Hvorfor Aktivitetslegetøj? - Redskaber Til Fysisk og Mental

Hund

Jekas Hund og Kat

Hvorfor Aktivitetslegetøj?

Aktivitetslegetøj redskaber til sund Underholdning

Hvorfor Aktivitetslegetøj redskaber til fysisk og mental underholdning til hunde. Det er vigtigt vi som hundeejer sikre vores hunde bliver stimuleret og aktiveret i hverdagen. Det kan være svært at finde på nye lege og give din hund daglig aktivering.

Derfor er aktivitetslegetøj et sundt og godt indspark til den daglige aktivering. Din hund elsker at løse opgaver og den vil elske at blive aktiveret. Med aktivitet redskaber er vi med til at understøtte og udvikle det naturlige instinkt

Er aktivitetslegetøj for alle hunde?

Det korte svar er Ja, det er for alle aldre og for alle hunde. Uanset om du har en hvalp, en ung hund eller en gammel hund. Og uanset om hunden har et lavt eller et højt aktivitetsniveau, vil den have stor fornøjelse og gavn at blive stimuleret. aktivitetlegetøj er er redskab der skal til for at aktiver din hund fysisk og mentalt.

Er din hund lige opereret eller har den problemer med leddene. Kan den have svært ved at være aktiv på samme måde som inden den blev opereret eller fik problemer med leddene. Her er aktivitetslegetøj oplagt for at aktivere og træne hunden, s den bliver træt på en god og sund måde. 

Hunde Bloggen-Jekashundogkat.dk
Licki mat - Hvorfor aktivitets legetøj

Aktivitetslegetøj i forskellige former

Der findes utallige typer når det gælder  aktivitetslegetøj. Vigtigt er det at du vælger ud fra om din hund. Har din hund lavt aktivitetsniveau eller et højt aktivitetsniveau, kan den populære boldkaster være et godt valg i hundelegetøj til aktive hunde. Boldkasteren giver hunden mulighed for at få brugt noget energi og den får god lege tid med dig. Her kan en frisbee være et super godt alternativ til den aktive hund.

Kan jeg lave mit eget Aktivitetslegetøj?

Ja det kan du gøre med mange af de ting du har i hjemmet. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Jeg bruger ofte et viskestykke eller et tyndt underlag, hvor jeg ruller det sammen og for hvert rul, lægger jeg en godbid i det. Aktiviteten gr s ud på at hunden snuser og skal få godbidderne frem, det gør den ved at skubbe med snuden så det sammen rullede viskestykke, åbner sig.

Det varierer jeg med et viskestykke der er kommet godbidder på, det folder jeg sammen som en pakke, og hunden, skal så få det  åbnet så der er adgang til godbidderne. For at øge sværhedsgraden kan der bindes knuder på viskestykket.  

Alle har tomme toilet ruller i hjemmet. Gem dem og stil dem op med en godbid i nogle af dem. Stil dem gerne med afstand, det er et hit hos min hund. Det kombinerer jeg ofte med de tommer toiletruller, et par bolde, eller tomme plastik flasker og s kommer jeg nogle få godbidder ned i mellem alt det. Det giver arbejde til næsen ( nose Work)  og det aktivere hunden. Se denne video hvor der er Tips & Tricks dag hos Jekas Hund og Kat, så ser du de mange sjove muligheder der er. Og din hund bliver stimuleret og får sund arbejde til næsen.

 
 Se vores video og find inspiration til aktiveringslegetøj hvor du bruger redskaber fra hjemmet. 
 

Aktivitetsspil og puslespil egner sig til den intelligent hund, der elsker at blive udfordret på næsearbejde og at løse opgaver. Disse spil får i mange sværhedsgrader, og du kan med mange spil tilpasse spillene til din hund.

Det kan også være at din hund elsker godbidder og mad og at det motiverer den. Så kan du med fordel vælge aktivitetslegetøj, hvor din hund skal få godbidder eller maden ud.

Her kan du med fordel vælge Redskabet Busy Buddy  eller Busy Buddy Kibble Nibble eller måske den populære JW Hol-ee Flaske

Det kan eksempelvis være snusemåtter, godbids bolde, slikkemåtter og meget andet der fanger din hunds interesse.

Alt Aktivitetslegetøj er redskaber til din hund, men det er også til dig som hunde ejer. Du får en glad hund, der er stimuleret og kørt træt på en sund måde. En hund der er stimuleret og kørt træt er en glad og tilfreds hund, det er enhver hunde ejers ønske.

Hos Jekas Hund og Kat har vi et unikt udvalg i forskellige typer aktivitetslegetøj fra den kendte snusemåtte, snuseblomsten, Busy bottle, Nina Ottosson aktivitets spil og meget mere.

Vil du læse mere?

Læs flere artikler her

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen