Myfamily Hundetegn og Hunde tags - Find Hundeskilte - Jekas

MyFamily Large

MyFamily  Hundetegn og ID-tegn

MyFamily Large hundetegn og ID-tegn er her ganske enkelt lavet  i den højeste kvalitet og med de flotteste detaljer. Tilsammen giver det Hundetegn og tegn du ikke kan undvære. My Family Large tegn er fremstillet med tanken på det skal være nyttige, ædle og meget personlige ID-tegn. Du kan ganske enkelt både se og mærke det er kvalitet. Når du står med det færdige resultat kan MyFamily hundetegn,  kan det kun være et valg du bliver glad for. Det er is sig selv et smukt og dekorativt smykke til enhver hunde ejer.

MyFamily tænker ud af boksen

Her er der tænkt ud af boksen og det er ikke bare et ID-tegn.  De kan bruges af mennesker, skoletasker, på jakker, rygsække, nøgleringe og ikke mindst et smukt smykke eller som et vedhæng. Det er kun fantasien der sætter grænser.

En verden til forskel

Alle tegn er dybdegraveret med flot og tydelig skrift. Der er lavet et antal linjer, det kan dog variere efter hvilket tegn du vælger. Er der spørgsmål eller tvivl bedes du skrive det i bemærkning til ordren i tjek out. Eller du er altid velkommen til at kontakter Team Jekas. Vi hjælper dig så vi kan sikre du får lige præcis det du ønsker.

Har du ikke et tegn til din hund, og er din hund over 4 måneder. Bryder du  rent faktisk loven for kæledyr, der netop siger, at hunde over 4 måneder skal bære et hundetegn. Det er med indgraveret navn og adresse på ejeren.

Viser alle 14 resultater

God tur på shoppen

Du kan se alle vores Hundetegn her på siden. Leder du efter Unikke Hundetegn der er anderledes og der kan bruges som  et smykke, vælger du den kategori der hedder ” MyFamily ” .  Er du til det enkle og billige fra ” Egen gravør  ” vælger du den kategori . Leveringstiden i de to kategorier er 1-3 hverdage.
Team Jekas kan anbefale de flotte og unikke tegn fra MyFamily der adskiller sig meget fra det du kender til Hunetegn og ID-tegn.

Vi opdaterer siden løbende og der kommer hele tiden nye tegn på shoppen.  Vi har alt lige fra de helt klassiske og til Glimmer og Glamour. Samt vi har til dig der elsker det rå look. Glæd dig du kan kun blive glad for de fede design, der kommer fra My Family

14
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen