Hapki Kanintern 85 gr

Tilbudspris 29,00 DKK Førpris 39,00 DKK

En sund og glutenfri snack til din hund

  • Tasty snacktern
  • Glutenfri
  • Ikke tilsat sukker

Bestil inden og vi sender din pakke i dag

  • Gratis fragt til pakkeshop v/køb over 599,-
  • Fragt til Pakkeshop 39,-
  • 1-3 dages levering
  • Gratis afhentning i butik

Din hunds nye yndlings snack!

En sund og glutenfri snack til din hund. Hapki BBQ Kanintern er den ultimative snack til din hund! Denne lækre snack fra Flamingo i Belgien er fyldt med sundt og lækkert kød, og har et højt kødindhold på 78,8%. Med denne snack kan du give din hund en velsmagende belønning, uden at bekymre dig om tilsat sukker eller andre kunstige tilsætningsstoffer.

Flamingo har skabt en serie af sunde godbidder og snacks til hunde, og Hapki BBQ Kanintern er et af deres populære produkter. Med sit høje indhold af vegetabilsk protein og mager kanin-kød er denne snack velegnet til hunde med allergi eller sensitiv mave. Og med sin glutenfri formel kan du trygt give din hund en godbid uden at bekymre dig om tarmlidelser.

En lækker belønning til din bedste ven

På posen står der "Your dog will love it", og det er sandt! Hapki BBQ Kanintern er en velsmagende snack, som din hund vil elske. Denne godbid er ikke kun sund og nærende, den er også fyldt med smag og tekstur, som vil glæde din hunds smagsløg. Med Hapki BBQ Kanintern kan du belønne din hund for god opførsel eller give den en lille snack i løbet af dagen - og se den glæde sig til mere!

Sammensætning: Kanin (78,8 %), glycerin (6 %), stivelse (5 %), sorbitol (5 %), vegetabilsk protein (5 %), salt (0,2 %)

Analytiske bestanddele: Råprotein 24%, Fugt 23%, Råaske 6 %, Råfedt 5 %, Råfiber 1%, Energi 297 kcal, Tilsætningsstoffer, Kaliumsorbat 0,1%

Bemærk: Indeni posen ligger der en lille deoxiderende pose. Det er en pose der holder produktet tørt. Den skal du smide ud når du er færdig med produktet i posen.

Husk hunden skal have adgang til frisk drikkevand

Specifikationer
DyregruppeHund
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en kundekonto her