Til Hundeejeren

Paikka Jakke for større synlighed i mørket.

Paikka Synlighed Human Raincoat med et flot og stilfuldt design forbedrer din gade-troværdighed og giver høj sikkerhed. Synligheds regnfrakken er 100% vandtæt for at sikre, at du forbliver tør og komfortabel.  Den smarte reflekterende overflade reflekterer klart i mørket med en farverig regnbueeffekt og gør dig synlig i billygter. Sådan vil du både se godt ud og føle dig tryg.

Hvilke fordele er der ved en Paikka Jakke?

Fantastisk regnbueflekterende effekt med ultimativ høj synlighed under dårlige lysforhold og den er 100% vand- og vindtæt. Den er udstyret med en hætte der beskytter mod regn og vind og den har praktiske lommer.

Regnjakke om dagen og  refleks i mørket!

Paikka Regnjakke ser ud med farve og mønster den har om dagen. Men om i skumringen og i mørket bliver den smarte regnjakke til en kæmpe stor refleks og ingen kan undgå at se dig. Det er højeste sikkerhed og der findes intet der kommer på højde med den smarte Paikka jakke.

Paikka Jakke er perfekt til outdoor

Vi kan varmt anbefale den lækre kollektion fra Paikka der kan fås til mennesker og til hunde så de matcher højeste synlighed i mørket. For os er det et must have at have højeste synlighed for mennesker og dyr der når de er på tur.