B&B Pelsplejeredskaber

Kamme, Børster og Trimmere Kamme, Børster & trimmere, vi har samlet et udvalg der indeholder alle de produkter,du skal bruge i jagten på den perfekte pelspleje. Vi har et stort udvalg af kamme, børster, trimmere, klippemaskiner, filtknusere og handsker, der hjælper dig i retningen af den perfekte pelspleje. Klippemaskiner der efter blot en bestilling fra denne kategori, er du godt på vej mod målet i en god pelspleje. Vi har sørget for alt du skal bruge til fornuftige priser. Alle produkterne er af god kvalitet, som holder længe. Derfor bør du ikke tøve. Slå til nu. I jagten på det gode katteliv må pelsen ikke glemmes. En velplejet pels giver velvære til din kat. Vi synes, at din kat fortjener det bedste. Pelspleje Kat – her kan du virkelig booste din kats velvære!  Pelspleje Børster og katteshampoo giver en dejlig og velplejet pels. Klippemaskiner når det er nødvendigt. Jekas.dk har Trimmeborde i alle størresler.  Jekas.dk har et udvalg i katteshampoo, Børster, Kamme, Filtknusere, Neglesakse, Trimmeborde og klippemaskiner til kat. Der ikke kun er behagelig for dig at røre ved – men en pels der også føles super skøn for din kat. Vi har samlet alle produkter, der har noget med pels pleje at gøre her. Du finder både kamme og børster, shampoo og balsam samt klippemaskiner og trimmeborde. Forkæl din kat med fantastiske pels pleje produkter fra Jekas.dk! Katteshampoo er det nødvendigt? Når det gælder korthårskatte, vasker de som udgangspunkt sig selv når. 

36 varer

pr. side

Børst din killing

En killing vænnes til at blive børstet fra ca. 7-8 ugers alderen. Du starter men en blød børste med naturhår og lader din kat smage og bide i børsten. På den måde bliver børsten en velkendt og ufarlig ting, og din kat vil elske den daglige børstning. Du vil opleve at din kat begynder at løfte poten eller drejer hovedet, for at komme nærmere børsten. Når din kat gør det, er målet fuldendt og du kan begynde at bruge en anden kam eller børste. En fast del af den daglige rutine i pels pleje. Din kat vil elske den daglige børstning og den kvalitets tid det giver.

Jekas.dk stort udvalg til pelspleje

Hos Jekas.dk finder du et udvalg af pelsplejemidler til din kat. Vi har et stort udvalg af børster, der matcher alle pelstyper. Huskatte fælder ofte meget og det kan være nødvendigt at børste dem jævnligt efter behov. Børster du jævnligt vil det mindste de løse hår fra pelsen din kat efterlader sig i møbler og lignende. Jekas.dk anbefaler til korthårskatte en børste med gummidupper, den fjerner effektiv løse hår og du får et flot resultat.

Skarpe Sakse i flere størrelser

Jekas.dk har et bredt udvalg i kvalitets sakse der er velegnet til trimning af din kats ører, poter, faner og hoved. Som udgangspunkt har vi et bredt udvalg af sakse fra KW og specielle produkter fra Trixie.

Trimmebord giver sikker

Et Trimmebord giver en tryghed og din kat vil stå sikkert under trimningen. Med et trimmebord giver du din kat en tryghed når den står på det skridsikker underlag på trimmebordet. Selv når du er hos dyrlægen vil din kat være tryg fordi den kender det at stå på bordet. Jekas.dk anbefaler “Easy to GO” Trimmebord til små katte og Trimi.

Neglesakse til skarpe klør.

Katte hvæsser klør og nogle gør det mere end andre. Derfor kan det være nødvendigt at klippe klør på din kat jævnligt. På den måde undgås flækkede klør og ømme poter. Hos jekas.dk finder du et udvalg af de bedste neglesakse der findes. De findes i mange forskellige størrelser og du kan også finde en der passer til din kat. Ved brug af en neglesaks skal du være opmærksom på ikke at klippe for langt ind, på grund af det kan gøre ondt på katten. Hvis du klipper for tæt på de nervebaner der sidder inde i neglen. Er uheldet ude har jekas.dk en løsning i klippestop fra KW. Klippestop er effektivt og det stopper blødning og smerter i løbet af ingen tid.

Team Jekas anbefale

Team Jekas anbefaler du træner din killing eller kat i at få klippe klør. Du kan klikketræne eller du kan belønne din kat med godbidder. Giv flittigt godbidder og afled opmærksomheden fra saksen. Nogle gange kan du med fordel tage en pote af gangen og på den måde rose din kat. Hen af vejen vil det blive trygt og din kat vil ikke reagere på den. Husk at have tålmodighed og husk katten mærker hvis du bliver utålmodig – så med tålmodighed og godbidder for god opførsel. Bliver negle klipningen til en leg.

Kattens krops temperatur

Når du vasker din kat husk på at kattens krops temperatur er 1 grad højere end din. Vand du mærker som varm vil være kold på din kat, og katte hader koldt vand. Så mærk efter du er ikke i tvivl, hvis din kat syntes vandet er for koldt.