Aktiv Kat

Aktiv Kat Kradsetræ til kat. Aktiv Kat har Kradsetræer til store katte og kattekrads til små katte, Her får du et Kradsetræ i Dansk Design og Dansk Håndværk  i miljøvenlige materialer og kvalitets sisal. Vores motto er ” et kradsetræ behøver ikke være grimt” Der findes utallige kradsetræer til kat og  du kan selv skræddersy et kattekrads. Vi  kan skræddersy kradsetræer til kat i den moderne stil der matcher dit interiør.  Vi kan varmt anbefale du vælger kradsetræ fra Aktivkat det moderne kattekrads til din bolig.

Alle produkter er designet og  lavet med tanke på funktionalitet og miljøvenlige materialer. Aktiv Kat udvikler udelukkende produkter med naturprodukter og funktioneller løsninger, hvor  alt er nøje gennemtænkt, og med aftagelige betræk på alle hylder, og med berber sisal på huler og søjler . Bemærk at alle materialer er produceret og forarbejdet i Danmark.

12 varer

pr. side

Vi skræddersyr Kradsetræ Kat og Klatrevægge

Vil du HA´ din kat skal have det bedste af det bedste, så kan et væghængt kradsetræ eller klatrevæg fra Aktiv Kat være det ideelle valg. Når du vælge et kradsetræ til kat,  klatrevægge og væghængte kradsetræer fra Aktiv kat. Får du et kradsetræ der passer ind i dit interiør. Et kradsetræ behøver ikke være grimt!  Vi skræddersyr kradsetræ til både små og store katte! Men vi stopper ikke her! Vi er ekspert i at skræddersy et kattekrads  eller en klatrevæg til  dig og dine ønsker. På den måde kan du få et kradsetræ der bliver en del af din bolig.

Aktiv Kat kradsetræ til store katte

Du kan til enhver tid købe løsdele til dit kradsetræ, hvis nogle dele bliver nedslidt eller udbygges, hvis og når der er behov for det. Mulighederne er utallige og kun fantasien sætter grænser. Vælg ActiveCat hvor det er Dansk Design og Dansk Håndværk. Med et af disse kradsetræer får du 100% ægte Dansk Håndværk og alt er lavet med tanke på miljø og de producere med hensyn til miljø.

Du har mulighed for at vælge, hvorvidt tekstiler ønskes i korthårs plys, Kunst læder eller Nanno.

  1. Korthårs Plys – forbliver pæn ved vask og forbliver der dejlig blø
  2. Nanno Tekstil er vand- og smudsafvisende. Pels er let at få af og det er let at tørre f.eks. hårboller, urinstrint af
  3. Kunst læder – Læder er kølig i  sommervarmen og lun i den kolde tid.  Læder er let at holde ren og giver fornemmelsen af klassisk luksus og det passer ind i den Nordiske bolig

Hvilke fordele er der ved Aktiv Kat?

Kort er fordelene ved ActiveCat mange og Team Jekas kan varmt anbefale du vælger et kradsetræ eller en klatrevæg i dette Brand.

  • Dansk Brand & Dansk Produceres
  • Alle Materialer er Danske
  • Aftagelige Betræk på alle Hylder
  • Berber sisal på huler og søjler.
  • Der kan købes løsdele og reservedel
  • Der er tænkt på miljøet
  • Moderne og smukke Tekstiler til din bolig.

Du har mulighed for at vælge, hvorvidt tekstiler ønskes i korthårs plys, Kunst læder eller Nanno. Korthårs Plys – forbliver pæn ved vask og forbliver der dejlig blød. Nanno Tekstil er vand- og smudsafvisende. Pelshår er lette at få af og det er let at tørre f.eks. hårboller, urinstrint af. Kunst læder – Læder er kølig i  sommervarmen og lun i den kolde tid.  Læder er let at holde ren og giver fornemmelsen af klassisk luksus og det passer ind i den Nordiske bolig

Vi skræddersyr kradsetræer til små og store katte

Har du spørgsmål eller har du set miljøer hvor du bare ikke finder den kombination du kunne ønske dig. Så ring til os – vi er lige ved hånden og sammen får vi kombineret det kradsetræ eller klatrevæg du ønsker.