Lily´s k. Kat bruger ganske kun ordentligt kød i opskrift - Proper Food

Lily´s K. er et kattefoder de går under betegnelsen ” Proper Food “, der er baseret på brugen af frisklavet kød samt nærings rige ingredienser som betår af grøntsager og frugt i en sund og nærende opskrift. Lily´s Kitchen servere kun velsmagende katte foder og blid mod mave og let at fordøje. Der er inkluderet en række botaniske og nærings rige urter. Fantastisk god ernæring hvor alt er gennemtænkt og katte nyder daglig godt af dette kvalitets foder. Det opbygger et sunde immunsystem for din killing og for at give katte et langt liv uden sygdom.
Lily´s K. Kornfri og allegivenligt Kattefoder
Lilys K.  bruger ganske enkelt kun ordentligt kød i opskrift: intet kødmåltid, intet knoglemel eller intet kød. Deres unikke opskrifter indeholder ikke Korn, billige fyldstoffer – som hvede, majs eller soja – og de indeholder ikke nogen af de usunde ingredienser.
Ved Lily´s Kitchen Proper Food
Et fuldfoder til katte og killinger. Afhængig af størrelse og race, du kan forsætte med at foder til din killing til den bliver senior. Du tager et valg og servere et sundt og kornfrit foder eller snack, uden tilsætningsstoffer.

Viser alle 5 resultater

Valgte filtre

Mærker

5
Scroll til toppen