LickiMat Splash Slow Eat

Slikkeskål med sugekop

 • Aktiviering til hunde
 • Undgå forslugenhed
 • Justerbar placering
På lager
 • Fri fragt pakkeshop v/køb over 499,-
 • Fragt til Pakkeshop 39,-
 • 1-3 dages levering.
 • Gratis afhentning i butik

Slikkeskål placeret hvor du ønsker

LickiMat Splash Slow eat m. sugekop - Foderskål med sugekop  er en god aktivering der er opfundet til hunde og katte, den kan placeres på alle glatte overflader og det giver ubegrænsede anvendelsesmuligheder. Du kan anvende den til alle de formål hvor din hund er nervøs, usikker og ikke kan koncentrere sig.

En smart silikoneskål  hvor du kan tilbyde din hund eller kat vådfoder, pasta eller godbidde, det er kun din fantasti der sætter grænser.

Med en LickiMat Splach Slow eat m. sugekop  kan din hund nyde sin mad, helt uden at sluge det i sig. Ved at den slikker maden op, får din hund en bedre  smagsoplevelsen. Den øgede spyt produktion der kommer ved at slikke er med til at hjælpe på en god fordøjelse.

Virker LickiMat beroligende

Ja, det gør den!
Hunde elsker at slikke fødder og hænder eller når du f.eks. når du har smurt dig ind i creme.

Hundens slikken frigiver endorfiner der er beroligende i hundens krop. Derfor er LickiMat aktivitetsmåtte oplagt at bruge i f.eks. forbindelse med nytårsaften, hvor mange hunde både er nervøse og bange. 

Den kan også bruges somb elønning ved f.eks. hunde der er nervøs ved negle klipning eller nervøs når pelsen trimmes.

LikiMAt Buddy giver dig mulighed for aktivering på en ny og noget anderledes måde. Et er sikkert din hund vil elske at få en LickiMat måtte.
Det er kun fantasien der sætter grænser, der er utallige måder du kan anvende dene foderplade på.

Du kan også på en varm sommerdag komme vådfoder på og komme den i fryseren, på den måde får du en afkølende LickiMat Foderplade.
Giv din hund en kølig og frisk smagsoplevelse. Du kan skifte imellem de uligheden du kommer op med og din hund vil elske det.

LickiMat Splash Slow eat m. sugekop

Den er god til aktivering af hunde og katte og den er især velegnet til forslugne hunde og katte, der sluger maden uden at smage på den.
Som en variation til hundens eller kattens normale vådkost, kan det være en god idé at supplere med dåsemad, der indeholder noget mere væske.

Det er vigtigt at du altid sørger for at din hund eller kat drikker nok vand og med vådfoder kan du hjælpe den lidt vådfoder. Dertil skal siges at hunde  og katte elsker deres vådfoder og bliver nogle gange helt vilde, når du fylder hele madskålen op. Foderskålen  kan også beklædes med vådfoder som eksempelvis Vådfoder som en belønnings snack.

Derfor er genial, da det er en blanding mellem noget legetøj og en madskål, som udfordrer og aktivere hundens tålmodighed. Når hunden spiser fra en Lick'n'Snack Foderplade, bliver hunden naturligt beroliget ved at slikke. Pladen fremstilles med TPR (termoplastisk gummi), hvilket er ganske ufarligt for din hund at slikke på.

Foderskål  til Hund og Kat

 • Mål: 20 cm
 • Højde:  5 cm
 • Materiale: TPR gummi (termoplastisk gummi)
 • Leveres i ass. farver
 • Hold altid din hund under opsyn, når den leger med legetøj.

Elsker du også Team Jekas?
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram.dk  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Specifikationer
DyregruppeHund
FarveBlå
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en kundekonto her