JekasBoksen Kat

JekasBoksen Kat er et produkt til dig, der godt kan lide at blive positivt overrasket. Det er vores nyeste koncept, hvor du får en god varieret boks Boks til kat, sendt hjem til dig med kvalitetsvarer – både snacks og legetøj – til din hund eller kat. Det er vores ambition, at du får følelsen af, at du virkelig har fået noget for pengene. Til at indfri denne ambition fylder vi boksen med fantastiske produkter, der prismæssigt overstiger den pris, du betaler, med mellem 20-30%.

Boks Til Kat

JekasBoksen fås til både hund og kat i tre forskellige størrelser. Til de små og mellemstore er prisen den samme, men til de store kæledyr er prisen en lille smule højere. Vi synes selvfølgelig, at der skal være en boks til lige netop din bedste ven. Derfor er det også muligt at skrive en lille ordrebemærkning ved bestilling, hvis din hund eller kat har særlige allergier, vi skal tage hensyn til.

Vi beder dig bemærke, at dette ikke er en abonnementsordning. Du binder dig derfor ikke til noget, du undgår at hjemmet flyder med overflødige ting og sager – og bedst af alt; der er selvfølgelig ingen binding. Du bestiller blot JekasBoksen, når du føler, at du har brug for den.

Hver måned udskifter vi indholdet i Jekasboksen med andre spændende varer, som vi altid kan stå på mål for. Vi finder blandt andet inspiration i vores bestsellers i den fysiske butik, hvor vi ofte får en masse feedback fra vores dejlige kunder. Vi prioriterer, at du kan få en varieret boks med kvalitetsprodukter til en pris, hvor de fleste kan være med.

Viser alle 3 resultater

Valgte filtre

3
Scroll til toppen