Hapki BBQ Lammechips 85 gr

Tilbudspris 29,95  DKK Førpris 39,95  DKK

En lækker snack med højt kødindhold

  • Glutenfri og tasty snacks
  • Uden tilsat sukker
  • Sunde ingredienser
På lager
  • Fri fragt pakkeshop v/køb over 500,-
  • Fragt til Pakkeshop 39,-
  • 1-3 dages levering.
  • Gratis afhentning i butik

Forkæl din hund med en tasty chips

Så prøv Hapki BBQ Lammechips fra Flamingo i Belgien. Disse chips er en del af en serie af sunde godbidder og snacks til hunde, som er glutenfri og ikke indeholder tilsat sukker eller andre kunstige tilsætningsstoffer.

Hapki BBQ Lammechips er en rigtig godbid for din hund, med hele 78,8% kødindhold og en fantastisk smag af BBQ. De er også en fantastisk belønning til træning, eller bare en syndig godbid til din hund, når de har gjort noget rigtig godt.

Med deres lækre smag og høje kødindhold, er disse lammechips fra Hapki den perfekte snack til enhver hund. De er også et godt valg, hvis din hund lider af fødevareallergi eller intolerancer, da de er glutenfri og ikke indeholder nogen tilsætningsstoffer.

En glutenfri og sund snack til din hund

Er du bekymret for at give din hund snacks med tilsatte sukker eller andre kunstige tilsætningsstoffer? Så er Hapki BBQ Lammechips det perfekte valg for dig.

Disse lammechips fra Flamingo i Belgien er en del af en serie af sunde godbidder og snacks til hunde, som alle er glutenfri og ikke indeholder nogen tilsætningsstoffer. Hapki BBQ Lammechips har også en høj procentdel af kødindhold, hele 78,8%, så du kan være sikker på, at du giver din hund en sund og nærende snack.

Fodervejledning:: Ikke egnet til hvalpe under 6 måneder

Sammensætning: Lam (79,8%), glycerin (6%), stivelse (6%), sorbitol (4%), vegetabilsk protein (4%), salt (0,2%)

Analytiske bestanddele:Råprotein 28%, Vandindhold 20%, Råaske 8%, Råfedt 5%, Råfiber 1%, Energi 332 kcal

Bemærk: Indeni posen ligger der en lille deoxiderende pose. Det er en pose der holder produktet tørt. Den skal du smide ud når du er færdig med produktet i posen.

Husk hunden skal have adgang til frisk drikkevand.

Specifikationer
DyregruppeHund
MærkeFlamingo
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en kundekonto her