Hundetaske Hvilke overvejelser er der? - Hvordan vælger jeg?

Hund

Jekas Hund og Kat

Hvordan vælger jeg Hundetaske?

Hvilke grunde er der til at købe en hundetaske?
Og hvilke ting skal du overveje inden køb.

En Hund og dens ejer kan nemt være adskillige. Og har man hund er der en del der går under grundudstyret, der er de basis ting der ikke kan undværes.  Nogle ting skal man bare have som f.eks. snor, sele, Hundeseng og madskåle. Der findes mange Hundeartikler der gør livet lettere for hundeejere, en Hundetaske kan være en af de ting der gør livet lettere og smartere for ejeren.

En Hundetaske gør det nemt at tage med tog eller bus.

Mange Hundeejere der tager Bus og tog hver dag er ofte byboere, og de kan have brug for at have deres hund med, når de skal med offentlig transport.  Kan man tage hunden med når man bruger den offentlige transport, bliver hverdagen noget nemmere at få til at hænge sammen.
Med den rigtige hundetaske kan det blive trygt for din hund at være med på tur, når den sidder i tasken. Og der er en lavere chance for at hunden kommer ud på vej eller p en cykelsti.

Hund på Tur med legetøj og godbidder

Der findes mange Hundetasker og nogle er praktiske og nogle er upraktiske.  Nogle modeller er til for at holde hunden, og på samme tid ser de smarte ud. Har du brug for at holde styr på din hund, i en længere periode og hvor f.eks. hunden kan stå oprejst, kan en rygsæk være en brugbar løsning. Har du en hundetaske med god plads og med mulighed for opbevaring i forskellige lommer, kan du have godbidder og legetøj med. 

Overvejelse Rygsæk eller Skuldertaske? 

Overvej behovet grundigt om det skal være en Rygsæk eller en skuldertaske! Der findes rygsække der har mange lommer til opbevaring og hvor du kan have mobil, I-pad, legetøj, godbidder, prutteposer vandfalske og Hund med på en gang. En fordel er at en Rygsæk fordeler vægten bedre og den er mere komfortabel end en skuldertaske der kan gøre ondt at bære for din skulder. Derfor er det godt at overveje hvilken hundetaske der er mest komfortabel for dig, når du har hund med på tur. 

F.eks. har vi selv en Labradoodel og til den har vi en foldebar taske fra Mælson Hundebur /taske til vores hund til at stå i køkkent. Det er hundens helle og den elsker at hygge sig i den, når den sover eller andet. Dertil har vi et Pet soft Creat Bur der er et sammenklappelig stof bur, i bilen, så når vi kører har hunden noget, den genkender og der er altid ro og tryghed når vi er på tur.

Skal du vælge Billig Taske eller en Dyr Taske? 

Som regel er der mange valgmuligheder, nr du køber en Hundetaske, og det gælder også når du køber Transport tasker til hunde. Hvad er dit behov? Er det hver dag morgen og aften du skal bruge tasken! Eller er det kun en gang imellem, når den skal til dyrlæge kontrol! Tasker koster fra 150 kroner og op til 2000 kroner. Her kan vi anbefale Kurgo Transporttaske eller Kurgo G-Train Rygsæk. Den ligger midt imellem og har alt det der behøves. Det gælder her som med alle andre varer du køber, kvalitet og pris følges ad. Her kan du f.eks. se en af de billige tasker, hvor der ikke er  lommer til opbevaring eller ekstra plads Bæretaske sky læder.  Nogle varer tager lidt for selve designet og du kan selv bestemme. hvor meget du vil investere i din taske.

Hundetaske eller Hundebur? Måske Begge dele! 

Der findes et kæmpe udvalg af hundeartikler når man skal rejse med sin hund, og for nogle kan det betale sig at købe et passende hundebur. Hundebure er lavet til når hunden er med på køreture. Kør selv ferie eller bare en tur ud i det blå. Her kan du vælge almindelige Hundebure der er ITA Testet og fly godkendt  og så er der de professionelle bure der er  crash testede hundebure. Her bestemmer du selv hvor prisen skal ligge. En taske er beregnet til gå ture og når du skal med offentlige transportmidler. Mange hunde er små hunde og mini hunde og de er altid lettere at have i en bæretaske. En taske til f.eks. en labrador eller i den størrelse, vil ikke være til at bære, her kommer et hundebur til sin rette. 

Hvilken størrelse skal man vælge?

Der er begrænsninger på hvilke hunderacer der kan være i en hundetaske. Både Buldogs og chihuahua kan begge være i en bæretaske. Det vil kun være vægten til forskel, her vælges der en robust taske med god plads. En lille bred hund skal have en bred taske.

Hvorfor købe din hundetaske online 

Køber du din hundetaske online får du stadigvæk en god service og en god rådgivning fra fagfolk inden du køber en hundetaske. 
Mange online butikker har chat hvor du kan chatte og få ekstra rådgivnings, når der er behov for det. 
Du sparer tid når du handler på nettet og du kan bruge dagen på andre hyggelige ting end at shoppe i en fysisk butik. 

Her hos Jekas Hund og Kat online er der ikke noget der hedder åbningstider. Du kan shoppe når du vil og der kommer besked til dig når det afsendes. 

Vil du læse mere?

Læs flere artikler her

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen