Vælg en side

Eden Holistic Cat Cuisine

Eden Original Cat Cusine

Eden Original Cuisine er et høj kvalitets foder, der er et holistisk foder du kan bruge til katte alle livs stadier. Foderet er fremstillet på smagsfuld frisk laks og sild.  Der bidrager til en sund, flot hud og pels. Eden bruger kun friske ingredienser, hvor kyllingen og anden bidrager til en sund fordøjelse. Da foderet er helt uden korn, gluten og hvid kartoffel, er det meget allergivenligt.

Når foderet bliver produceret, bliver råvarene skånsomt dampet ved max. 90º, hvilket giver en naturlig balance af næringsstofferne i foderet. For at holde led og knogler sunde og stærke indeholder foderet glukosamin, MSM og chondroitin. Eden er et foder som er let optagelig og et foder hvor dyre velfærd vægtes rigtig højt

Hvad er Eden Petfood? 

Eden er et holistisk foder, og det vil sige de går meget op i dyrevelfærd. Høj kvalitet og kun de bedste råvarer er gode nok, til at blive brugt i Eden foder. Foderet er grundlagt på forfædrenes kost, med et højt indhold af protein, samt et lavt indhold af kulhydrater. Hvilket er det de fleste katte fungere bedt på. Eden er fremstillet i England g der bruges kun britiske ingredienser og det er fra lokalområdet. Dette gørfoderet er 100% frisk, da det ikke er nødvendigt at fryse det først.

Dyr lever naturligt på frisk mad. De nyder det og får alle de næringsstoffer, de har brug for fra de friske ingredienser, for at trives optimalt.

• Frisk er sundere

Friske ingredienser indeholder et højt natureligt indhold af næringsstoffer og antioxidanter. Friske ingredienser har også generelt et meget lavere niveau af nedbrydningsprodukter end forarbejdet ingredienser.

Begge disse faktorer hjælper med at støtte din hund ellers kats sundhed og velvære, da de får en meget mere optagelig mad med friske ingredienser.

• Frisk er mere fordøjelig

Frisk kød er i sig selv mere fordøjeligt (op til 98%) i forhold til afsmeltet og forarbejdet kødmel. Dette betyder, en bedre optagelighed af proteiner og næringsstoffer og mindre spild.

• Frisk smager bedre og har højere accept hos dit kæledyr

Frisk mad og ingredienser er naturligvis mere velsmagende og attraktivt at spise for dine dyr. Både hunde og katte foretrækker smagen og vælger en naturlig kost, der understøtter deres sundhed og vækst.

• Bedre sporbarhed og herkomst

Hos Eden Petfood kender vi den nøjagtige kilde til vores ferske kød og grønt, og vi har tætte relationer med vores leverandører i lokalområdet. Denne korte forsyningskæde sikrer, at ingredienserne leveres frisk hver dag og at vi kan producere og levere et højkvalitets hunde- og kattefoder til alle landets kæledyr.

​• Freshtrusion

Freshtrusion er en af verdens første tørfoderteknologi gør det muligt for os at lave Eden hunde- og kattefoder af 100% friske ingredienser.

0