Hvalpeudstyr

Hvalpeudstyr lille din nye hvalp. Hvalpeudstyr til  din nye Hunde. Du forbereder dig med det du skal bruge til den nye hvalp. Et er sikkert det vigtigste er at en lille ny hvalp får masser af kærlighed. Det er også ganske vist  der bliver brug for en del  Hundeudstyr som eksempelvis Hundesnor, Hundesele, Halsbånd, Foderskåle, Hundekurv, Hundetegn, Godbidder, Legetøj, Hvalpefoder, Børster og alt til pelspleje. Hos Jekashundogkat.dk har vi alt det du mangler og vi  har et stort know how i hvalpe.

Hvad skal jeg købe til den nye hvalp? En del af grundudstyret er Hundetegn, Halsbånd, Hundesele den mest solgte , Hundesnor, Prutteposer, Godbids taske, Transportbur, Madskåle, Hvalpelegetøj, PlysBamse (uden fyld), Bidelegetøj, Godbidsbold. Et tæppe og en blød hundekurv ( den mest solgte donut seng ) giver din hvalp har sin helt egen plads og ved hvor den kan sove og slappe af.
 

 

Varer 1-36 af 71

Side
pr. side

Stor udvalg i Hvalpetilbehør

Det er dejligt at shoppe til sin nye hvalp og det er lige fra hundeseng, hundefoder der er skræddersyet til hvalpe og hundesnacks og velsmagende godbidder. Vi er er på forkant og har løbende tæt kontakt med vores leverandører og producenter for at vi kan sikre den højeste kvalitet til den rigtige pris, så du undgår at skulle gå på kompromis.  Hos Jekashundogkat.dk har vi valgt at handle med produkter i højeste kvalitet. En del af grundudstyret er Hundetegn, Halsbånd, Hundesele den mest solgte , Prutteposer, Godbids taske, Transportbur, Madskåle, Hvalpelegetøj, PlysBamse (uden fyld), Bidelegetøj. Et tæppe og en blød hundekurv ( den mest solgte donut seng ) giver din hvalp har sin helt egen plads og ved hvor den kan sove og slappe af.

Hvad skal jeg bruge til pelspleje?

Hvalpeshampoo, B&B sugende håndklæde, Flexibel karte, Guldkam, B&B Poteklippemaskine og neglesaks, Potesaks og en Effilersaks. Vi anbefaler du daglig træner med din hvalp at du har den på trimmebordet og bruger de forskellige redskaber overalt, bare den vænner sig til lyden og at redskaberne røre ved den. Gør at den i løbet af kort tid vænner sig til det. Har du ikke et trimmebord kan du bruge et skridsikkert underlag, et håndklæde vil glide på bordet og vil ikke gøre din hund tryg.

Hvilke godbidder og tyggeben skal jeg vælge?

Vi anbefaler du vælge nogle godbidder der er bløde og med en duft der vækker interesse. Vi anbefaler tyggeben som f.eks. Lammehorn med god lang tyggetid, Oksepenis, Olivi Stick.