Hundehalsbånd

Hundehalsbånd

Hundehalsbånd og  anti Gø halsbånd  samt halsbånd i nylon, læder, kæde, halvkvæl og ikke mindst halsbånd til den mørke tid.  Alt i forskellige størrelser, farver og designs. Vi udbyder designs fra  Hunter, Hurrta, Karlie, Trixie og mange flere, der alle er velegenet til hunde, så du kan trygt handle hundetilbehør her. Der burde være noget til enhver smag. Hvis ikke du kan finde lige præcis det, som du har i tankerne – så kontakt os gerne med dine ønsker, så undersøger vi sagen og får bestilt et hjem til dig. Det er vigtig du vælger det rigtige hundetilbehør, for det forkerte kan slide på hundens pels og på halsen. Det kan give attitude problemer, når du går tur med din hund. Da det kan være ubehageligt for hunden.  Vi har dem fra Hunter, Karlie, Hurrta, Trixie og mange flere, til alle størrelse hunde. Vi har også refleks halsbånd til når der er mørkt.

19 varer

pr. side

Hundehalsbånd i alle afskygninger

I kategorien af hundehalsbånd finder du halsbånd i et væld af forskellige designs, materialer og størrelser. Et halsbånd er ikke bare et halsbånd, og der er muligheder til alle slags hunde i alle slags stilarter. Du finder hundehalsbånd både til de helt små hunde, de helt store hunde og dem midt i mellem. De fås i alle størrelser, så det er muligt at finde et halsbånd, der passer til netop din hund. Halsbåndene fås i et væld af forskellige farver. Nogle med pang og glitter og andre mere diskrete. Du finder nogle, som blot lever op til at være funktionelle, hvor andre også kan skabe et bestemt udtryk udseendemæssigt. Derudover er halsbåndene fra Jekas med til at beskytte din hunds pels. De vil ikke slide på pelsen, som man ofte kan opleve ved andre halsbånd. Vi går op i, at der passes godt på din hunds pels. Det skal ikke være ubehageligt for din hund at have halsbåndet på. Derfor er komforten også i fokus.

Hundens halsbånd – din tryghed

Et hundehalsbånd tilbyder udover sin praktiske funktion, når man skal gå tur med hunden, også en form for tryghed for dig som ejer. Selvom du har hunden i snor, når du har den med udenfor, kan det være en tryghed, at den altid har sit halsbånd på. Dette gælder både, når den er i hjemmet og på tur. Det kan komme dig til gode, hvis din hund løber hjemmefra. Hvis uheldet er ude kan andre hjælpe hunden hjem igen, da de på halsbåndet kan se, hvor hunden hører til. På mange af de halsbånd, som vi tilbyder i denne kategori, kan du nemlig skrive navn, adresse og telefonnummer. Det er din tryghed, hvis hunden løber væk. Dette kan både ske, at den løber væk hjemmefra, hvis man har glemt at lukke en dør eller en port. Det kan også ske, når man er ude og lufte den. Hvis man taber snoren, eller hunden på anden vis får revet sig fri. Det kan derfor være en stor tryghed, at din hund har et halsbånd på både derhjemme, og når I er ude og gå. Med et hundehalsbånd kan man bedre slappe af. Der er større chance for, at man får hunden hjem igen, hvis den har et halsbånd på.

Sikkerhed for din hund

Hvis hunde løber væk hjemmefra, vil de nogle gange kunne finde hjem igen, da de kender området. Dette er dog ikke sikkert, at de ville kunne, hvis de løber væk, når I er på tur. Det kan altså være en stor tryghed for dig at vide, at din hund altid har et halsbånd på, hvor der står, hvor den hører til. Den kan dermed blive hjulpet på vej, hvis nogle finder den på afveje. Hvis hunden bliver fundet langt væk hjemmefra, kan de sørge for at tage kontakt til dig som ejer og få den trygt hjem igen. Derudover kan der også være en sikkerhedsforanstaltning i halsbåndet. Mange af mulighederne på hjemmesiden fås med reflekser. Du kan dermed sørge for, at din hund bliver set, når den færdes i trafikken. Dette gælder både, når du går tur med den i snor, og hvis hunden skulle løbe bort. Se det store udvalg af muligheder for hundehalsbånd på siden og find det halsbånd, som passer bedst til dig og din hunds behov.