Hvordan vælger jeg Hundeseng - Se Vores Guide - jekas Blog

Hund

Jekas Hund og Kat

Hvordan vælger jeg hundeseng?

 Hvordan vælger jeg Hundeseng? Er det store spørgsmål.

Er du ny hundeejer og er i gang med at købe ind til den lille ny, eller om du er på udkig efter en ny hundeseng. Så er der mange ting du kan overveje, når du skal vælge en rigtig hundekurv. Her giver vi dig vejledning og råd, med tre enkle overvejelser ud fra. 
Hvordan vælger jeg Hundeseng? Tænk på følgende.

  • Alder
  • Materiale
  • Sovestilling

Det er vigtigt at din hund har sin egen soveplads. Det er der den søger hen når der eksempelvis kommer gæster, og når der er torden vejr eller når der er uro i huset.

En Hundekurv er god fordi den kan flyttes, og den er let at tage med på camping, i sommerhus, på bådtur eller bare på besøg hos en god ven. På den måde sikre du at din hund har sit eget sted og at sengen dufter af hjemme og det velkendte giver tryghed.
Nogle hunde elsker at lige i

Deres hundekurv og andre vælger at ligge på gulvet. Når din hund sover dybt, er det for det meste den stilling, du kan vælge en hundeseng ud fra.

Din Hund sover udstrakt eller på siden!
Ligger din hund udstrakt, kan du med fordel vælge en hundemadras i stedet for en hundekurv. Det er fordi din hund kan ligge præcis som den har lyst til på en rummelig hundepude.

Har du en hund der ikke bryder sig om varme, og får din hund det hurtigt for varmt. Kan en hundemadras være et godt valg.

Du kan få en hundemadras i mange design og i utallige materialer. Og her kommer en superlækker Fantail hundemadras og Fantail Hundeseng ind på en klar første plads. Memory Foam, smuds- og vand afvisende, køligt møbel tekstil og den matcher tidens moderne boligstil. Der findes en kollektion i Scruffs hundesenge der matcher Fantail Sengene. 

Hunden Sover på Ryggen

Det betyder for det meste at din hund føler sig 100% tryg. Maven er et skrøbeligt og sårbart sted og når din hund viser den frem er den afslappet og tryg. Nogle gange kan det at blotte maven.  også være en måde at hunde hurtigere får kropsvarmen væk på.

Elsker din hund at sove på ryggen, vil den gøre det uanset,  hvor den er og når den får mulighed for det.
Den kan gøre det i en Happy House hundekurv, på gulvet, ovenpå en sko, i sengen, i sofaen.

Hunden sover krøllet sammen

En hund der sover krøllet sammen, kan med stor fordel f stor fornøjelse af en rund eller oval hundekurv District 70 Fluffy Donut en en af vores mest populære hundesenge, og det lækre materiale samt den tryghedsmættende form. Omfavner din hund og den vil elske at sove i den

Donut Hundekurv er designet rund med en blød bund og og vamset pølseformet kant. De fleste hunde elsker den tryghedsskabende effekt det er at ligge i en Donut hundeseng. Dertil kommer at det er en hundekurv der er superblød og ekstra lun.

Hunden er Senior og behøver støtte

Senior hunde er ældre hunde der mange gange,  har brug for ekstra støtte og et godt underlag, når den sover. Mange gange døjer en senior hund med muskel og led smerter. Her er støtte nødvendigt og det er med til at give en senior hund en god søvn.

Her kommer hundemadrasser og hundesenge med memory foam i, på grund af memory foam former sig efter hundens krop og skåner muskler og led.

En forhøjet seng er en overvejelse,  du kan tage med fordi en hundeseng der er forhøjet med eksempelvis ben. Er med til at du kan undgå den ældre hund, ikke får kulde og træk. Vi kan anbefale Mælson hundeseng på ben,  er komfortabel og bruger venlig til alle hunde.

Hundeseng til hundehvalpe

Her kan du vælge at finde en hundekurv til din hvalp, som den kan bruge i lang tid, eller du kan finde en hundekurv som passer i størrelsen til nu og her. Vi anbefaler at der købes en hundeseng der ikke er for stor. Fordi hvalpen kan blive utryg i en stor seng. Og vi kan anbefale du køber en hundekurv du kan vaske, hvis der skulle ske et uheld for din hvalp.

Bløde senge er perfekte til hvalpe, der elsker at hygge og mosle rundt i deres senge.

Hunde hvalpe elsker at smage og bide i ting, men hvis nu din hvalp vise stor bide interesse i sin hundeseng eller hundekurv, skal du give den et legetøj der flytter fokus og derved forhindre den i at bide sengen i stykker.

Hvorfor skal du flytte fokus, det skal du fordi den uhensigtsmæssige adfærd ikke er god for din hund. Den skal ikke lære at bide i ting, den ikke må bide i og den skal ikke få usunde materialer i maven.

Hvalpe elsker at ligge med hovedet hævet eller hængende ud over en kant, elsker din hvalp det så kan du vælge en seng med en blød kant, hvor det er muligt at ligge med hovedet højt hævet eller hoved hængende ud over kanten.

Vores testpilot og familie hund elsker at ligge med poterne dinglende ud over den bløde kant på sin Donut seng og hovedet blødt hvilende på den vamsede og bløde kant.

Sækkestol med Krøjer Kugler til Hunde

D&D Sækkestol med krøjer kugler til mindre hunde er ofte i bløde tekstiler og hvor der er en pose med krøjer kugler inde i betrækket. Posen med krøjer kugler kan tages ud når betrækket vaskes. Det er vores erfaring af det er petit og mindre hunde der elsker den komfort og den tryghed krøjer kugler giver. Hunden synker ned i en sækkestol og bliver omsluttet af bløde og fleksible sider, uanset hvordan din hund vælger at ligge.

Hundeseng i hvilket materiale?
Der findes utallige materialer og her kommer nogle af de mest solgte.

Plys: Er blød og hyggeligt og det er en seng der forbindes med en rigtig putteseng. Fleece og Plys er lunt, hyggeligt og superblødt. De fleste senge i plys kan maskine vaskes på 30 grader.
Møbel tekstil: Nanno behandlet, er superlækkert det bliver ikke for varmt, det kan være smuds- og vand afvisende. E fleste senge i møbel tekstil kan maskine vaskes ved 30 grader. Holder en formen.
Kunst læder/ Læder: Tørres let af, god til aktive brugs hunde,
Plast: Nemt til at holde form, nem at rengøre
Sækkestol med krøjer kugler er i bløde og lækre tekstiler. Her kan krøjer kuglerne tages ud, betrækket på sækkestol kan vaskes.
Rattan, Pileflet eller naturmaterialer: Super flot look, D&D Happy House Rattan hundekurv kan spules ren.  Pileflet kan spules ren på grund af det er et natur materiale, tjek altid om det kan rengøres. Det holder formen og den er flot, klassisk, traditionelt og komfortabel

Hundeseng-på-Ben

Vi håber du er klædt  bedre på i henhold til overvejelser i valg af hundeseng. Og du kan altid kontakte os og vi hjælper dig gerne. Enten via mail, telefon eller i vores fysiske butik. Vi er til for at du kan vælge den rigtige hundeseng til din hund. 

Vil du læse mere?

Læs flere artikler her

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen