MyFamily Friends Hundetegn | Detaljerede - Smukke | Jekas

MyFamily Friends

Find My-Family Friends er Hundetegn med forskellige hunderacer

My-Family Friends er Hundetegn med forskellige Hunderace.  er tegn der er  designet og fremstillet i utallige smukke og eksklusive tags med de kendte hunderacer. Her er de nyeste og hotteste tags fra  My Family Friends og er meget personlige hundetegn med utallige hunderacer.

Jekashundogkat.dk tilbyder de smukke hundetegn fra det italienske brand MyFamily.  Der er designet hundetegn i et bredt udvalg af smukke og klare farver, former og størrelser.

Hunde Tags fra MyFamily er fremstillet i massivt, andoiseret, håndpoleret aluminium og det unikke er at hver eneste tegn er emaljeret i hånden med en unik emajde der både er 100% nikkelfri og allergivenlig. Her får du altid et kvalitetes tegn, der tåler at blive brugt og der er meget slidstærkt.  Du kan her vælge imellem utallige hundetegn med smukke detaljer og en blank finish.
Hundetegn MyFamily
Alle tegn er dybdegraveret med flot og tydelig skrift. Der er lavet et antal linjer, det kan dog variere efter hvilket tegn du vælger. Er der spørgsmål eller tvivl bedes du skrive det i bemærkning til ordren i tjek out. Eller du er altid velkommen til at kontakter Team Jekas. Vi hjælper dig så vi kan sikre du får lige præcis det du ønsker.

Viser alle 14 resultater

14
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen