Kingsmoor

Kingsmoor Hundefoder til din hund

Her ændre smagen og farven på Kingsmoor Hundefoder sig i takt med årstiderne. Her anvendes lokale råvarer der gror i havet, standene og på markerne. Kingsmoor Hundefoder og hvalpefoder udspringer fra Nordic Køkken og med tanken på at vores kæledyr skal kunne nyde godt af den sanselighed og de smagsoplevelser. Vi kender fra det nordiske køkken. Hos Kingsmoor er der kræset om hver eneste opskrift og hver opskrift er unik med nøje udvalgte råvarer. Det betyder dit kæledyr kan nyde et veltilberedt foder med en unik smags oplevelse, der kommer fra vores nordiske klima og jordbund byder på.

4 varer

pr. side

Udvalg af Dansk Produceret Hundefoder fra Kingsmoor

Hos Jekashundogkat.dk finder du et udvalg af hundefoder fra det kendte Brand Kingsmoor. Et fuldfoder der er velegnet til alle hunde uanset hvilken race, størrelse, livsstil og alder hunden har. Sammensætningen af Kød, grøntog essentielle fedtstoffer der sigter mod at kunne give hunden den bedst mulige livskvaliet helt uden tilsætningstoffer. Kingmoor hundefoder er kendetegnet ved, det er velsmagende, dufter og knaser godt. Det er det din hund sætter stor pris på og det er med til at din hund spiser fodret med velbehag.

Kingsmoor hundefoder indeholder!

Hos Jekashundogka.dk finder du et godt udvalg af forskellige kornfri og glutenfri produkter fra Kongsmoor. Fuldfoderet fra Kingsmoor indeholder kylling, fisk, ærter, tang, rodfrugter,æble,hyben, burresnerre, rabarber, blåbær, hvidløg, lucerneurt, brændenælde, birkebark, mælkebøtte med rod, kamille, enebær, hvidtjørn, anis og valnød. Kingsmoor indeholder desuden den aller fineste rapsolie og den højeste kvalitets fiske- og lakseolie. Du vil se smagen og farven på kingsmore hundefoder ændre sig i takt med årstiderne på grund af det er baseret på sæson betigede og sunde råvarer. Et fuldfoder fra Kingsmoor er med til at sikre din hunds sundhed i led, muskler og organer. Det styrker samtidig hundens tænder og pels. Opskriften med de unikke sammensætninger af naturlige ingredienser og den nænsomme forarbejdning er foderet fra Kingsmore velegnet til hunde med tarm, mave og hudproblemer.