MyFamily Small Hundetegn - Tags - Flotte Design og Farver

MyFamily Small

MyFamily small Hundetegn og Tags

Hundetegn MyFamily  small og Tags er her ganske enkelt lavet  i den højeste kvalitet og med de flotteste detaljer. Tilsammen giver det Hundetegn og tegn du ikke kan undvære. My Family small er fremstillet med tanken på det skal være nyttige, ædle og meget personlige ID-tegn, som et smukt smykke. Du kan ganske enkelt både se og mærke det er kvalitet. Når du står med det færdige resultat kan My Family hundetegn,  kun være et valg du bliver glad for.

Der er tænkt ud af boksen

Her er der tænkt ud af boksen og det er ikke bare et ID-tegn.  De kan bruges af mennesker, skoletasker, på jakker, rygsække, nøgleringe og ikke mindst et unikt smykke eller et flot vedhæng. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Viser alle 20 resultater

Høj kvalitet med detaljer

Alle tegn er dybdegraveret med flot og tydelig skrift. Der er lavet et antal linjer, det kan dog variere efter hvilket tegn du vælger. Er der spørgsmål eller tvivl bedes du skrive det i bemærkning til ordren i tjek out. Eller du er altid velkommen til at kontakter Team Jekas. Vi hjælper dig så vi kan sikre du får lige præcis det du ønsker.

Vi ønsker dig en god tur på shoppen

Vi opdaterer siden løbende og der kommer hele tiden nye tegn på shoppen.  Vi har alt lige fra de helt klassiske og til Glimmer og Glamour. Samt vi har til dig der elsker det rå look. Glæd dig du kan kun blive glad for de fede design, der kommer fra My Family

20
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen