Lily´s Kitchen Godbidder- Hundesnacks & Vådfoder ” Proper Food “

Lily´s K. godbidder og hundesnack der går under betegnelsen ” Proper Food “, der er baseret på brugen af frisklavet kød samt nærings rige ingredienser som betår af grøntsager og frugt i en sund og nærende opskrift. Lily´s Kitchen servere kun velsmagende godbidder og hundesnack der er blid mod mave og let at fordøje.  Der er inkluderet en række botaniske og nærings rige urter. Fantastisk god ernæring hvor alt er gennemtænkt og hunde nyder daglig godt af dette kvalitets godbidder og hundesnack . Det opbygger et sunde immunsystem for din hvalp  og for at give hunde et langt liv uden sygdom.

Lily´s K. Kornfri og allegivenligt Hundesnack

Lilys K.  bruger ganske enkelt kun ordentligt kød i opskrift: intet kødmåltid, intet knoglemel eller intet kød. Deres unikke opskrifter indeholder ikke Korn, billige fyldstoffer – som hvede, majs eller soja – og de indeholder ikke nogen af de usunde ingredienser.

Ved Lily´s Kitchen Proper Food

Et fuldfoder til hunde og deres hvalpe. Afhængig af størrelse og race, du kan forsætte med at foder til diin hund  til den bliver senior. Du tager et valg og servere et sundt og kornfrit foder eller hundesnack, uden tilsætningsstoffer.

Viser alle 15 resultater

Valgte filtre

Mærker

15
Scroll til toppen