkerhed
Derudover har vi indførte følgende sikkerhedsforanstaltninger:

 • Kun de medarbejdere som har arbejdsbetinget behov for adgang til personoplysninger, har adgang uanset om det handler om personoplysninger opbevaret fysisk eller elektronisk.
 • Vi har naturligvis installeret firewall og antivirusprogram på alle vores computere. Samtidig er alle computere beskyttet med brugernavn og personligt password. Desuden sørger vi ved udsmidning at sørge for professionel sletning af personligoplysninger.
 • Personoplysninger der indeholder cpr-nr opbevares aflåst.
 • Alle eksterne harddiske, usb-nøgler mv. opbevares aflåst.
 • Alle medarbejdere skal modtage instruktion i, hvad de må gøre med personoplysninger samt, hvordan personoplysninger skal beskyttes.

Rettigheder
Når vi behandler dine personlige oplysninger, har du som registreret følgende rettigheder:

 • Retten til at få indsigt i de oplysninger vi behandler om dig
 • Retten til at få berigtiget urigtige oplysninger om dig eller få fuldstændiggjort ufuldstændige personoplysninger
 • I særlige tilfælde at bede om at få slettet oplysninger om dig
 • I visse tilfælde at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset
 • I visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk
Ved anmodninger om indsigt, berigtigelse, sletning, begrænset handling eller indsigelse, skal dette sendes til jekashundogkat på e-mail salg@jekas.dk  

Brud på persondatasikkerheden
I tilfælde af brud på persondatasikkerheden, anmelder virksomheden hurtigst muligt og inden 72 timer bruddet til Datatilsynet. Direktøren er ansvarlig for, at dette sker. I anmeldelsen beskrives bruddet, hvilke grupper af personer, det vedrører og, hvilke konsekvenser bruddet kan få for disse personer samt, hvordan Virksomheden har eller vil afhjælpe bruddet. I tilfælde, hvor bruddet indebærer en høj risiko for de personer, om hvem Virksomheden behandler personoplysninger, vil Virksomheden endvidere underrette disse. Virksomhedens dokumenterer alle brud på persondatasikkerheden og listen/dokumentationen herfor opbevares på virksomhedens servere.


Sådan opbevares og håndteres dine personlige oplysninger

Når du gennemfører en ordre
Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det mål at kunne levere din ordre til dig. Personoplysningerne registreres hos jekashundogkat.dk  og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Det er kun de dataansvarlige ved jekashundogkat.dk der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Når du handler på jekashundogkat.dk er det nødvendigt for os, at videregive relevante oplysninger om dig til fragtfirma, bank og andre samarbejdspartnere. Dette gør vi udelukkende i det omfang, som det er nødvendigt for at kunne trække din betaling og sende din ordre til dig.

Fragtmand (GLS) ( PostNord)
For at kunne afsende din ordre videregiver vi følgende information til GLS/PostDamark
Navn, efternavn, adresse, e-mailadresse og mobilnummer. Uden disse informationer er det ikke muligt, at sende din ordre til dig.
Alle vores forsendelser håndteres af GLS/PostNord

Når du sender en mail til kundeservice
Når du kontakter os pr. e-mail på salg@jekas.dk, slettes din e-mail så snart den er besvaret. Vi besvarer alle kundehenvendelser indenfor ca. 24 timer alle hverdage. *Dette er ikke gældende, når du laver en reklamation pr. e-mail.

Reklamationer (e-mail)
Alle reklamationer skal sendes pr. e-mail til salg@jekas.dk Når du laver en reklamation gemmer vi følgende personlige oplysninger:

Navn, efternavn, ordrenummer og e-mailadresse. Vi gemmer alle reklamationer på vores server i 12 måneder, hvorefter de slettes. Såfremt du ønsker dine oplysninger slettet inden 12 måneder, kan du sende en mail til salg@jekas.dk , så sletter vi dine oplysninger med det samme.

Retten til at blive glemt
Som registreret hos jekashundogkat.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til salg@jekas.dk
Persondataloven foreskriver at du altid har 'ret til at blive glemt', hvilket vi naturligvis efterlever. Du kan altid sende en mail til salg@jekas.dk  og bede om at få dine personlige oplysninger slettet.

Din ret til information
Du har altid ret til at anmode om en gratis, skriftlig information om hvilke personlige data vi har gemt om dig.
Såfremt rettelser eller sletning af disse data vil være nødvendige, vil dette bliv udført straks efter din anmodning.
Såfremt du ønsker yderligere information eller har spørgsmål omkring dine personlige data, kan du altid kontakte vores kundeservice pr. mail på salg@jekas.dk

Dine oplysninger er krypteret (SSL)
Ved jekashundogkat.dk  har vi en krypteret hjemmeside, som sikrer dine personlige oplysninger bedst muligt.
Vores hjemmeside har et integreret SSL-certifikat (denne grønne hængelås, som du kan se til venstre for hjemmesideadressen i browseren), som krypterer dine personlige oplysninger når du handler ved os.
Dine personlige oplysninger som f.eks. navn, adresse, mobilnummer, bankforbindelse og kreditkortnummer bliver optimalt beskyttet imod manipulation og misbrug.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på jekashundogkat.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes med det formål, at optimere og forbedre brugeroplevelsen og selve hjemmesiden.

Google Analytics
jekashundogkat.dk anvender Google Analytics, som er en tjeneste der leveres af Google Inc. Google Analytics anvendes til webanalyser, som bliver lavet via cookies. Disse webanalyser hjælper med at analysere hvordan du som bruger anvender vores hjemmeside. Google Analytics anvendes med det formål at optimere vores hjemmeside og brugeroplevelsen ved besøg på hjemmesiden. Oplysninger som generes til Google Analytics via cookies (herunder din IP-adresse) sendes til og opbevares på Googles servere i USA.

Nyhedsbrev
Vi sender alle vores nyhedsbreve via klaviyo For at kunne sende nyhedsbrev til dig, lagrer vi følgende informationer til iklaviyo: Navn, e-mailadresse, lokation (land, by) samt IP-adresse. Vi bruger ligeledes disse oplysninger til at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse, når du modtager et nyhedsbrev fra os. Dette giver os nemlig muligheden for at segmentere og skræddersy vores nyhedsbrev, så det passer til dig. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev ( i bunden af nyhedsbrevet kan der afmeldes ) . Når du har afmeldt dig vores nyhedsbrev, slettes informationerne i vores system efter 12 måneder

Hvis du vil have oplysninger omkring dine oplysninger eller ønsker dine oplysninger slettet, kan dette gøres ved at sende en e-mail til salg@jekas.dk

Brugerprofil
Hvis du har oprettet en bruger på jekashundogkat.dk er følgende af dine oplysninger gemt i vores system:

Navn, adresse, mobilnummer, e-mailadresse. Følgende informationer kan være gemt, men disse er ikke obligatoriske for at kunne oprette en bruger på  salg@jekas.dk : Køn, fødselsdato. Du kan til enhver tid bede om at få indsigt i disse oplysninger eller få dem slettet.
Dette gøres via e-mail til salg@jekas.dk

Når du gennemfører en bestilling på jekashundogkat.dk reg. dine oplysninger for at kunne sende ordren til dig.

NB ved køb med kreditkort (ikke Dankort) anvender vi 3D secure, du kan læse mere om 3D secure der sikre dig som kunde.

Woocommers
Alle vores data er registeret i Wocommers, et system der er beskyttet af unikke brugeradgange, som er beskyttet med brugernavn og password.

Reddingo Hundetegn
Har du bestilt et graveret navneskilt vil dine oplysninger blive sendt til Reddingo, med henblik på gravering og levering af navneskiltet til dig. For at kunne afsende din ordre videregiver vi følgende information til Reddingo:
Navn, efternavn, adresse, e-mailadresse og mobilnummer. Uden disse informationer er det ikke muligt at sende din ordre til dig.

Cookies
Derfor bruger vi cookies
Som mange andre virksomheder og hjemmesider anvender vi 'cookie-teknologi' på vores hjemmeside.

Cookies er stykker af information, som en hjemmeside gemmer på den besøgendes harddisk mhp. at holde øje med brugerens færdsel på siden (Dvs. hvilke sider og produkter du besøger på vores hjemmeside).
Cookies er med til at forbedre din online-oplevelse ved at gemme præferencer, når du besøger en bestemt hjemmeside.
Disse cookies indeholder ingen personligt identificerbare informationer. De kan ikke danne en profil af dit system eller indsamle oplysninger om din harddisk.

Når du kigger på vores hjemmeside, kan vi gemme en "cookie" på din computer. Midlertidige cookies anvendes til formål såsom at tælle antallet af besøgende på vores hjemmeside. Disse midlertidige cookies slettes, når du lukker din browser. En permanent cookie kan desuden gemmes på din computer af din browser. Når du logger på, fortæller denne type cookie os, om du har besøgt os før, eller om du er en ny besøgende. Denne cookie indsamler ikke nogen personlige informationer om dig eller giver os kontaktinformation for dig, og den trækker ikke informationer ud af din computer. Vi bruger denne cookie til at hjælpe os med at identificere de funktioner og informationer på hjemmesiden, som du har størst interesse i, så vi kan give dig mere af det, du ønsker.
I de fleste browsere vil "Hjælp" sektionen i værktøjslinjen fortælle dig, hvordan du kan forhindre, at din browser accepterer nye cookies, hvordan du kan få browseren til at fortælle dig, når du modtager en ny cookie, eller hvordan du deaktiverer alle cookies. Husk dog på, at cookies lader dig bedst udnytte alle de nyeste funktioner på vores hjemmeside.

Accept eller sletning af cookies
Du kan acceptere eller afvise cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Det er dog muligt, at du ikke kan anvende alle de interaktive funktioner på vores hjemmeside, hvis cookies er blevet deaktiveret. Der er flere forskellige måder at administrere cookies på. Hvis du anvender forskellige computere på forskellige steder, skal du sørge for, at hver browser er tilpasset til dine præferencer.
Nogle moderne browsere har en funktion, som vil analysere databeskyttelsespolitikker på hjemmesider og lade en bruger styre sine databeskyttelsesbehov. Disse kaldes "P3P" funktioner (Privacy Preferences Platform).
Du kan nemt slette eventuelle cookies, som er blevet installeret i din browsers cookie-mappe. Hvordan du sletter cookies afhænger af hvilken browser du bruger. Vi anbefaler, at du bruger 'hjælpe-funktionen' i din browser, hvis du ikke ved hvordan du sletter cookies.

Session-cookies
Hjemmesider bruger typisk session-cookies til at sørge for, at du genkendes, når du går fra side til side på samme hjemmeside, og at eventuelle informationer, som du har indtastet, huskes. Hvis vi f.eks. ikke bruger 'session cookies'på hjemmesiden, ville varerne du har lagt i en indkøbskurv være forsvundet på det tidspunkt, du går til kassen. Det er kun den hjemmeside, som gemte disse 'session cookies' på din maskine, der har adgang til dem.
Session cookies er nærmere betegnet et lille stykke information, som midlertidigt opbevares i din computers hukommelse, ikke på din computers harddisk.
Disse cookies opfanger ikke nogle informationer, som personligt identificerer dig. Session cookies har en meget kort levetid og destrueres så snart du logger af hjemmesiden, lukker din browser eller er inaktiv i et specificeret stykke tid (ofte 20 minutter).

Vedvarende cookies
En vedvarende cookie lader en hjemmeside huske dig ved efterfølgende besøg, hvilket gør din oplevelser i forbindelse med de serviceydelser eller funktioner, der tilbydes, hurtigere eller bedre. Du kan beslutte, om du vil lade din browser acceptere denne type cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvordan du gør dette afhænger af hvilken browser du bruger.
Vi anbefaler at du anvender din browsers hjælpe-center, hvis du er i tvivl om hvorledes dette gøres.

Oversigt over vedvarende cookies

 • Vedvarende cookies gemmes på brugerens maskine, så en hjemmeside kan genkende dem, når de kommer igen, og så brugeren kan spores på tværs af forskellige hjemmesider.
 • Afhængig af cookie-konfigurationen kan der også tages adgang til dem via andre hjemmesider.
 • Et lille stykke information, som midlertidigt gemmes på din computers harddisk, ikke i din midlertidige hukommelse.
 • Opfanger information, som muligvis kan identificere dig personligt (via et ID).
 • Kan indstilles til at udløbe på et givet tidspunkt eller aldrig.
 • Kan fjernes af brugeren manuelt ved at slette cookies fra deres maskine.

Logstatistik
Der bruges på www.jekashundogkat.dk  og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.jekashundogkat.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet er.

Den dataansvarlige på jekashundogkat.dk  er Direktør, Jon Peter Mortensen.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: salg@jekas.dk

Som registreret hos jekashundogkat.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til jekashundogkat.dk  via e-mail: salg@jekas.dk

Generelle oplysninger

Jekas Aps
jekashundogkat.dk
Vestergade 30
9460 Brovst

Tlf: + 45 31155423
E- mail: salg@jekas.dk

CVR nr.40989781

Siden er sidst opdateret den 20. januar 2021

1
Scroll til toppen