Hygiejne & Plejemidler - Tandpleje, Hudpleje - KatteCare

Hygiejne & Plejemidler

Hygiejne & Plejemidler et spektrum af fantastiske produkter, der forbedrer tilværelsen for din kat! Vi har fokus på produkter der tilgodeser Tandpleje og vedligeholdelse af tænderne, sår, loppeangreb og meget mere. Jekas Hund & kat  er certificeret forhandler af loppemidler, så du kan trygt købe den slags produkter her. Dertil har vi også ekspertisen for et godt katteliv. Vores ambition er at skabe det perfekte katteCare til et godt katte liv.

Viser 1–28 af 90 resultater

KatteCare – Tandpleje

Og denne varekategori gør en stor del af arbejdet. Plejemidler  & Tandpleje –  Din kat har brug for plejeprodukter med fokus på Tandpleje – såvel som mennesker har. En velplejet kat er en glad kat. En glad kat giver en glad ejer. Find de rette produkter i retningen mod et godt katte liv lige her!

Hygiejne & Care til din kat

Produktsortimentet under kategorien Care & Hygiejne indeholder alt fra korttilskud til bidestop og potevoks. Du vil finde en masse produkter, der vil kunne bidrage til at forbedre din kats trivsel.

Det daglige velbefindende for din kat

En vigtig del af din kats daglige velbefindende er dens hygiejne, og det er derfor vigtigt, at du som katte ejer plejer din kats daglige hygiejne. Det er vigtigt, at din kat har god hygiejne for, at den trives bedst muligt, og det er derfor et område, som bør prioriteres højt. I produktsortimentet for Hygiejne og Care finder du flere forskellige kategorier, som indebærer produkter, der kan gavne din hunds hygiejne.

Du vil støde på kategorierne; Hygiejne, Kovaline – Pleje, Tandpleje, tilskud, Chipscanner – Chipaflæser samt Økologiske Loppemidler. Nedenfor vil de forskellige kategorier kort gennemgås, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilket produktsortiment du kan finde under hver kategori.

Hygiejne & Care til din kat

Produktsortimentet under kategorien Care & Hygiejne indeholder alt fra korttilskud til bidestop og potevoks. Du vil finde en masse produkter, der vil kunne bidrage til at forbedre din kats trivsel. En god trivsel giver en glad kat. Vi har derfor samlet en masse gode produkter under netop denne kategori. Mange katte ejere er ikke klar over, at deres kat har brug for plejeprodukter, men det er rigtigt vigtigt, at deres hygiejne plejes – præcis ligesom vi selv har et behov for det.

Kovaline – Pleje

Produktsortimentet under kategorien Kovaline – Pleje indeholder en helt igennem fantastisk plejeserie med alt, hvad man kunne ønske for dyr og mennesker. Uønskede stoffer er udeladt for at give forbrugerne de absolut bedste produkter. Dermed indeholder produkterne kun det, som vi i virkeligheden har brug for. Kovaline kan benyttes til både hunde, katte, heste og mennesker.

Fokus på Tandpleje – det er vigtigt

Produktsortimentet indeholder forskellige muligheder alt efter, hvilket behov du måtte have. Tandpleje Kat Produktsortimentet under kategorien Tandpleje kat indeholder forskellige produkter for din kats tandpleje. Tandpleje til din kat er en nødvendighed, og katte kan blive meget syge, hvis ikke deres tænder plejes. Vi har samlet de bedste produkter fra Bogadent, som vores kunder er blevet anbefalet at købe af dyrlægen. Bogadent er produkter i en klasse for sig, når det kommer til forebyggelse og udbedring af tandsten, plak og dårlig ånde hos din kat. Her er der også tale om et produkt din kat rent faktisk gerne vil have. Så her køber du et produkt din kat vil elske. Du tager et valg for din katte killing, godbidder fra Bogadenter et must have.

Vitaminer & Mineraler

Produktsortimentet under kategorien Vitaminer & mineraler indeholder et sortiment, der er til gavn for din kat . Du vil finde alt fra produkter mod diarré til vitaminer og mineraler, som din hund har brug for. Giv din kat daglige vitaminer .

Chipscanner – Chipaflæser

Produktsortimentet under kategorien Chipscanner – Chipaflæser indeholder forskellige modeller af både chipscannere og chipaflæsere. Alle chipaflæserne er lette at transportere og har en let og brugervenlig brugerflade. Du finder forskellige mærker, som har hver deres kvaliteter. Du vil blandt andet finde mærker som Datamares, SureSense og HALO HDI, som alle er beregnet til at identificere forskellige dyr. Derudover kan du desuden finde en chipaflæser, som kan aflæse internationale koder. Det kan være særligt relevant for opdrættere, hvor en chipaflæser er et musthave.

Økologiske Loppemidler

Produktsortimentet under kategorien Økologiske Loppemidler indeholder forskellige produkter til behandling af lopper. Loppe er et velkendt problem ved mange hunde, og det er en gene, som skal behandles for, at katten har det bedst muligt. I vores kategori vil du udelukkende finde økologiske loppemidler. Denne type behandling af lopper er til dig, der gerne vil undgå de almindelige loppemidler og det de indeholder. I denne kategori finder du midler mod lopper, tægetænger og andre produkter.

Disse produkter er essentielle i jagten på at sikre velvære og harmoni til din kat. Få bugt med de uønskede lopper og slip for et loppecirkus med produkter fra denne kategori. Vi hjælper dig gerne på vej mod et loppefrit hjem og ønsker kun det bedste for din kat. Derfor mener vi, at det vil gavne dig at benytte vores produkter mod lopper.

90
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen