Hundesenge, hundepuder og hundehuler - Se de flotte designs!

Hundesenge i Høj Kvalitet

Hundesenge, Hundepuder og Hundehuler fås i forskellige størrelser, udformninger og materialer. Vi har samlet et kæmpe sortiment til dig, således du kan finde det rette møbel i Hay design til din hund. En fællesnævner hos de fleste hunde er, at de har brug for et sted, hvor de kan slappe af og være sig selv. Det kan være en seng, hule, eller kurv, der klarer det behov!

Viser 1–28 af 96 resultater

Team Jekas udvælger nøje varer på shoppen

Jekashundogkat.dk  sætter en ære i at finde nye og lækre designs, der kan være en del af interiøret i den moderne bolig. Er du til det fede HAY design og Hay stil.  Har du en oplagt mulighed for at finde.  Lige præcis den Hundesenge, Hundepuder eller hundehuler,  der matcher dine ønsker og din bolig.

Vi har lige fra den hundeseng, hundepuder og hundehule  i alle prisklasser.  Luksus kvalitet i den exclucive ende  kig her. Den er med memory foam, snavs og vandafvisende. Vaskbar og i HAY design med stof i et super lækkert matriale valg. Gør senge, puder  til en del af interiøret i din bolig.

Hundesenge og hundemøbler i alverdens forskellige slags

En hundeseng er ikke bare en flettet kurv med et tæppe i, som man måske ofte kan forbinde det til. I dag kan man få hundesenge og hundemøbler i alle mulige forskellige slags. De fås i forskellige størrelser, udformninger og materialer. Der er derfor mange forskellige muligheder, hvormed du kan give din hund en tryg base at kunne slappe af i. En hundeseng eller et hundemøbel kan være hundens fredsted, hvor den har mulighed for at trække sig. Et sted, som er dens eget, hvor den kan få lov bare at være sig selv og slappe af. Det kan derfor være en stor tryghed for hunden at have sit helt eget sted til netop dette.

Stort sortiment af hundesenge

I sortimentet finder du forskellige muligheder, som kan passe i forskellige stilarter. I dag er der så mange forskellige muligheder, at man ikke behøver bekymre sig om, om det vil passe ind. Det er muligt at finde både hundesenge og hundemøbler, som nemt kan blende ind med den øvrige indretning. Du kan dermed sagtens finde en løsning, som kan tilfredsstille din hunds behov samtidig med, at du som ejer kan holde ud at se på det. Dette kan være ret afgørende. Hvis hunden skal have meget glæde af møblerne, kan det nemlig være afgørende, at møblerne kan placeres der, hvor man opholder sig mest. Så kan hunden få glæde af dem uden, at den skal være helt alene. Den kan bruge sit eget sted samtidig med, at den har en tryghed i sin familie omkring sig.

Find den rigtige hundseng til din hund

Hos Jekas.dk har vi gjort et stort stykke arbejde for at finde forskellige løsninger, som kan passe til alle. Det betyder, at der er forskellige muligheder, som kan tilfredsstille forskellige behov ved hunden. Det kommer an på, hvad man er på udkig efter. Skal det være en hule, hvor hunden kan ligge i fred og gemme sig lidt væk. Måske en stor seng, hvor den kan brede sig. Samtidig kan det også have betydning, hvor stor hunden er. Hvis det er en lille hund, er der nogle muligheder, som kan være mere velegnet. Disse fylder ikke lige så meget i indretningen, men kan samtidig være nok for at tilfredsstille den lille hunds behov. Samtidig er der lagt et stort arbejde i at finde løsninger, som tilpasser sig forskellige hjem. Det kan være de enkelte senge eller puder eller nogle, hvor der sker lidt mere på farver.

Der er også løsninger som er camoufleret, så de ligner andre møbler. På den måde kan man mere diskret tilføje møbler til sin hund i sin indretning. Der er muligheder for alle og ting, som passer til alle stilarter og alle hunde uanset størrelse. Der er dermed rig mulighed for at finde lige præcis den hundeseng, det hundemøbel eller måske en hundepude eller hundehule, som matcher netop dine ønsker og din bolig. På samme tid kan du forkæle din hund og give den trygge rammer i en lun og blød løsning fra Jekas.dk.

Se det store udvalg og finde den eller de løsninger, som passer til din hunds behov og din indretning i hjemmet.

Valgte filtre

Kategorier

Farve

Mærker

96
Scroll til toppen