Kattehalsbånd & Seler - Stort udvalg i kattetilbehør - Jekas

Kattehalsbånd & Seler

Find dit Katte halsbånd og din katte sele her!

Kattehalsbånd og seler, du kender  situationen katten hænger fast og halsbåndet falder af. Ups, det er ikke så godt. Derfor kan en katte sele være et godt valg og der findes udbryder sikre katte seler. Når så det er sagt,  er der jo ingen regler uden undtagelse. Men der findes seletøj  til katte, der er lette at få af op på, katten mærker  slet ikke den har seletøj på, katten har nemlig 100% fri bevægelighed. Hos Jekas har vi ikke et stort udvalg af seler. Men vi har udvalgt de bedste produkter indenfor seletøj til kat på markedet og har god erfaring med de seler vi har i vores sortiment. Vi hader den usikkerhed der er når katte kan slippe løs. Hvem kender ikke det? Og man er frustreret og bange for at man ikke får fat i katten.

Vi præsenterer hermed et pænt og nøje udvalg til dig! Vi har valgt nogle af de bedste modeller, der findes på markedet. Du kan trygt bruge disse seler – din kat kan færdes sikkert i naturen eller i haven. Med katte halsbånd eller en sele.

Viser alle 28 resultater

Kattehalsbånd og Seler for tryghed

Har man en kat, som løber meget ude, vil der altid være en risiko for, at den kommer for langt væk hjemmefra. I disse tilfælde kan det være en god idé, at katten har et halsbånd. Herpå kan du skrive navn, adresse og telefonnummer, så andre kan hjælpe katten hjem, hvis den kommer for langt væk. Det kan være en stor tryghed, at katten har et halsbånd på eller en sele. Man kan dermed bedre slappe af, da man blot bør stole på, at nogle nok skal hjælpe den hjem, hvis den bliver væk.

Behov for udeliv

Udekatten har et behov for at få lov til at løbe frit og jage. Når katten er ude, får den brugt en masse energi og stimuleret mange forskellige sanser. Det er derfor nødvendigt, at man lader katten løbe frit. Hvis først den har haft muligheden for dette, kan det være svært at tage det fra den. Katten er et vanedyr, så man kan ikke blot lave om på det, hvis man pludselig er blevet nervøs. Har man haft en dårlig oplevelse, hvor katten er løbet bort, kan det være svært at stole på, at den igen selv kan finde hjem.

Det kan derfor være en rigtig fin løsning, at katten får et kattehalsbånd på. De fås i et væld af forskellige farver. Nogle med skarpe farver, nogle med glitter og andre mere diskrete. Det kan være en stor tryghed for dig at vide, at katten har et halsbånd på, hvor der står, hvor den hører til. Den kan dermed blive hjulpet på vej, hvis nogle finder den på afveje. Hvis dem, der finder den, kan se, at katten er langt væk hjemmefra, kan de sørge for at tage kontakt til dig som ejer.

Sikkerhed i halsbåndet

Ydermere kan der også være en sikkerhedsforanstaltning i halsbåndet. Mange af dem fås med refleks, så katten lyser op i mørket. På den måde er der større chance for, at katten bliver set, når den færdes i trafikken. Man kan dermed også være denne bekymring foruden. Kattens sikkerhed i trafikken er ofte en bekymring, og det kan dermed være en god løsning. Det er svært at holde katten inde, når mørket falder på. For dens trivsel skal ude katten også helst have lov at være ude både nat og dag, så den kan jage. Ofte vil det være om natten, at den jager.

Indekatten kan få et udeliv

Har man en inde kat, som man ligeledes ønsker at give en smag på ude livet, kan en sele være løsningen. Ofte vil man ikke turde tage katten med ud i det fri, hvis ikke den er vant til det. Dette med frygt for, at den ellers vil løbe væk. Der kan heldigvis være en løsning at finde en sele. Disse findes også i alverdens afskygninger, farver og former. Der er noget for ethvert behov. Det er blot at tage stilling til hvilken løsning, der er bedst for din kat og dig. En sele kan være din sikkerhed for, at din inde kat ikke løber bort, når den er ude. Find den sele som passer bedst til dig og din kats behov. Se det store udvalg i sortimentet i kategorien, og find den rette løsning for dig.

Hvordan vælger jeg en Kattesele?

Mange katteejere leder efter den sikreste kattesele der sidder perfekt og en kattesele katte er fortrolige med. Alt det rummer Tre Ponti med snor en sele, der er perfekt til katte. Den har en god pasform, den er let at tørre af. Den sidder og katten har 100 % fri bevægelighed, hvilket i sig selv er nødvendigt for at katte katte ikke reagere negativt på en sele. Med denne sele undgår du at katten ikke kan bevæge sig fordi båndet fra hals til ryg er for kort. Et seletøj til kat som en step in sele er bare så meget bedre.

Kattesele til gåture

En sele til gåture skal kunne en ting og det er katten ikke kan komme fri. En sådan sele kan nogle gange give sig og vil derfor ikke være egnet til når katten står fast tøjret i haven. Men her er Tre Ponti med snor vores mest solgte sele til Gå ture og når katten står fast tøjret i haven. Vi har handicappede kunder der har købt Tre Ponti med Snor og de elsker den, men selen sidder også tæt. Her klatrer kattene og de er med på b ture og på byture. De nyder friheden og ejerne er trygge ved at det er den sele de har valgt.

Den næst bedste sele til gå ture er Pluto Premium sele, men den egner sig ikke til hvis katten er fasttøjret.  Derefter er der den velkendte Trixie Kattesele til store katte  og Kattesele I-model.  Uanset hvilken sele der vælges og selv om det er den mest sikre sele du vælger. Husk på selen skal sidde som en handske, og at der findes ingen garantier for katten ikke slipper ud. Nogle katte kan komme ud af alle seler.

Størrelser og mål på Seletøj til kat!

Det er vigtigt at husk et seletøj til kat er nogle gange med mål og andre gange er der både mål og vægt på seletøjet til kat. Her er det vigtigt at bemærke disse mål er vejledende fra producenten og de kan afvige. Det er ligesom med bukser til mennesker, en str. 36 passer nødvendigvis ikke til to med samme vægt og højde. Den ene er slang bygget og den anden er kraftig byget. Det gælder også vores elskede katte, men vores vejledende råd er.
Er du i tvivl er du altid velkommen til at ringe til os eller sende en mail. Så hjælper vi dig gerne med størrelse.

  1. Se vores video med Tre Ponti Sele den viser 100% fri bevægelighed og tryghed for kat og ejer
  2. Slank kat: Ligger din kat i ydermålet for mål  eller vægt,  er det bedre end du går en størrelse op.
  3. Kraftig bygget kat: Er din kat kraftig bygget  og ligger i yder mål eller vægt, vælg et nummer større

Katteejerens 4 krav til en kattesele!

  1. Den skal være behagelig for katte
  2. Den skal helst have 100% fri bevægelighed
  3. Den skal være udbryder sikker på gåturen
  4. Den skal være sikker når katten er fast tøjret

Her kan vi roligt sige med vores feed back fra kunder og fra vores egen erfaring. Verdens bedste katte sele er Tre Ponti med Snor, den kan score 100 point på alle fire punkter.

28
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen