Kattebakker og katte toiletter de findes i forskellige farver og designs. Vi undgår ikke at nævne – har du en kattebakke eller  er det nødvendigt at have en grusmåtte og en grusskovl som tilbehør. Hvorfor det? fordi en grus måtte gør så du  kan undgå at få gris på dit gulv. Og en grus skovl skal du bruge daglig for at en kattebakke ren. Vi har de helt simple kattebakker og de helt billige løsninger, samt de lidt dyrere kattebakker og kattetoiletter med hus.  Vælg det kattetoilet uden hus eller kattebakke med hus og den grusmåtte, der matcher lige præcis din kats behov og dit interiør.  Og husk nu at se på størrelse af dit valg i forhold til størrelse på din kat. Sådan du ikke anskaffer et kattetoilet der er for lille.

Kattebakke uden hus og Kattetoilet med hus

Kattebakke med hus og kattebakke med hus kært barn har mange navne og en kattebakke eller et Kattetoilet med hus, Katte toiletter uden hus og en klassisk kattebakke med eller uden rem. Du finder både kattebakke, katte toilet, kattebakke med rem, Katte toilet med hus og Katte toilet uden hus, du finder dem i mange forskellige varianter. Du finder et væld af forskellige farver og designs. Som vi alle kender, til det nyeste og mest moderne, der er oppe i tiden. Hos jekashundogkat.dk har vi et udvalg og vi har lige fra den helt billige kattebakke til den dyre kattebakke med hus eller kattebakke udenhus. Vi tilpasser hele tiden vores sortiment efter tidens trend. Det skal ikke være besværligt at tømme en kattebakke. Find lige dét toilet der passer dig!

Grusmåtte undgå gris på gulvet

Tilbehør en grusmåtte er et nødvendigt tilbehør til en kattebakke eller til et katte toilet. Hvorfor det? Jo det er fordi en grus måtte foran dit katte toilet mindsker gris fra kattebakke. Når en kat går ud og ind af et katte toilet vil der altid hænge grus ved poterne. Det falder af der hvor katten går og har du fliser eller trægulv er det ofte forbundet med genre når katte grus ligger alle vegne. Har du småbørn er det især et problem fordi småbørn undersøger det de finder. Så får at undgå og minimere det gris, kan du med fordel købe en grus måtte. En grus måtte findes i mange design og varianter.

Viser 1–12 af 27 resultater

Valgte filtre

Farve

Mærker

27
Scroll til toppen