Hvad er Naturlegetøj? - 100 % organisk kattelegetøj - Miljø

KAT

Jekas Hund og Kat

Hvad er naturlegetøj? 

Du spørger, Hvad er naturlegetøj ?

Hvad er naturlegetøj det er 100% organic  og det er pelslegetøj lavet af kaninpels, ører, poter og haler. Vi køber delene fra slagteren og disse dyr har haft et dejligt liv og er avlet for kødets skyld, pels, poter, ører og hale spild for opdrætteren.
Vi startede for ca. 10 år siden med at sælge pels/kanin haler og det bliv hurtigt et problem af kunne skaffe nok. Derfor fik vi slagteren til at anvende poter og ører. Det blev også et problem at kunne skaffe grundet  kanin bestanden i Danmark er blevet mindre med årene.
Derfor begyndte slagteren at bruge skindet og det blev til pelsmus også kaldet kaninmus. Det er vigtigt at bemærke dyrene har haft et godt liv og er avlet og slagtet for kødets skyld. Hvor pels, poter, ører og haler har været spild og et biprodukt i generationer. Nu til dags er der derfor ingen spild alt bruges for at være miljø bevidst. Alle katte og mindre hunde kan få glæde af disse fantastiske produkter. Vi gør opmærksom på at alle produkter er opdrættet og behandlet i Danmark.

Naturlegetøj-er-organic-kattelegetøj

Hvorfor begyndte man at lave naturlegetøj?

Man begyndte at lave naturlegetøj der var 100% organic, fordi nogle kanin avlere fandt ud af at give halerne til deres katte og mindre hunde. Det fortale de til deres venner og bekendte da de  fandt ud af dyrene elskede dem. Og så gid det igang fordi man ikke kunne købe det i fysiske butikker. Der kunne man kun købe alt med kunstpels med klokker og elastikker og det er ikke sundt for tarme på katte, minihunde og små hunde. Og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse hvis kunst pels sætter sig fat i tarme på en kat eller hund.

Er naturlegetøj kun legetøj?

Er naturlegetøj kun legetøj til kat og hund, vi kan roligt sige det er så meget mere. Det gør gavn på mange måder og et er legetøj, men det er også med til at holde tandflader rene og det styrker tyggemuskler, hvilket er mange gode funktioner i et og samme ting produkt.

Hvad slipper du for ved køb af Naturlegetøj

 • Elastikker
 • Snore
 • Klokker
 • Farvestoffer
 • Tilsætningsstoffer
 • Kunst pels
 • Ftalater

Naturlegetøj - Pelslegetøj hvorfor er det så godt?

 • Det er 100% Natur
 • Fordøjelig
 • Slider tandflader
 • Styrker tygge- og kæbemuskler
 • God ved tandskift
 • Legetøj
 • Godbid og snack

Hvilke varianter Naturlegetøj er der?

Der findes mange varianter og alle variere i størrelser og former. 

Fællesnævner for dem alle er de dufter % naturligt af kanin og det indbyder til det naturlige instinkt og 100% naturligt og understøtter de naturlige sanser. Det vil være som hvis de fangede en kanin ude i moder natur.

Hvad er forskellen på de forskellige varianter? 

Forskellen er enkelt og det er at ører, poter og haler siger sig selv, pelsmus også kaldet kaninmus er skindet der er rullet og vredet rundt så der kommer bid i, og det er perfekt til store katte racer. Pels totter også kaldet kanin totter er det yderste af halen og de er fjer lette og perfekt til killinger. 

Hvordan opbevares Naturlegetøjet der er organic

Vi anbefaler opbevaring i fryseren for de produkter der ikke er i brug.  Om sommeren hvor temperaturen svinger anbefaler vi der skiftets ca hver 6 uge.  Således dem der leges med byttes med nogle fra fryseren og så kan der bytte igen ca. 6 uger efter.

Hvad Hvis - Kanin haler Og Pelshaler kommer i en vandskål.

Det er ikke et problem fordi med vores  Naturlegetøj der er naturtørret,  kan du gøre følgende med og det som nyt igen.

 1. Du tager og vrider vandet ud af den
 2. Du tørrer den ved fyr eller radiatoren
 3. Du giver den 48 timer i fryseren

Jekashundogkat.dk kan varmt anbefale naturlegetøj der er 100% orgnaic og 100 gange bedre end det der har været igennem industrien. Vores organic naturlegetøj er kun gennem menneske hænder, det er rene produkter. 

Vil du læse mere?

Læs flere artikler her

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen