Mioou er bæredygtig og håndlavet kradsetræ

MIOOU Design er håndlavet og i 100% naturlige materialer. Det er et mærke af katte møbler designet udfra kattens perspektiv. Her kombiner æstetiks, funktionalitet og originalitet i et unikt design. En kollektion der består af tunneller, huler og kradsesøjler  der er alt det en kat har brug for. Alle moduler kan bruges separat eller du kan kombinere dem i sæt. Produkterne er miljøvenlige, kattevenlige og designet er moderne og unikt tilpasset hjemmet.  MIOOU  laver smukke, moderne og funktionelle kradse møbler  samt kattelegetøj ud over det vi ellers ser. De er verdenskendt og har vundet et utal af priser for at lave disse fantastiske kradsemøbeler. Designeren har testpiloterne da hun selv har tre dejlige katte., der er testpiloter på alle de fantastisk flotte ting der sættes i produktion. MIOOU  Design  en unik kollektion a kattemøbler. Der er lavet af 100% naturligt bølgepap og slidstærkt filt, det giver en masse plads at hvæsse klør på og den er perfekt til at sove og slappe af på. MIOOU et mærke af katte møbler designet uf fra kattens perspektiv. Her kombiner æstetiks, funktionalitet og originalitet i et unikt design. En kollektion der består af tunneller, huler og kradsesøjler  der er alt det en kat har brug for. Alle moduler kan bruges separat eller du kan kombinere dem i sæt. Produkterne er miljøvenlige, kattevenlige og designet er moderne og unikt tilpasset hjemmet.

12 varer

pr. side

MIOOU et mærke af katte møbler designet uf fra kattens perspektiv. Her kombiner æstetiks, funktionalitet og originalitet i et unikt design. En kollektion der består af tunneller, huler og kradsesøjler  der er alt det en kat har brug for. Alle moduler kan bruges separat eller du kan kombinere dem i sæt. Produkterne er miljøvenlige, kattevenlige og designet er moderne og unikt tilpasset hjemmet.

Fun Toy er cylindere formet i bølgepap plader, og afsluttet med filt til bund og top. Dertil er der filtkugler på topten. Alt der lavet af bølgepap indbyder katte til at bruge det naturlige instinkt for at kradse og lege. Alt fra Mioou er håndlavet og de unikke detaljer i miljøvenlige materialer gør at det færdige produkt står elegant og smukt. Samtidig passer det perfekt ind i Nordisk stil. 

Mioou Design er Fun Toy udviklet til desginerens egne katte. Det er gennemtestet inden Mioou har sat det i produktion. Ligesom det testes af vores test piloter inden det sættes til salg her.