Hundefoder | Kvalitetsmærker Arion, Carnilove & Eden m.f

Hundefoder hos Jekas

Hos jekashundogkat.dk finder du et udvalg af Hundefoder i højeste kvalitet Arion, Carnilove, Brit Care, Fun4Pets, Lily´s Kitchen. og Vom Hundemad. når kun det bedste er godt nok til din bedste ven. Hos Jekas er vi meget passioneret omkring foder og ernæring. Derfor vil vi til enhver tid udelukkende anbefale hundefoder, der lever op til krav for smag, næringsoptagelse og pris.

Viser alle 8 resultater

Et sundt og godt hundefoder.

Et sundt og godt hundefoder behøver ikke at koste en bondegård når du handler det rigtige sted. Når du køber en god foder med højt kødindhold, så bliver din hund mæt på en helt anden måde end hvis den fik billig discount foder– den bliver nemlig mæt på den rigtige måde! Arion, Carnilove, Brit Care, Fun4Pets, Lily´s Kitchen der går under Proper Food, Eden samt Vom Hundemad er alle gode og næringsrige foderprodukter til din hund.

Vom Hundemad

Vi gør opmærksom på at Vom Hundemad ikke kan sendes og derfor ikke er på vores Webshop. Det skyldes at Vom er på frost og vi derfor ikke kan stå inde for kvalitet ved forsendelse. Men vi har det i butikken og du er altid velkommen til at kontakte os, således du ikke Kører forgæves. Ud fra alder og vægt laver vi en komplet fodervejledning således du får det optimale ud af at fodre med VOM Hundemad.  

Jekashundogkat.dk

Brug os gerne som din sparringspartner og rådgiver, når det kommer til foder. Vi har den viden, som din hund har brug for.  Vi kan hjælpe dig med en nøjagtig fodervejledning fra hvalp senior. Det kræver blot hundens, alder, vægt og om der er særlige hensyn at tage.

Ideelt hundefoder til alle hunderacer Hos Jekas

Hunden er menneskets bedste ven. Derfor er hundefoder af høj kvalitet og med rigt næringsindhold alfa omega – for man passer naturligvis rigtigt godt på sin bedste ven. Ved at købe det rette hundefoder bliver din hund ikke blot glad, den bliver også mæt på en god måde – og dens krop styrkes.

Godt hundefoder er med til at understøtte din hunds sundhed, og det skal gerne have et højt kødindhold. Det betyder dog ikke, at du skal købe dig fattig i hundefoder, for du kan sagtens få hundefoder i høj kvalitet til en god pris – billig og god er nemlig ikke modsætninger, når det kommer til din hunds nye livret.

Team jekas – Din fagmand

Hos Jekas Hund & Kat  sparrer vi gerne med dig omkring, hvad det bedste hundefoder til din firbenede ven er, og vores råd er ofte at vælge Arion, Carnilove eller BRIT, Lily´s Kitchen og  Kingsmoor der alle producerer fantastisk hundefoder til alle hunderacer og størrelser – oven i købet til gode priser! Du gør klogt i at vælge din leverandør af hundefoder med omtanke, inden du hælder op i foderskålen. Hundefoder, der er dårlig discount, er nemlig slet ikke med til at understøtte, at din pelsede ven trives. Tænk bare på, hvor vigtigt et godt måltid mad er for dig.

BRIT er specifikt foder til små Hunde.

BRIT laver mange typer hundefoder, der hver især er tilpasset til bestemte typer hunde. Det gør det nemt for dig at vælge den helt rigtige blanding. Har du for eksempel en lille hund med en lang pels, finder du produkter, hvor den næringsrige sammensætning er lavet på en sådan måde, at den understøtter vedligeholdelsen af en glat og blank pels. Hos Jekas.dk kan du få et indblik i, hvad hundefoder fra BRIT indeholder. Du vil hurtigt opdage, at det hovedsageligt er laks og anden fisk eller lam og kyllingefedt, der giver et fremragende vitaminindhold og en ideel ernæringsmæssig sammensætning for netop din hund.

Arion hundefoder fra Hvalp til Senior

Hos Arion finder du ligeledes hundefoder i høj kvalitet. Hundefoderet er inddelt efter vægtklasser, og har du en hund på 12 kilo eller derover, så er Arion et godt mærke at kigge efter i Jekas’ sortiment af hundefoder. Her får du hundefoder i god kvalitet, der passer til alle hunderacer. Din hund vil opleve en forbedret livskvalitet, da foderets næringsindhold er sammensat på en sådan måde, at både led og tarme får det godt. Det er tilmed en billig mulighed – uden at være discount, for med Arion får du hos Jekas hver syvende pose gratis – ikke dårligt! Store hunde vejer naturligvis mere end små hunde, og deres foder skal understøtte udvikling af muskler, knogler og led, så hundenes størrelse ikke går ud over deres fysiske velvære.

Carnilove luksuriøst kvalitets foder

Er det Carnilove, der bliver din hunds foretrukne mærke, er der mulighed for at få både lam, vildsvin og laks på menuen. Carnilove producerer nemlig hundefoder i premium kvalitet uden kartoffel og korn, hvilket giver plads til et højt kødindhold, der gavner din firbenede bedste ven. Du får virkelig et luksusprodukt, hvilket afspejler sig i høje procentsatser på kød i blandingen. Trænger din hund til lidt ekstra forkælelse finder du tilmed lækre godbidder, i Carnilove der ligeledes har et højt proteinindhold.

Lily´s Kitchen Kornfri og allegivenligt

Lily´s Kitchen er et hunde foder, der er baseret på brugen af frisklavet kød samt nærings rige ingredienser, grøntsager og frugt i en sund og nærende opskrift. Velsmagende og blid mod mave og let at fordøje. Der er inkluderet en række botaniske og nærings rige urter. Fantastisk god ernæring hvor alt er gennemtænkt og hunde nyder daglig godt af dette kvalitets foder. Det opbygger et sunde immunsystem for din hvalp og for at give hvalpen et langt liv uden sygdom. Lilys kitchen er ” PROPER FOOD ”  bruger ganske enkelt kun ordentligt kød i opskrift: intet kødmåltid, intet knoglemel eller intet kød. Deres unikke opskrifter indeholder ikke billige fyldstoffer – som hvede, majs eller soja – og de indeholder ikke nogen af de usunde ingredienser. Et fuldfoder til hvalpe og hunde. Afhængig af størrelse og race, du kan forsætte med at foder til din hund er hvalp til den bliver senior.

Hvilket mærke og variant passer bedst til din hund?

Valgte filtre

Kategorier

Mærker

8
Scroll til toppen