NO SHIT & Her vogter jeg Skilte Er også træt af hunde lort

NO Shit & Her Vogter jeg

NO Shit & Her Vogter jeg.  Sjove hundeskilte kan du finde lige her! Der er altid én hundejer i byen, som ikke samler hundens efterladenskaber op. Og  No Shit &Her vogter jeg er pulære skilte.  Der er altid fremmede, der skal gøres opmærksom på der er hund på din matrikel. Her vogter jeg skilte er lavet med billeder og i lækre matreialer.

NO Shit & Her vogter jeg – Pick it up

Med Pick it Up  gør du hundeejere opmærksom på at du ikke efterladenskaber ( hundelort ) på din matrikel.  Eller for den sags skyld, at du på ingen måde er  er interesseret i at have lort på din græsplæne eller i din indkørsel. Det er mildest talt virkelig irriterende. Dette skilt gør opmærksom på problematikken med en lidt humoristisk vinkel.

Sjove skilte et must have

Med et skilt gør du opmærksom på der er hund på din matrikel og at fremmede bør tage hensyn til det. Desværre er disse skilte for udgående grundet der sælges alt for lidt af dem. Og vores leverandør lader dem derfor udgå. Derfor anbefaler vi at du køber nu –  sådan du kan få dit imens vi stadigvæk har skilte på lager.

Viser alle 12 resultater

12
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen