Unikt Udvalg - Hundehalsbånd - I Højeste kvalitet - Kig Ind

Hundehalsbånd

Hundehalsbånd, Anti-Gø halsbånd vi har alt standard udstyr!

Hundehalsbånd og Halsbånd hund samt Anti-Gø halsbånd  i nylon, læder, kæde, halvkvæl og ikke mindst halsbånd til den mørke tid. Alt i forskellige størrelser, farver og designs. Vi udbyder hunde halsbånd, Anti-gø, fra Hunter, Karlie, Hurrta og Trixie samt mange flere Brand,  der alle er velegnet til hunde, så du kan trygt handle her. Der burde være noget til enhver smag. Hvis ikke du kan finde lige præcis det, som du har i tankerne – så kontakt os gerne med dine ønsker, så undersøger vi sagen og får bestilt et hjem til dig.

Viser 1–28 af 59 resultater

Halsbånd Hund der gør – Køb Anti-gø

Det er vigtig du vælger det rigtige halsbånd til hunde der gør, for det forkerte kan slide på hundens pels og på halsen. Det kan give attitude problemer, når du går tur med din hund. Da det kan være ubehageligt for hunden.  Brands fra Hunter, hurrta, Karlie og Trixie er bare nogle brands. Vi har hudnehalsbånd  til alle størrelse hunde. Vi har perfekte halsbånd til små hunde, gø til mellemstore hunde og Gø halsbånd til store hunde.  Vi har med også refleks og med lys, der giver synlighed i mørket. Du finder et udvalg af halsbånd til hunde og her er det AntiGø-Halsbånd,  der effektivt kan bruges når din hund gør unødvendigt. Det kan gøres med antigø sensor, lyd, vibration eller et pust fra en spray.

Hundehalsbånd i alle afskygninger

Hos Jekas finder du Halsbånd til hunde. Du finder halsbånd og hundehalsbånd til hunde i et væld af forskellige designs, materialer og størrelser. Et halsbånd er ikke bare et halsbånd hund.  Og der findes muligheder til alle størrelser hunde i alle stilarter. Du finder halsbånd både til små hunde og halsbånd til de store hunde. Du finder selvfølgelig også hundehalsbånd til hunde midt i mellem. De fås i alle størrelser, varianter, farver og design. Så det er muligt at finde et, der passer halsbånd hund til netop din bedste ven.

Hos Jekas har vi et væd af muligheder, når du skal vælge halsbånd. Du skal finde ud af hvilket materiale du kunne tænke dig. Hvilket design du kunne tænke dig. Detil kommer du skal vælge en farve og ikke mindst hvilken størrelse. Der passer lige præcis til din hund.

På jekashundogkat kan du finde halsbånd, der passer til den smag du har. Vi har halsbånd til hunde i klassisk Nylon. Skåret eller syet Læderhalsbånd, Prinsehalsbånd og Glimmer og Glamourhalsbånd, Prinsessehalsbånd, Hundehalsbånd med sten og mange flere. Du kan væres sikker på at finde et hunde halsbånd, der passer til dine ønsker og behov.

Du kan vælge imellem et væld af forskellige farver. Nogle med pang og glitter og andre mere diskrete. Du finder nogle, som blot lever op til at være funktionelle. Hvor andre også kan skabe et bestemt udtryk i design. Derudover er halsbåndene fra Jekas med til at beskytte din hunds pels. De vil ikke slide på pelsen, som man ofte kan opleve ved andre halsbånd. Vi går op i, at der passes godt på din hunds pels. Det skal ikke være ubehageligt for din hund at have halsbåndet på. Derfor er komforten også i fokus. Du kan vælge mellem forskellige brands som f.eks. Hunter, Hurrta, Karlie og Trixie og Anti-gø halsbånd samt mange flere. Der findes halsbånd til små hunde, halsbånd til store hunde og halsbånd til mellemstore hunde.

Halsbånd kan de Smitte af ?

Vælge du et hunde halsbånd af nylon smitter det ikke af. Lukningen på et nylon halsbånd er ofte med en klik lås. Så de kan sættes af og på i en fart.  Vælge du et læderhalsbånd smitter det som udgangspunkt ikke af. Det kan være enkelte der i havvand eller våd tilstand kan smitte af. Cirka 80 % af alle halsbånd hund lukkes med en klassiske lukning, som du ser på f.elks. en livrem. Alle vores halsbånd er testet hos producent og på vores testpiloter. Så de halsbånd vi har på shoppen er både pålidelige og sikre,

Det er vigtigt at et Anti-Gø halsbånd er lovlig. Anti Gø der giver stød er ikke lovlig i DANMARK. Hos Jekas sælger vi lovlige Anti-Gø halsbånd,  der ved uønsket gøen, giver et spraypust. Der findes også Anti-Gø med vibration eller med lyd. Den sidste nye generation af Anti-gø halsbånd med fjernbetjening har alle tre muligheder. Lyd, vibration og spray.

Din tryghed – Halsbånd med Hundetegn

Et halsbånd til hund, tilbyder udover sin praktiske funktion. En form for tryghed for dig som ejer.  Der er krav om Hundetegn og ID-tegn i hudeloven. Selvom du har hunden i snor, når du har den med udenfor. Kan det være en tryghed, at den altid har sit halsbånd med sit hundetegn på. Dette gælder både, når den er i hjemmet og på tur. Det kan komme dig til gode, hvis din hund løber hjemmefra.

Dette kan både ske, at den løber væk hjemmefra. Hvis du har glemt at lukke en dør.. Det kan også ske, når man er ude og lufte den. Hvis man taber snoren, eller hunden på anden vis får revet sig fri. Det kan derfor være en stor tryghed, at din hund har et halsbånd på hjemme. Med et hundehalsbånd kan du bedre slappe af, fordi der sidder et ID-tegn fast i halsbånd. Der er større chance for, at man får hunden hjem. Da et hundetegn eller Id-tegnfæstnet giver oplysninger om hvor hunden hører til. Så derfor er et halsbånd hund et must have.

Find det rigtige Halsbånd til din Hund

Hos Jekas Hund & Kat finder du et stort udvalg af hundehalsbånd i blød nylon.  Der skåner hundens pels og hud. Er du derimod på udkig efter et hundehalsbånd, der er mere robust.  Har vi samlet et bredt udvalg af læderhalsbånd, webbing halsbånd og kæde- og kædekvæl. I vores sortiment af hundehalsbånd finder du også halsbånd med forskellige lukkemekanismer. Du kan f.eks. finde hundehalsbånd med den velkendte klik-lås, der har en god og stor trækstyrke. Vi tilbyder også halsbånd med halvkvæl, der kan trækkes ned over hundens hoved. Når der trækkes i ringen, vil halsbåndet stramme til i et begrænset omfang.  Så hunden ikke kan komme ud af halsbåndet. Vi har et udvalg af halsbånd med helkvæl, der strammer til, hvis hunden begynder at trække. Vi anbefaler at husker at måle omkredsen på din hunds hals.  Således du er helt sikker på, hvilken størrelse du skal gå efter. Det er vigtigt at du husker luft mellem hundens hals og halsbåndet.  sådan det ikke kommer til at stramme unødvendigt og genere hunden. Alle vores hundehalsbånd er udstyret med den mulighed at de kan justeres. Det vil sige, at der ved hvert hundehalsbånd er angivet et minimum og maksimum mål. Din hunds halsmål bør derfor være inden for de to tal.

Sikkerhed for din hund – Refleks halsbånd

Hvis hunde løber væk hjemmefra, vil de ofte kunne finde hjem igen. Dette er dog ikke sikkert de kan,  hvis de løber væk, når I er på tur. Det kan altså være en stor tryghed for dig.  Din hund har et halsbånd på, hvor dine oplysninger står på hundetegnet eller på ID-tegnet. Den kan dermed blive hjulpet på vej, hvis nogle finder den på afveje. Hvis hunden bliver fundet langt væk hjemmefra, kan du få din hund hjem igen. Derudover kan der også være en sikkerhedsforanstaltning i halsbåndet. Mange af mulighederne på hjemmesiden fås med refleks. Du kan dermed sørge for, at din hund bliver set, når den færdes i trafikken. Dette gælder når du går tur med den i snor, og hvis hunden skulle løbe bort.

Se det store udvalg af muligheder for hundehalsbånd på siden og find det halsbånd. Der passer bedst til dig og din hunds behov.

 

59
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen