Kattetransport

Oplev trygheden ved Kattetransport og Transportudstyr med vores brede udvalg af Transportkasser, Bæretasker og Transportbure hos Jekashundogkat.dk. Uanset om du leder efter Transporttasker, Bæretasker, Transportkasser eller Transportbure, finder du det hos os i forskellige designs og materialer. Vores sortiment giver dig mulighed for at finde det perfekte match til dine behov med fokus på design, funktionalitet og størrelse. Vi tilbyder kun produkter af enestående kvalitet og designs, der imponerer. Med vores Transporttasker kan din kat føle sig hjemme både under transport og derhjemme. Vores mål er at sikre, at din kat får det bedste katteliv, uanset om det er på cykelture, bilkørsel eller blot i hjemmet. Udforsk vores udvalg af moderne og miljøvenlige cykel- og biltasker på jekashundeogkat.dk for at finde det perfekte Transportudstyr til din kat.

Varer 1-36 af 45

Side
pr. side

Alt i Kattetransport, Transport

Hos Jekashundogkat.dk har vi Kattetransport og transport muligheder for katte. Vi har transporttasker til kat i et nøje udvalgt sortiment, der gør det nemt for dig at finde en god og tryg  katte transport,  Transporttaske, Cykelkurv eller bil taske til din kat.  Giv din kat et trygt sted at opholde sig under transport. Du finder her designs og materialer der giver et flot design og samtidig er funktionel i brug. For os er det vigtigt at katte kan bruge deres transport hjemme, det giver øget tryghed og din kat vil genkende den, når den skal transporteres fra et sted til et andet.

Er komfortabel transport tid vigtig?

Det korte svar er ja det er utrolig vigtigt. Når en kat skal transporteres fra et sted til et andet, sætter man den i en unaturlig situation. Det er ikke naturligt for en kat at blive lukket inde i et lille rum og blive transportere. Det kan derfor være rigtig vigtigt, at man forsøger at skabe nogle trygge rammer. For at katten kan blive tryg når den skal  transporteres. Det er vigtigt, at man anskaffer sig en ordentlig taske til at transportere den i. Hvis katten først får en dårlig oplevelse, vil den hurtigt kunne forblive utryg. Det kan dermed være svært at få det vendt igen fordi katte har en fantastisk god hukommelse. Af den grund bør man nøje udvælge sin transport taske, transport bur  eller cykelkurv.

Stort udvalg af kattetasker

Man kan få mange forskellige tasker til transport, der har hver deres forskellige udtryk. Hvis man går op i udseendet på tasken, er det muligt at få nogle meget stilfulde tasker. Hvis det derimod er komfort, man søger, er det også muligt og den findes i unikke design og med mulighed for at katten kan bruge den som hule, når den ikke er under transport . Der er også mulighed for en kombination. Dermed er der tasker til alles behov, så alle katteejere, som skal transportere katten, kan sikres en god oplevelse. Alle tasker er i høj kvalitet, som holder. Dermed kan du trygt investere i en taske, da du vil kunne have den i mange år. På samme måde vil din kat også kunne føle kvalitet, da det afspejler sig på komforten. Med en god kattetransport fra jekashundogkat.dk kan du gøre alt for, at din kat får det bedste katte liv - også når den transporteres.

Tag katten med på tur

Katte på tur med fokus på miljø og grønne tider er det meget moderne at have katten med på tur. Ud i det fri, og katten skal med familien. Der er derfor et stigende behov for transporttasker til forskellige formål. Både i bil og på cykel kan katten transporteres. Der er derfor behov for transporttasker i forskellige stilarter og former. Så de kan passe til hvert enkelt behov. Der er ligeledes mulighed for at købe en cykelkurv med gitter. Heri kan man transportere sin kat, og ellers bruge kurven som en normal cykelkurv.

Hvordan vælger jeg hvilken form for Transport jeg skal bruge?

Hvordan du vælger hvilken form for Transport du har brug for. Her tænker vi på hvor meget skal du transportere din kat?. Er det kun til of fra dyrlægen to gange om året eller er det daglige med bil, tog eller bus. Fordi er det kun til og fra dyrlægen kan en transportkasse være oplagt. Men er det nu transport med tog og bus, der kan en transporttaske være en mulighed, så er det om du vil have hænderne fri og derfor vælge en Kurgo G-train rygsæk, der har mulighed for meget opbevaring ud over katten. Denne rygsæk vil også være god hvis du er på vandretur eller længere gå ture med din kat. Mange muligheder af Transport til Katte

Kender du din kat og behovet? Vælg transport ud fra det!

Mulighederne for katte transport er mange. Man kan både få tasker, som nærmest ligner en sportstaske. Her er der god plads til, at katten kan bevæge sig. Derudover er taskerne udstyret med en rem, der gør, at man kan have taske over skulderen. Nogle fylder meget, og andre er mindre og mere handy. Det er helt op til en selv. Skal katten have meget plads, eller kan den nøjes med mindre, så den er nem at have med. Der er altså forskellige muligheder alt efter ens behov. Der er på siden endda også en klapvogn, som er beregnet til hund og kat. Så kan man lufte sin kat i denne og have den med sig, som var katten sit lille barn. Der er muligheder til alle, og det er blot op til dig at vurdere hvilken løsning, der er den rette for dig. Find den katte transport, der passer bedst til din kat, og som du vil få mest glæde af. Du finder tasker og designs i materialer, der udtrykker klasse og samtidig er funktionelle i brug. Find den rette måde at transportere din kat på med en af de mange transport muligheder til katte.  Se hele vores udvalg af kattetilbehør hos Jekashundogkat.dk