JR FARM Bee-venligt hø

Bio Venlig Hø

  • Selv kassen kan spises
  • Bio Friendly Hø 1 kg 
  • Forkæl din gnaver
På lager
  • Gratis fragt til pakkeshop v/køb over 500,-
  • Fragt til Pakkeshop 39,-
  • 1-3 dages levering.
  • Gratis afhentning i butik

Bee venlig Hø til din gnaver

JR Farm Bee-venligt Hø  giver vi vores bidrag til en intakt insektverden, fordi vores enge ikke klippes før den 15. juni. Hvorfor? Fordi indtil da er de farverige vildtblomster, græsser og urter i fuldt flor, og insekterne og bierne kan boltre sig i denne velduftende naturlige buffet.

Først da høster vi vores naturlige eng hø, der er særligt rig på rå fibre og indeholder en masse urter på grund af sin lange vækstperiode.I modsætning til de stadig voksende monokulturer skaber vi således nye og naturlige levesteder for alle insekter og bier og beskytter således artsdiversiteten i  vores hjemland.

Den altid rige madforsyning fra dette unikke habitat giver derfor også humlebier, sommerfugle og deres venner  vital nektar og pollen.  I vores hus pakkes det soltørrede hø omhyggeligt i hånden i naturligt pap, der af bæredygtighedsårsager består af 23% græs. Høet er med en smag af urter.

Bee-venligt hø er pakket 100% plast frit og græspappet (indpakningen) er stemplet med en naturlig grøn farve. De forhåndsstansede huller kan let skæres ud, og pap kan bruges direkte som høhæk eller som et legehus, der kan nippes af uden tøven.

JR FARM bi-venlige hø er pakket 100% plastfrit og græspappet (indpakningen) er stemplet med en naturlig grøn farve. De forhåndsstansede huller kan let skæres ud, og pap kan bruges direkte som høhæk eller som et legehus, der kan nippes af uden tøven.

Bemærk: Den mindre intensive grønne farve på høet skyldes det høje råfiberindhold, hvilket er vigtigt for alle dværgkaniner og smådyr for den naturlige tandrensning og en sund fordøjelse.
Dette er på ingen måde et kendetegn ved dårlig kvalitet.

Indhold:
1 kg
Analyse: Protein 12,8%, fedt 2,8%, fibre 24,7%, aske 7,5%

Specifikationer
DyregruppeGnaver
MærkeJR Farm
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en kundekonto her