Hundesele til Hunde

Hundeseler til små og store hunde store hunde i utallige modeller og farver. Vi er helt sikre på, at du finder en Hunde sele, der passer til din stil - og vigtigst af alt - din hunds størrelse. Kigger du efter Hundeseler er du kommet til den rigtige shop hos Jekas. Her kan du finde alt det du har brug til din hund, når i skal på tur. Er der udfordringer og du har spørgsmål til størrelse er du altid velkommen til at enten ringe til os og vores kundeservice hjælper dig.

27 varer

pr. side

Unikt udvalg i Hundeseler

Her har vi samlet de hunde seler til aktive hunde og Brugs hunde. Det er vigtigt at se på hvor aktiv hunden er. Active hunde og brugs hunde har brug for en anden type sele end. mini hunde og mellemstore hunde. Hunde seler til minihunde og små hunde. Et er sikkert her er  flere typer seler. Et er der skal være 100 % fri bevægelighed og den skal have en perfekt pasform. Vi har de bedste hundeseler og hvalpeseler.  Her kan du finde lige den hunde sele, der passer din hunds behov og dens størrelse. Du finder alt lige fra hunde seler til den lille hund og til den store brugshund.

Hvilken Hundesele skal du vælge?

Lula og Team Jekas anbefaler at du bruger en sele til gåturen, fordi den ikke belaster hundens krop. Du får trækket fordelt over hele hundens krop. Hvilket ikke er tilfældet når man har snoren i et halsbånd. Se udvalget i Hundeseler


Hvis du ikke bruger en sele, kan presset fra træk blive fordelt på hundens nakke og hals og trykken kan være på struben, hvilket ikke er godt. Så vil din hunde trække er en hundesele et must have. Er din hund vant til at gå med en hundesele, så vælge en hvor du ikke skal trække den over hovedet. En step ind sele kan være et godt valg.Lær din hvalp og Hund at gå med sele
Det er unaturligt for din hund at gå med halsbånd eller sele. Det er nødvendigt med en tilvænning til at gå med et halsbånd eller en sele. Det er vigtigt at du starter meget tidligt, med at øve med selen. Så din hund på den måde vænner sig til den. Og lærere at selen er en vigtig del af dagligdagen, Det er velkendt at mange hunde ikke bryder sig om at få noget over hovedet, så det er en god ide at træne og øve til det eller du kan købe en sele som ikke skal over hovedet. Ønsker du at have en sele der skal over hovedet, kan du lokke med godbidder. Det gør du ved at holde en godbid på den anden side af selen og derved får du hunden til selv at tage hovedet igennem selen. Det er meget vigtigt at når du tager selen af, ikke bare hiver selen af, men at man kommer ind og stille og roligt tager selen af og selv lader hunden trække hovedet baglæns ud af selen, så den ikke føler det er ubehageligt. Men bliver en del af den daglige rutine.

Find den rette hundesele til netop din hund

Her hos Jekas finder du de bedste hundeseler på markedet. Du finder både hundeseler og hvalpeseler, og du kan dermed finde en sele til din hund i alle aldre. Samtidig er det muligt at finde seler i forskellige størrelser. Dermed kan du finde en sele til din hund uanset dens størrelse.

Er du ude efter den perfekte sele til din hund?

En god sele er ofte at foretrække når hunde skal på gå tur i det fri, hvis f.eks. din hund har for vane at trække. En Hundesele er langt mere skånsom end et halsbånd. Det er fordi trækket fordeles mere jævnt, end hvis det var et halsbånd, hvor trækket ligge på strube og halsen. Med en sele er der ingen overbelastning for din hunds hals muskler. Vi anbefaler at du bruger en hvalpesele til alle hundehvalpe, til den har trænet og lært at gå pænt med hundesnor. Når du køber ny sele til din hund, er det rigtigt at du har taget brystmålet på din hund, omkreds af hundens bryst, så du får en sele der passer og ikke generér hunden. Husk en sele skal gerne sidde som en fin handske, ikke for stramt og ikke for løst. Sidder den for løst er der ingen støtte og for stramt, kan den lave gnavsår og give ubehag for hunden. Vores seler er som udgangs punkt justerbare, nogle mere end andre. Så er der opgivet to mål skal hundens brystmål ligge indenfor de to mål for at den passer. Legemeget hvilken sele du køber, vil du kunne finde hundesnor og hundehalsbånd der  matcher. Du kan købe her på shoppen eller i vores fysiske butik og du kan altid få råd og vejledning på shoppen som hvis du var i vores fysiske butik.

En hundesele til den lille hund

Søger du en hundesele til den lille hund, er mulighederne mange. I kategorien af lille hunde kan hunden stadig være i flere forskellige størrelser, og det er derfor vigtigt, at man finder en sele i den rette størrelse. Hvis ikke selen passer lige nøjagtigt, går sikkerheden i selen af den. Hvis selen er for stor, kan hunden måske slippe ud, og er den for stram, kan den være skadelig for hunden. Det er derfor vigtigt at finde netop den sele, som passer til din hunds størrelse og dit behov som ejer. Af den grund finder du også decideret hvalpeseler på siden. En hvalpesele er velegnet til dig, som har en hund, der stadig er i voksefasen. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis din hund er i voksefasen, og du dermed hele tiden skal skifte din sele ud. En hvalpesele er smart, da den kan justeres i størrelsen. Det er derfor muligt at justere selen i takt med, at din hvalp vokser. Du bliver dermed fri for at skulle investere i en ny sele hver gang, at din hund tager et spring i størrelsen.

En hundesele til den større hund eller til Brugshunde

Der er derudover også mulighed for at finde seler til de større hunde. Har man en større hund, kræver det en sele, som kan klare lidt mere. En stor hund har ofte mange kræfter, og selen skal derfor kunne holde til en stor hund, der trækker i selen. Er man ude og gå tur med en stor hund i en sele, vil hunden ofte trække ejeren afsted. Derfor skal selen kunne holde til, at der bliver trukket i begge retninger, når ejeren holder igen for at holde styr på hunden. Du kan også finde seler, som kan bruges til de større brugshunde. Hvis hunden bruges til bestemt formål og erhverv, kan det ligeledes kræve en sele, som kan holde til mange kræfter. Det er samtidig vigtigt, at selen har en god pasform. Det skal ikke være ubehageligt for hunden at have selen på. Det er derfor vigtigt, at man vælger en sele, der er produceret i en komfortabelt materiale for hunden. Det er vigtigt, at hunden ikke ser selen som ubehagelig for, at man kan få succes med brugen af selen. På denne måde kan det blive en god oplevelse for både hund og ejer.

Hundeseler i alle stilarter

En hundesele er ikke bare en hundesele. Man kan få hundeseler i alle slags farver og størrelser. Nogle seler fås med helt smalle seler, hvor andre er med bredere seler. Det er helt op til hundens størrelse, kræfter og dit behov som ejer hvilken sele, der er den rette for dig. Samtidig er det også muligt at finde seler i alverdens farver og stilarter. Du kan dermed som ejer finde den sele, som er lige netop din yndlingsfarve. Hunden vil formentlig være ligeglad. Farven kan du derfor vælge ud fra dit behov, hvor du med pasformen kan tænke på hundens komfort.

Hundeseler til Aktive hunde

Hundesele til Aktive hunde skal gerne være  ergonomisk og samtidig en komfortabel hunde sele. Vi anbefaler f.eks. en af selerne her fra Hurtta Weekend Worrier den aktive hund. Hurtta Hunde sele er blød, med komfort, godkvalitet og  en unik funktionalitet.  Spænderne, som sidder på brystremmen gør det lettere at sætte selen på hunden, da du ikke skal løfte hundens forben. Overfladematerialet på selen er fremstillet af et blødt polyester med en Houndtex-laminering, som gør selen vejr bestandig. Det åndbare mesh der er i foret på indersiden af selen er super blødt, og det hverken skader pels eller gnaver nogen steder.

Trækker Din Hund?

Hvis din hund trækker er der flere måder du kan bruge når din hund skal lære at gå pænt på. Vær opmærksom på at den har en hundesele, der støtter kroppen korrekt og giver hunden rygskader, hvis den trækker. Tre Ponti Hundesele - Er Best i Test
Den italienske Tre Ponti sele er bedst i test angående brugervenlighed, pasform ( med 100% fri bevægelighed og den er skånsom for pelsen. Den er er let og vejer nærmest ingenting og er let at rengøre.

Snudesele med anti træk funktion - slut med at trække

Har du en hund der trækker ved du også det ikke er sjovt, og slet ikke når det er hunden der går med en, og ikke omvendt.  Med Halti No Pull Sele vil du opleve at din hund går pænt ved siden af dig, uden at den trækker. Det behøver ikke være en udfordring at gå de daglige ture med hunden. Hvis og når hunden trækker vil snudeselen gøre sådan, at hovedet bliver trukket til siden, eller nedad hver gang hunden begynder at trække. Det er ikke ubehageligt for hunden, det gør blot at hunden bliver distraheret og følger dit tempo og dig.

Stort udvalg af seler fra bl.a. Hunter, Tre Ponti, IDC K9, Hurtta, Curli og Kurgo.

jekashundogkat har et unikt og bredt udvalg af hundeseler, fra flere forskellige mærker . Vi har eksempelvis mærker som Hunter, Tre Ponti, IDC Julius K9, Hurtta, Curli og Kurgo og flere andre mærker.  Vi har også bilseler til hunde, der har vi en almindelig bilsele og så er der Kurgo bil- og gåsele der er crash testet. Du kan se vores sortiment, hvor du finder billige hundeseler , seler til sm hunde og seler til store hunde. Lula og resten af Team jekas er sikre på du finder en sele, der passer præcis til din hund. Ønsker du ligesom Lula at den er nem at sætte p og tage af, er Tre Ponti selen et sikkert valg. Tre Ponti har selen med god pasform, skånsom mod pelsen og i højeste kvalitet. Står du og ønsker en slidstærk sele af god kvalitet, og der er komfortabel og behagelig at have pskriv til os ved at trykke hå. Kan vi helt klart anbefale Hunter Divo der kan reguleres 5 stedet og hvor der er to D-ringe på. Denne sele bliver ofte brugt til aktive brugs hunde.

Er du i tvivl om størrelsen mv. skriv til os ved at trykke her.  Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt. Vi mener du kun kan blive inspireret og overrasket over vores fair priser og unikke udvalg.