Kattelegetøj

Kattelegetøj og aktiveringslegetøj samt Organic Legetøj, naturlegetøj og sanselegetøj er en essentiel del af din kats trivsel. Din kat har behov for stimulering og aktivering. Derfor har vi gjort os umage for at finde de perfekte produkter.  I katte legetøj, sanselegetøj, naturlegetøj aktiverings legetøj, der udgør et anderledes, spændende og nøje udvalgte sortiment.

Vores fokus er rettet mod, at din kat får det bedst tænkelige katte liv. I denne kategori finder du legetøj, der stimulerer din kats sanser. Derfor finder du både legetøj, der kan sige lyde samt legetøj, der stimulerer jagt instinktet. Og ikke at forglemme vores fantastiske natur legetøj Her.

Viser 1–28 af 197 resultater

Kattelegetøj – Aktiveringslegetøj – Naturlegetøj Organic

For at dække ovenstående bedst muligt finder du blandt andet natur- og aktiverings legetøj. Din kat er intelligent – lad den ikke kede sig. Specielt indekatte har behov for sanselegetøj eller stimuleringelegstøj, naturlegetøj  og Organic Natur legetøj, der kan stimulere kattens jagt instinktet. Hos Jekashundogkat finder du de nævnte produkter til en billig pris. Har du brug for nogle specifikke anbefalinger til legetøj, der dækker  specifikke sanselegetøj og stimuleringdområder, så kontakt os gerne. Køb dit katte legetøj hos Jekas – for et godt katte liv! God tur på shoppen!

Aktiver med det rette kattelegetøj

Aktiver din kat med det rette kattelegetøj. En kat har lige såvel som mennesker et behov for at blive aktiveret. De bruger ofte mange timer alene.  Der kan de have et behov for at have noget at lege med. Som katte ejer føler mange sig ikke forpligtet til at lege med katten. Katten har ikke det samme behov, som en hund eksempelvis har. En hund skal aktiveres aktivt med gåture, øvelser og leg. Hvor en kat ikke på samme måde kræver, at man aktivt aktivere den. Det kræver ikke på samme måde en stor indsats. Det kan dog alligevel være en god idé,  at aktivere ved at give katten noget legetøj. Samtidig med at det kan være en god idé, at man gør en indsats så katten leger. Det kræver ikke meget, men det bidrager til at katten aktiveres og dermed tilfredsstiller dette behov.

Legetøj til Legesyge katte

Mange katte er meget legesyge, og hvis ikke de har legetøj at lege med.  Finder de blot noget andet af lege med. Man kan dermed bruge legetøj som et redskab, til at undgå katte keder sig.  Samtidig kan det også være en måde at forkæle din kat på. Ligesom man forkæler børn med nyt legetøj, kan man også forkæle sin kat med nyt aktiveringslegetøj. Kattetilbehør og kattelegetøj er en helt essentiel del af kattens trivsel. Det er vigtigt at priotere aktiveringslegetøj for at undgå kedsomhed og at katte laver ulykker.

Kattelegetøj kan være mange ting

Legetøj kan være mange forskellige ting, også når det gælder katte. Mulighederne er mange, og der kan være forskel på, hvad for noget legetøj. Den enkelte kat gider lege med for her ligner katte os mennesker. Derfor kan det være en god idé at prøve nogle helt forskellige slags kattelegetøj.

Man finder kun ud af hvilke typer legetøj, katten bryder sig om ved at prøve det. Den kan ikke fortælle dig det. Kategorien med katte legetøj indeholder et væld af forskellige produkter, som alle er nøje udvalgt. Det er legetøj, som tilsammen udgør et anderledes og spændende sortiment. Alt sammen rettet mod, at din kat skal have det bedst tænkelige katte liv.

Stimuler din kat med Aktiveringslegetøj

Du finder legetøj, som stimulerer din kats forskellige sanser. Dette kan være legetøj, som er med til at stimulere jagt instinktet. Eksempelvis en bold, som man kan kaste, og katten dermed kan jage den. Mange bolde er lavet med en lille ting i midten, som siger lyde, når den triller. Man kan også få forskellige snore med ting spændt på. Her kan man lege med katten og få den til at få fast i den. Udover legetøj kan man få ting med pels, som ligner små dyr. Og derigennem stimulere kattens jagt instinkt, det kan være tørrede organic naturlegetøj som kan være kanin-legetøj. Man kan få forskellige slags legetøj, som siger lyde. Ligesom var det en fugl eller et instekt fra naturen. På den måde kan man stimulere denne sans.

Utallige muligheder for Billig Kattelegetøj

Der er mange forskellige muligheder, og kategorien indeholder alverdens forskellige slags. Ofte skal der ikke ret meget til for at aktivere katten. Hvis blot man sørger for at sætte gang i legetøjet. Det kan være at kaste en bold, et tøjdyr eller løfte en snor op og ned. Så vil katten ofte være godt tilfreds og blive aktiveret. Man kender måske det, at hvis man blot sidder og bevæger sin fod.  Kan katten tro, at foden vil lege og pludselig er foden legetøj . Der skal dermed ofte ikke særlig meget til, hvis blot der er lidt bevægelse. Så er katten klar på leg og de elsker at lege. Du kan derfor med de mange muligheder her på siden. Og du kan finde det legetøj, din kat skal aktiveres med.

Bæredygtig Naturlegetøj & Organic Kattelegetøj

Her er et legetøj der er så meget mere end bare et legetøj til katte. I naturen spiser katte mus og fanger kaniner hvis de kan komme til det. Det er en del af deres natur. Det er også en af de ting der sørger naturligt for katten, får renset deres tænder. Når katte jager får de brugt deres 5 vigtige sanser og det stimulerer den. Når katte stimuleres og får brugt deres sanser.  Bliver det en glad og afbalanceret kat. Dertil kommer at når de bider og spiser deres bytte, får de naturligt udviklet tyggemuskler og kæbemuskler. Der er ingen katte i naturen der døjer med hårboller, fordi det naturligt enten kommer med ud igennem dens tarm eller op med en hårbolle. Det bliver ikke siddende i tarmen og volder problemer. Derfor er vores Naturlegetøj der er Organic legetøj. En vigtig del og katte elsker det.

Vores Naturlegetøj er et hundrede procent natur tørret og det stammer fra danske kaniner. Organic Naturlegetøj som f.eks.  Kanin ører og Kanin poter, Kanin mus, Kanin totter og Kanin haler. Er et kæmpe hit og det er kattelegetøj, Tandrensende, Godt for tygge og kæbemuskler, det er unikt når killinger skifter tænder. Som katteejer er du altid sikker på det kommer op med hårboller eller ud med afføring. Så det er en noget af det mest naturlige og sikre legetøj. Hvorfor købe en kunstig pelsmus. Når du kan købe noget der er ren natur og organic. Det er bæredygtig og din kat vil elske det.

Legetøj med Baldrian og Katteurt

Katte elsker Baldrian og katteurt det stimulere deres naturlige instinkter og beroliger katte. jekas har de elskede Baldrian Bolsjer også kaldet sure sokker og de hitter 99 % af alle katte, du kan se dem her.  De findes i mange udgaver og en anden er en  legepølse der er til ungdyr og voksne katte. Der findes meget legetøj med katteur eller catnip i og dette er også noget katte elsker. Det gælder om at finde den variant katte kan lide. Fordi katte er som vi mennesker, nogle kan lide en variant og andre kan lide en anden variant.

Valgte filtre

Kategorier

Farve

Mærker

197
Scroll til toppen