Kattesenge & Kattehuler - Stort udvalg, kig ind hos Jekas

Kattesenge & Kattehuler

Find Kattesenge & Kattehuler i vores univers

Kattesenge & Kattehuler, Kattekurve for ikke at tale om kattemøbler og kattetæpper med flere funktioner. Kan hos jekashundogkat.dk fås i forskellige størrelser, udformninger og materiale.   Vi har samlet et sortiment til dig, således du kan finde de rette kattesenge og kattehuler samt katte møbler  og katte tæpper til din kat. Jekashundogkat.dk har et alsidigt og omfattende udvalg.

En fællesnævner hos de fleste katte er, at de har brug for et sted, hvor de kan trække sig tilbage og være sig selv.  Det kan være en katte seng der er hyggelig og blød. Nogle katte vælger at gemme sig mørke steder og putte sig hvor der er lidt med plads. Har du en kat der elsker det, vil den blive glad for en katte hule eller en katte kurv. hvor den kan rulle sig sammen og hygge sig.

Viser 1–28 af 112 resultater

Kattesenge i smarte detaljerede design

Kattesenge er for de fleste noget der betegnes som blød og hyggelig. En katte seng der indbyder til at hygge og slappe af. Således din kat har sin helt egen liggeplads. En kat elsker at kunne rulle sig samme når den sover. Ligesom når den slapper af, elsker at ligge i prins eller prinsesse stilling. Hvor begge poter ligger udstrakt, og den ene pote ligger pænt hen over den anden. Det er elegant og ren afslapning. Når din kat slænger sig som beskrevet. En katteseng kan være udformet i mange forskellige kvalitet og detaljer. Alle ting udgør det unikke look og får den færdige katte seng til at fremstå som en del at dit interiør.

Giv din kat sit eget sted at være

Fælles for mange katte er, at de ofte har behov for at kunne trække sig tilbage og ofte bare være sig selv. Måske oplever man, at man slet ikke ved, hvor katten befinder sig, selvom man ved den er i huset. Det kan være fordi, at den har fundet sig et gemt sted, som den bruger til at trække sig tilbage til. Hvis man har en følelse af, at katten har et ekstra behov for sit eget sted.

Eller hvis man gerne vil undgå, at den forsvinder et gemt sted hen. Så kan det være en god ide at købe en katteseng eller kattehule, hvor katten kan have sit eget sted. Et sted, som er dens eget, og hvor man lader den være, når den ligger sig. Det kan være en god idé at respektere, at katten har behov for at slappe af. Det er vigtigt, at katten ligesom mennesker får tilfredsstillet sine behov.

Kattesenge og Kattehuler fås  med muligheder

Kattesenge og kattehuler fås i mange forskellige former, farver og faconer. Der kan være store forskelle i størrelserne og muligheder for materialer er mange. Vores sortiment i kategorien med kattesenge og kattehuler er stort, og du kan finde lige netop det, som passer til din kats behov. Dette kan også være andre kattemøbler eller et tæppe, som kan tilfredsstille kattens behov.

Katte søger mod varme og blødhed

Mange katte søger ofte mod noget, der er blødt og varmt at ligge i. Dette kan være i puderne på sofaen, en sengetæppe eller måske i vasketøjskurven, hvor den kan ligge og slappe af. Derfor er der også mange muligheder for kattesenge og kattehuler, som er vamsede og bløde. På den måde er der størst chance for, at katten får glæde af den. Hvis man vil bruge den til at erstatte et sted, hvor katten i forvejen ligger, må man finde en løsning, der er tilsvarende. En løsning, som kan være ligeså god eller bedre, så katten på den måde har lyst til at opholde sig der. Andre katte gemmer sig ofte mere væk, når de har behov for at være sig selv.

Det kan være et sted, hvor der ikke er ret meget plads eller et sted, hvor der er mørkt. Til disse katte kan en kattehule være den helt rette løsning. Her får de et sted, som kan være deres eget. Et sted, hvor de kan ligge blødt, og samtidig gemme sig lidt væk. Derudover kan huler give dem det mørke, som de måske har behov for. Her kan den rulle sig sammen og gemme sig væk, så den får den ro, som den har behov for.

Find din kattehule eller katteseng

Om end dit behov er at få katten flyttet fra et sted til et andet, eller du bare gerne vil forkæle den, så kan en kattesenge eller kattehule være en god idé. Giv din kat det bedste af det bedste og forkæl den med lækre bløde omgivelser. Giv den sit eget sted, hvor den kan føle sig tryg og ligge uforstyrret. Find den seng der passer bedst til din kats behov. Vælg den seng, som udseendemæssigt er den rette for dig og dermed passer bedst ind i dit øvrige interiør.

Kattehuler og kattemøbler

Hos Jekashundogkat.dk kan vi godt lide når en kattehule bliver en del af interiøret i din bolig. Vi kan også godt lide at en katte hule kan have flere funktioner. På den måde har du altid flere muligheder og det er dejligt. En katte hule kan være lavet i bløde materialer. Den kan også være lavet i materialer således den kan bruges både som skammel og som ekstra siddeplads, når du har gæster. Har  er det endnu en fordel at en hule kan bruges ved sofabordet, når der mangler en plads ved bordet.  Den super flot Nordisk stil fra Districkt 70 er et  tidens mest solgte huler, vi har et unikt udvalg i huler og du kan se vores kattehuler

Vetbed og katte tæpper

Tæpper til kat og wetbed finder du hos Jekas Hund og Kat. Vi ved, hvor vigtigt det er for din kat, at have et sted, hvor den kan være sig selv. Find et katte tæppe eller en katte seng, der passer ind i den moderne bolig.  Vi har en masse forskellige farver og designs, i den flot og enkel Nordisk stil. Du skal derfor ikke gå på kompromis! Vores sortiment består af katte senge og katte huler, er udvalgte og kombinerer komfort og lækkert design.

 

Varekategorier

112
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen