Pelspleje til Hverdag og Udstilling

Pelspleje En del af Hverdagen. Som hundeejer ved du at Pelspleje er en vigtig del af hverdagen og  du virkelig kan gøre en forskel til din hunds velvære! En blød og velplejet pels er ikke kun behagelig for dig at mærke. Og det er samtidigt kvalitetstid og hyggetid  for din hund. Vi har samlet et sortiment i høj kvalitet til pelspleje. Her er der  kamme, filterknuser og den gode furminator, der er mange forskellige former for filterknuser.  Samt andre produkter der har noget med pelspleje at gøre her. Du finder både forskellige kamme og et utal af børster, lækre varianter af  shampoo og dertilhørende balsam. Vi har en del  klippemaskiner og Vores Tholo By Jekas Trimmeborde. Forkæl din hund med fantastiske pelspleje produkter fra Jekashundogkat.dk!

Varer 1-36 af 118

Side
pr. side

Pelspleje en del af hverdagen!

Børst din hund dagligt og du undgår at der samler sig skidt og snavs i pelsen. Når du børster dagligt, undgår du fældning og dermed undgås der filter. Ved brug af f.eks. furminator har du mulighed for at slippe for ca. 90 % af den underuld din hund vil tabe. Inden du vasker din hund, er det vigtigt du børster den godt igennem for at pelsen er fri for snavs og filter. På den måde opnår du en bedre effekt af den shampoo du bruger.  Du bør børe opmærksom på der findes mange forskellige børster så husk at vælg den børste der passer til din hunds pelstype.

En daglig og god Pelspleje

Børst din hund dagligt og du undgår at der samler sig skidt og snavs i pelsen. Når du børster dagligt, undgår du fældning og dermed undgås der filter. Ved brug af f.eks. furminator har du mulighed for at slippe for ca. 90 % af den underuld din hund vil tabe. Inden du vasker din hund, er det vigtigt du børster den godt igennem for at pelsen er fri for snavs og filter.  På den måde opnår du en bedre effekt af den shampoo du bruger. Du bør gøre opmærksom på der findes mange forskellige børster så husk at vælg den børste der passer til din hunds pels type.

Sikkerhed for din hund

Når du skal vaske hund - husk følgende... Det er vigtigt at du er obs på at anvender en decideret hundeshampoo, på grund shampoo til mennesker kan indeholde stærke kemikalier, der kan skade både hud og pels på din hund. Ved at bruge en hunde- shampoo kan du vaske din hund flere gange om ugen, uden at ødelægge hud eller pels. Du kan eksempelvis prøve KW Tea Tree Oil shampoo, der er velegnet til irriteret hud, denne shampoo har en beroligende effekt. Alternativt kan du bruge KW hvid, brun eller short shampoo, der er med til at fremhæve den naturlige pigment farve på hunden. Vil du undgå pelsen hurtigt bliver ødelagt af snavs og skidt, kan du med fordel bruge en hundebalsam. DEn vil gøre så du let kan rede filtret pels ud og den er med til at give glans og blødhed til pelsen. Du kan bruge to slags Balsam, den ene skal skylles ud og den anden kan du lade blive i pelsen, det kan være KW Coat Gloss der er med til at bevare struktur i pelsen uden give stivhed. Jekas.dk har et stort udvalg af hundeshampooer og balsamer til alle hunderacer og hundepelse.

Trimmeknive - når du vil have en velplejet pels

Vælg fra starten den rigtige trimmekniv, så du undgår det får konsekvenser for din pelsen på din hund. Med en trimmekniv opretholdes en pels der er velplejet, det tager tid og du skal gentage trimnings processen hver anden eller tredje uge efter behov. Jekas.dk har det du skal bruge til en klipning der er professionel. Vi har også et udvalg i potesakse, filter sakse, filtknuser i forskellige størrelser og mærker.

Moster og Oster Hundetrimmere

Hunderacer med mellemlangt og lang pels har brug for en regelmæssig trimning, for at alle knuder kan fjernes fra pelsen. Investere du i en hundetrimmer kan du selv trimme din hund. På den måde spares hundefrisøren og din hundetrimmer er hurtigt tjent ind. Med en hundetrimmer kan du forebygge sammenfiltret pels og du fjerner låse hår der kan danne filtre. Jekas.dk har et bredt udvalg af profesionelle hundetrimmerer med en optimal og god ydeevne fra Moser og Oster. De er førende på markedet og er kendte for den gode kvalitet. Mini trimmere til øre, skæg og faner vælger du en trimmer der har få watt og mindre skær. er det en hel klipning eller en klipning til kraftig pels anbefaler vi du investere i en stærk og robust trimmer med flere wat ( 45 watt ) , der kan klare en hel trimning. Giv din hund en professionel hjemme klipning med det perfekte udstyr. Jekas.dk har har udvalget i sækr og afstandskamme.

Til den Pels der filtre

En pels med filtre er ikke sådan at rede ud, og det er vigtigt med den rette filtknuser for ikke at rykke sådan din hund får skadet sin hud. Se vores udvalg og finde lige præcis den filterknuser eller den trimmer du kan bruge. Det kan være en god ide at bruge enten Tangel-Free fra B&B eller Tangel Fix fra KW. Begge mærker er gode og effektive Tangel-free produkter der er lette at arbejde med.

Vælg Kam efter pels type

Du vælger en kam efter hvor fin, medium eller kraftig pels din hund har, det tæller også om den har krøller eller glat pels. Vælg kam efter dette fin pels og du vælger kort afstand mellem tænderne, medium pels du vælger mellemstore mellemrum mellem tænderne og har hunden en kraftig pels vælger du store mellemrum mellem tænderne. Det giver et godt resultat og din hund vil elske at blive friseret.

En god neglesaks er vigtig - husk den

Klør er en vigtig del at hundens pleje og de skal klippes jævnlig, hvisdu gerne vil kunne undgå flækkede negle og ømme poter. Hos Jekashundogkat.dk  har vi et udvalg af de bedste negleklippere med negle stop og de findes i forskellige størrelser. Vær opmærksom på der ikke klippes for langt ind og at neglen ikke bløder. Hvis du går for langt ind når du klipper negle kan det gøre ondt på din hund. Skulle uheldet ske har Jekas.dk KW klippe stop, der er et middel til at stoppe blødning og smerter på en hurtig og effektiv måde.

Furminator til alle Pelstyper

Furminator er populær og effektiv til at fjerne løse hår og underuld hos hunde, og det er uden at beskadige dækhårene i pelsen. Furminator reducere med op til 90 % af fældningen, hvilket er relativ meget. Jekas.dk har alle størreler i furminatorer til små hunde, mellemstore hund, large hunde og xl hunde og det til en pris der er konkurrence dygtig.