Katteskåle

Katteskåle og Foder underlag, Vandskåle, Foderskåle  & Foder måtter i et kæmpe udvalg hos din sparringspartner, når det kommer til et godt katteliv. Har du fokus på kattens mad plads Vi har fundet de absolut bedste, flotteste og smarteste løsninger til din kat. Der er produkter, der gør det nemmere for dig at have kat. Og så er der produkter, der er flotte. Og så er der produkter, der har begge egenskaber! Se de store, små, flotte og funktionelle madskåle, foderskåle, vandskåle og foder underlag i denne kategori. Du finder vandautomater og vandfontæner hvor katte får kølig, frisk rindende vand. Det er noget katte elsker og vi har valgt vandautomater og vandfontæner ud fra de er støjsvage. Find det absolut bedste til din kat her.

Varer 1-36 af 72

Side
pr. side

Katteskåle og Madplads et must have

Katteskåle med alt i Foderskåle & Vandskåle i et kæmpe udvalg hos os din sparringspartner, når det kommer til et godt dyreliv. Vi har fundet de absolut bedste, flotteste og smarteste løsninger til vores katte. Der er produkter, der gør det nemmere for dig at have kat. Og så er der produkter, der er farverige og flotte. Og så er der produkter, der har begge egenskaber! Se de flotte og funktionelle vandskåle, vandskåle med dertilhørende foderunderlag i denne kategori.

Madplads en del af dit Interiør

Hos Jekashundogkat.dk er en foderskål ikke bare en foderskål og en vandskål ikke bare en vandskål. Man kan få mange forskellige muligheder, som hver især kan tilbyde noget forskelligt. I jagten på et godt katteliv går Jekas forrest. Find det absolut bedste til din kat her. Vi står klar til at rådgive dig, hvis du har nogle spørgsmål eller specifikke ønsker!

Madplads – en del af grund udstyret

En foderskål og en vandskål er en del af grund udstyret.  Det er nødvendigt, når man er katteejer. Katte skal altid har adgang til både foderskål og vand skål med frisk vand. Som udgangspunkt har man altid foderskål og vand skål stående sammen og det danner kattens madplads. Det kan også være en vandautomat og en foderskål. Der findes et utallige design af katte skåle markedet. Her finder du muligheder til dine ønsker og behov. Kattens madplads kan blive en del at interiøret. Er du til det klassiske look eller er du til den fede HAY stil? Placer to ens skåle og det ser pænt ud. Leg med farver og pludselig bliver det kinky. Du finder katteskåle i mange design, farver og materialer.  Du kan sætte dem sammen alt efter ønske og behov.

Hos Jekas er kattens mad plads vigtigt.

Hvorfor er den det vigtigt? Fordi alt for ofte køber vi madskåle og vandskåle der er for dybe og med en diameter, der er for lille. Det skal være en lav foderskål med en lille kant. Så kan katten spise foderet og knurhårene kommer ikke i vejen. Hvad så med vandskålen tænker du? Der skal du huske at have en større diameter og en højere kant end foderskålen. Katte bruger tungen når de spiser og drikker. Derfor må skålen ikke være for lille eller for dyb.  Man kan få mange forskellige katteskåle, der hver især er forskellige. Der bør tænkes på at der ikke er for meget uro og aktivitet, der hvor madpladsen er. Det er meget vigtigt at tænke på at kattens madplads, ikke placeres for tæt på kattebakken.

Katteskåle i utallige muligheder

Der findes utallige muligheder, og man må derfor tænke over hvad der passer bedst til behovet. For ikke at tale om design og look.  Man kan få den klassiske løsning med madskåle der er placeret på gulvet. Skålene kan fås i et væld af forskellige design, materialer og flotte farver. Man kan få de meget klassiske farver og man kan få multifarvet.  Der er de flotte nordiske farver, der passer ind i de moderne hjem i norden.  Dertil kommer de mange forskellige muligheder for foderunderlag. Der kan skåne gulvet for vand plaskeri og grus fra foderskålen.  Dinner Mat og foderunderlag kan disse holde styr på, at skålene ikke glider rundt på gulvet. De er fantastiske til at vand og foder rester, samles på foderunderlaget.   Således gris på gulvet minimeres og du undgår spild af foder.

Madskåle i Nordisk stil

Du kan finde de klassiske foderskåle sæt hvor de er i et stativ.  På den måde er skålene løftet fra gulvet. og foder og vand bliver ikke påvirket af f.eks. gulvvarme.  Der findes i dag utallige madskåle, der er udstyret med skridsikker bund. Det gør madskålene står bedre på gulvet og man undgår skålene suser rundt på gulvet. Der er ligeledes gummisikring, der gør at skålene ikke rasler i stativet og larmer i forderstativet. Det kan være en god løsning med et foderstativ til meget store katte. Som ikke skal bukke sig ned til gulvet.  På den måde kan du skåne kattens ryg og nakke.  På den måde bliver maden mere tilgængelig. Når katten ikke skal krumme sig sammen, for at få det daglige foder.  Dette kan være en stor kvalitet for din kat og gøre en forskel for dens velvære.

Billige Katteskåle til alle katte

Find foderskåle og vandskåle til katte i mange design, farver og størrelser. Du finder madskåle og katteskåle til katte med forskellige behov. Du finder Billige madskåle og du finder de dyre madskåle. Skal du have din kat med på tur, kan du sagtens finde løsninger til det her på shoppen. Vi har antispil madskåle og vandskåle der er er beregnet til netop dette. Det kan være en mulighed med en udfoldelig madskål eller en vandflaske med tilhørende skål. På den måde kan du til enhver tid tilfredsstille din kats behov, når den er med på tur.

Find din madplads hos Jekas Hund og kat!