Hvorfor elsker katte et kradsetræ - Placeringen er Vigtig!

Hvorfor elsker katte et kradsetræ

Hvorfor elsker katte et kradsetræ?. Katten er født som aktive og nysgerrige dyr, der fra naturens side har brug for daglig aktivering. Katte elsker at kunne klatre op i højden, derfor finder du ofte din kat øverst oppe i kradsetræet, på en hylde eller på toppen af et skab i hjemmet. Katte elsker når de har overblik over deres ene mærker.  Katte har et naturligt instinkt for at hvæsse deres klør, sådan de er skarpe, når katten skal bruge dem i deres naturlige jagt instinkt, på at fange byttet.

Skulle du ikke have et kradsetræ eller et klatremiljø til katten, går det ud over dine møbler og interiør i hjemmet. Det kan også være katten vælger at kradse sine klør på en væg eller andre steder. hvor du syntes det ikke så godt for dit indbo. Katte elsker et kradsetræ - et  kradsetræ er nødvendigt at have i et hjem med katte. Hvorfor elsker katte et kradsetræ det gør de fordi de ude i naturen ville blive aktiveret og få brugt deres naturlige behov fora t hvæsse klør. Derfor er det vigtigt for inde katte at have et kradsetræ!

Hvorfor er Placering af et kattetræ Vigtigt?

Placering af et Katte træ er yderst vigtigt. Når en kat klatrer i træer i naturen, eller benytter et kradsetræ aktiveres den, og den får hermed brugt de naturlige instinkter. Placeringen af klatretræ giver katten mulighed for at markere og for at være i nærheden af sine mennesker. Dette er mit territorium og her bor jeg.  Derfor er den bedste placering hvor katten har udsyn over sit territorium og tæt på hvor familien er samlet. Det er yderst vigtigt at være sikker på kradsetræet er stabilt og at de står på skridsikkert underlag. Sådan det kan holde til når katten kommer farende og hopper eller når den hvæsser klør. Kradsetræet skal også kunne holde til at katten løber op og ned ad det. Måske endda skubber kattens til det og det skal gerne stå stabilt på trods af et skub.

Elsker katte et katte krads

Der er flere måder at gøre et  katte krads  interessant på. Den første enkel måde er at gøre det til en del at hjemmet. Læg en gammel t-shirt i det og lad duften af hjem, blive integreret. Du kan også stimulere din kats brug af træet ved f.eks. at sprøjte baldrian spray på træet. Vær sikker på kradsetræet står stabilt og vær sikker på din kat kan stå oprejst og hvæsse klør. Derfor er alle kradsetræer udstyret med mål i cm.

Hvilken størrelse kradsetræ bør jeg vælge

Jekashundogkat.dk har vi et kæmpe stort udvalg af kradsetræer og kradsemiljøer. Vi har kradsetræer der passer perfekt til Inde katte. De har brug for mere aktivering og stimulering end katte der færdes frit i naturen. Vi anbefaler derfor, at man vælger et pænt stort kradsemiljø til sin kat. Ved at vælge et større kradsetræ giver du din kat flere muligheder for aktivering. Inde katten vil elske mulighederne i de store kradsemiljøer, hvor den har både huler og hylder den kan udforske.
 
Det kan være at din kat har brug for mere end et kradsetræ. Især hvis du har en stor bolig, der vil det være nødvendigt med mere end et kradsetræ. For at sikre at katten får rigeligt med aktivering og motion, Jekashundogkat.dk har så du kan vælge smarte og funktionelle træer. Alle i en god kvalitet og vi anbefaler på det varmeste ActiveCats træer, der ingen plastic, og der har aftagelige betræk på alle hylder og huler. Det er 100% Dansk Design og Dansk produceret.
 

Hvorfor elsker katte kradsetræer med udfordring

Vi har et udvalg fra Kattens NO1. – du vil ikke finde alle deres modeller, da vi ikke går ind for, at der ikke er løsdele til nogle af de nye modeller hos Kattens NO1. Som til forveksling ligner andre modeller på markedet, bare med søjler fra Kattens NO1.  Kattekillinger har ikke de samme behov til et kradsetræ som den voksne kat. Killinger vokser f.eks. hurtigt og kan derfor have behov for flere kradsetræer igennem deres opvækst.

Du skal ligeledes være opmærksom på, om du har en huskat, en Birma eller en Main Coon, da der er stor forskel i racernes størrelse og deres vægt. Hos jekashundogkat.dk anbefaler vi altid, at du vælger et klatretræ der passer kattens race, størrelse og vægt – det er yderst vigtigt. Kradsetræet bør være så stort at katten kan strække sig helt ud ved kradsning af sine klør. Hvilket kradsetræ skal jeg vælge?

Har klatre træet hylder og huler, bør disse naturligvis være efter kattens størrelse. Jekashundogkat.dk tilbyder et stort og bredt udvalg i spænderne muligheder inden for kradsetræer, gå derfor på opdagelse her på siden og du kan sikkert finde et kradsetræ til din kat. Køb løsdele til Kattens NO1.

Hvorfor er kvalitet vigtig

Med Kattens NO1. køber du et Dansk Design der i mange år har være 100 % Dansk Produceret. Men fra  2017 og frem til 2020  bliver der ikke produceret noget i Danmark, nu produceres alt fra Kattens NO1  uden for Europa. Nogle kradsetræer kan der ikke købes løsdele til ud over søjler. Derfor er det vigtig med en sparringspartner, der kan fortælle hvilke modeller du ikke kan købe løsdele til f.eks. alle XL modeller, der kan du købe nye søjler men ikke de hylder og huler der er på selve XL modellen.

Vi kan anbefale ActiveCats der er 100 % Dansk Håndværk, Alle materialer er produceret i Danmark og det nye er det er bæredygtigt. Her tænkes der fremad og der tilpasses hele tiden således ActiveCats kradsetræer ligger øverst i kvalitet og ikke mindst som det eneste er bæredygtig se Activ Kat en verden til forskel. Her kan alt købes i løsdele til Aktiv Kat og du kan dermed forlænge levetiden med adskillige år.

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen