Hvorfor vælge Naturlige Tyggeben - Hundesnacks og Godbidder

Naturlige Tyggeben og Hundesnacks

Naturlige tyggeben, hundesnacks, godbidder og guffer. Kært barn har utrolig mange navne. De findes i enhver dyrehandel, men hvorfor er de naturlige tyggeben så fantastiske? De naturlige tyggeben findes i utallige varianter og størrelser.

 Nogle tyggeben er mindre fedtindholdene end andre, og det er derfor også muligt at finde tyggeben som er gode til den overvægtige hund, der skal passe på vægten. Uanset om din hund er lille eller stor, så findes der tyggeben med en tyggetid som passer til den enkelte hund.

Det er netop de utallige varianter, størrelser og smage, der gør at de naturlige tyggeben er så populære, men også at de naturlige tyggeben er helt uden tilsætningsstoffer og andre ting på sammensætnings listen vi ikke ønsker til hunde,

Tandlægen giver ros!

Vores familie hunde er helt vilde med tyggeben, de har mange favoritter og det er bland andet rådyrknoglemix, tyggeben, pandelapper og vandbøffelpenis. Men generelt holder hundene af tyggeben med lang tyggetid, så de får en god oplevelse af god tyggetid og en smagsoplevelse Når vi tager familie  hundene med til dyrlægen, får de altid ros for tænderne.

Der er nemlig aldrig noget at komme efter, selv om IQ er 11 år og hun har aldrig har fået renset tænder. Årsagen til de fine tænder kan findes ved at vi giver hende 100% naturlige tyggeben i utallige varianter. De medvirker til at forebygge tandsten og plak og de hjælper også med til at de har et sundt tandkød.

Naturlige Tyggeben med lang tyggetid

Velegnet til store hunde der gerne må smage på det de spiser.

Naurlige Tyggeben med kort tyggetid

Fedtfattige Naturlige Tyggeben

Din lokale dyrehandel kan altid hjælpe dig med hvad der kan passe til din hund. 

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen