Happy House Mindekollektion | Gør det smukt at sige et sidste farvel

Happy House Mindekollektion

Happy House  Mindekollektion har en  smuk kollektion, der giver det sidste farvel en værdig afsked, med et kært familie medlem. Her Har vi muligheder for at vælge lige præcis det vi passer  bedst. En Smuk Billedramme til favorit billedet, En smuk hjertestage eller Stjernestage når vi tænder et lys. En smuk og majestætisk Urne eller en Pote stage.

Urne Til et evigt minde

Når vi mister et af vore kære pels børn, så kan vi med en urne fra happy house begrave den under et smukt træ i haven. Eller vi kan vælge at have den stående på favorit pladsen i hjemmet.

Stjernestage & Hjertestage

En denne kollektion er der Stjernestage og Hjertestage der er til fyrfadslys. En smuk måde at tænde t lys i mørket på og smuk at have stående ved stedet hvor en urne er begravet eller ved siden af favorit fotoet  på kaminen.

Billederammer til favorit foto af vores pelsbørn

En ualmindelig smuk ramme til minde om et kæledyr.  Rammen er pyntet med et hjerte der er med englevinger.  Den smukke tekst   “Forever in our hearts”  og i hjørnet er der to små poter der pryder rammen.  Billedramme med Hjerte og engle vinger fra Happy House  – At sige farvel til sit elskede kæledyr er følelsesladet , og efterlader sorg og afsavn.  Det er dejligt at have et sted,  hvor man kan mindes sin bedste ven. Et favorit billede giver mulighed for at  kunne have et varigt minde.  Et helt specielt sted, hvor man kan mindes de mange gode minder man har haft sammen. Se vores udvalg til katte her og til hunde her. 

Viser alle 9 resultater

Valgte filtre

Farve

Mærker

9
Scroll til toppen