JekasBoksen

JekasBoksen & Jekassen, Hund og kat

JekasBoksen

JekasBoksen er et produkt til dig, der godt kan lide at blive positivt overrasket. Det er vores nyeste koncept, hvor du får en god varieret boks sendt hjem til dig med kvalitetsvarer – både snacks og legetøj – til din hund eller kat. Det er vores ambition, at du får følelsen af, at du virkelig har fået noget for pengene. Til at indfri denne ambition fylder vi boksen med fantastiske produkter. Der prismæssigt overstiger den pris, du betaler, med mellem 20-30%.

JekasBoksen fås til både hund og kat i tre forskellige størrelser. Til de små og mellemstore er prisen den samme, men til de store kæledyr er prisen en lille smule højere. Vi synes selvfølgelig, at der skal være en boks til lige netop din bedste ven. Derfor er det også muligt at skrive en lille ordrebemærkning ved bestilling, hvis din hund eller kat har særlige allergier, vi skal tage hensyn til.

JekasBoksen ingen abonnements

Vi beder dig bemærke, at dette ikke er en abonnementsordning. Du binder dig derfor ikke til noget, du undgår at hjemmet flyder med overflødige ting og sager – og bedst af alt; der er selvfølgelig ingen binding. Du bestiller blot JekasBoksen, når du føler, at du har brug for den.

Hver måned udskifter vi indholdet i Jekasboksen med andre spændende varer, som vi altid kan stå på mål for. Vi finder blandt andet inspiration i vores bestsellers i den fysiske butik, hvor vi ofte får en masse feedback fra vores dejlige kunder. Vi prioriterer, at du kan få en varieret boks med lækreprodukter til en pris, hvor de fleste kan være med.

Vi forsøger hos jekas at finde sjove og spændende ting til vores bokse. Det kan være et tema der er i JekasBoksen, Det kan være et legetøj vi finder attraktivt og som ikke altid ses på et billede af legetøjet. Men egentligt er lige det Hundelegetøj eller Kattelegetøj din hund ikke kan undvære.

JekasBoksen til kat

Når det gælder JekasBoksen til kat er der 3 størreler, den lille er tiltænkt til killinger og ungdyr, mellem Boksen er tiltænkt voksne katte og den store er tiltænkt store katteracer som f.eks. maincoon og skovkatte. Som udgangs punkt kan alle kate jo leget med det samme, Men vi forsøger at finde legetøj der matcher indelingen i Boksen.

JekasBoksen til Hund

Når det gælder JekasBoksen til Hund er der 3 størrelser, den lille er tiltænkt  Hvalpe og Mini Hunde

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen